2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim de dün aniden kanamam başladı.Apar topar kadin dogum acile gittik.Serum bağladılar igne yaptilar yatis verdiler.1gun kaldim hastanede.Simdi evdeyim çok şükür kanama durdu bebek de iyi.Ama kahverengi leke gelmeye devam ediyor.İnsallah bir daha yasamamAllahim kimseye de yasatmasin.Omrumden omur gitti

Çok abur cubur ve sağlıksız beslenmediğin sürece sanırım fazla almazsın... sağlıklı beslen ve öğün atlama çok kişilik yememize de gerek yok diyorum kendime gerçi hamile iken benimde iştahım az oluyor..

geçmiş olsun canım tekrarı olmaz inşallah

cennet35
Canım ben açıkcası birbirini tamamlayan veya bir iki harf değişikliğiyle oluşturulan benzer isim verilmesi taraftarı değilim
Örnegin Nuray Nurten
Emir Demir
Ela eda
Burcu duygu
Şimdi senin yazdığın isimleri unuttum ama onlar da birbirine benziyorlar . Kızlarının isimlerini sürekli karıştıracaklar ikiz diye ,bir de isimleri benzediği için karışacak
Bu karıştırmayı çocuklar da antipatik görülüyor benim farkettiğim

Kizlar ben bugun hastaneden ciktim cok sukur. tabiiki serumlarin etkisiyle henuz iyiyim ama asil yarin belli olacak ne olacagi. eger 2 haftaya gecmezse endoskopi dediler sardi beni bir korku.... insallah gecer artik hayirlisiyla

Teşekkür ederim evet %70 erkek bakalım bu kizim vardı 4 yaşında birde oğlum olacak gibi sürpriz yapmazsa

Ayyy benim şimdi bile doluyor gözlerim, 6 hafta daha mı bekleyeceğim o zaman. Belki 16 da filan hissettirir. Bir kere hissettikten sonra da başlarız bugün hareket etmedi diye :)
Inşallah cnm çok duygulanmistim bende rabbim kısa zamanda yaşatsin inşallah zaten öyle oldu sanki bi sihirli değnek gibi hissetmeyip hissetmeyip o ilk ten sonra hareketlerini birden hissetmeye başladım en tatlı en özel anlardan biri hamilelikle ilgili 4 yıl geçti hamileligimde bi ton şey yaşadım hiçbiri yok neredeyse aklimda ama o ani asla utmadim ,darisi en kısa zamanda basina

cnm wvet hakklisun gecen haftalarda bende 2 sise birden yedim az bi yemeye basladim iyi olmustu ancak yine ayni kusuyorum yani hadi azalcak diye bekliyoz bide bas agrisi eklendi tam oldu yani
Malesef baş ağrısı bu haftalarda oluyomus bende de çok olmuştu ama serum onuda gecirdi cnm inşallah hemen geçer çok zor cunki

Çok geçmiş olsun cnm allah bidaha göstermesin inşallah

Kızlar
ela rüya
ada ela
doğa duru
öykü ömür
derin duru
beril beren
bu isimlerden hangisi güzel ikizler için fena halde isim bulmaya taktım kafayı artık isimleriyle sevmek istiyorum miniklerimi :)
Doğa duru sectim ben hem harf sayıları da aynı denge olur , kizimin adı da duru çok seviyorum duru ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…