2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Tam aynı gündeyiz o zaman :) resim çok küçük canım o yüzden bişi göremedim ben.

Kizlar ikizlerimin kalpleri durmus carsamba kurtaj olcam.dunyam basima yikildi zaten zar zor olmustu

Çok üzüldüm inanki, ilk bebeğimi ben de kaybetmiştim. Neler hissettiğini anlayabiliyorum. Uzun süre aklında olacaklar ama unutma seni cennette bekleyecekler. Rabbim bu sefer bekletmeden, kısa sürede sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun, Allah kimseye yaşatmasın.

Kizlar ben bugun hastaneden ciktim cok sukur. tabiiki serumlarin etkisiyle henuz iyiyim ama asil yarin belli olacak ne olacagi. eger 2 haftaya gecmezse endoskopi dediler sardi beni bir korku.... insallah gecer artik hayirlisiyla

Geçmiş olsun canım, umarım başka bir şeye gerek kalmadan iyi olursun artık.

Kızlar yarın kontrol var ama kötü haberlerden hemen etkileniyorum inşallah iyidir kuzularım birde arada diş ağrım oluyo acaba kalsiyum eksikliği falan mı var ondan mi olur ki

Emin'im öyledir, bu haftalarda ultrasonda görmesek varlığını hissedemeyeceğiz ama kıpır kıpır olunca daha da başka bir bağ olur. Merakla bekliyorum bakalım :)

Benim de çıktı bence, ne yapsak göbek resimleri mi paylaşsak :)

Emin'im etmiyosundur sadece hormonların içeride halay çekmesi sonrası oluyor bunlar :) ne güzel birlikte büyüyecekler, Allah kısmet ederse ben de arayı fazla açmama taraftarıyım.

Ben şimdiden 31 im, ikinci de en az 33 :) artık 40 a kadar yolu var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…