2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ay yok hala devam edenler cok valla. benimde bir kizim var herkes erkek erkek diyor oysa esimle benim gonlumizden yine kiz geciyo :) insanlar cok garip ne gerek var ki bu baskiya. erkek olsa kiz olsa daha az ya da cok mu sevilcek
Benimde bi kizim var gönlüm ikinci kizi da istiyordu bi yandan ama drumuz erkek gibi dedi iki haftaya netleyecek , herseyden once saglikli olsun inşallah kiz erkek farketmez annelere ama anlamiyorlar malesef bi kizim daha olur inşallah dedigimde tuhaf tuhaf bakiyorlardi

Bu haftadan itibaren artık yavaş yavaş kendini gosterir cnm normal benimde çıkmaya basladi

Günaydın kızlar baş ağrım azalmış bugün çok şükür
Birde diş ağrım geçse
Benm göbiş çıkmaya başladı kızlar sizde durumlar nasıl 5 cmlik bebecik bu kadar belli edermiki kendini yoksa bu göbekmi

Günaydin güzel anneler,

Yine başagrısı ile uyandım. Oğlum tüm gece uyumadı. Bazen istenen bir gebelik olsada oğluma haksızlık yaptım hissine kapılıyorum ve çok üzülüyorum. Yardıma gelen biri olsada onu şimdiden ihmal ediyorum gibi geliyor. Hep hormon bunlar galiba.

Bnm de çıktı canım çıkar bence artık çünkü rahim ve bebek yukarı çıkmaya başlıyor bu da göbeğimiz çıkacak demek :)

Bence de hormonlarla ilgili canım ikinciyi bekleyen her anne aynı düşünüyor emin ol :)

Bence bu annenin vucut yapısıyla ilgili. Bide sadece bebek olmuyor, adet öncesi gibi rahim duvarı kalınlaşiyor, kesesi suyu derken normal aslında. Yani görünen brbek değilde birazda diğer etkenler.

Başağrım benimde daha az ama oda uykusuzluktan. Diş ağrısı gebelikte korkulu rüyam bir an önce geçer inşallah

Kendine haksıklık etme cnm hepimiz aynı durumdayız ister istemez ilgi biraz azaldı bendede ama benim bu aydan sonra bizde rahatlayıp canlarla daha fazla ilgileneceğiz

Günaydın kızlarr

Benim gobus en bastan beri cikti zaten nasil bu kadar hizli çıktığını hic anlayamadim:) ama birden çıkıp su an durdu gibi geliyo bana yani son 15 gundur falan ayni duruyo gibi

3.bebeği düşünüyor musun ilerde gokce? Ben bu erkek olursa düsünüyorum ama yoksa istemiyorum galiba.

Kaza maza olmazsa düşünmüyorum canım kızda olsa erkekte olsa yeter canım iki tane kan sulandırıcı iğne yapıyorum ya hergün insan bunalıyor annemde canına yazık deyip duruyor yapma bir daha diyor kimse istemiyor üçüncüyü :)) Ama yaşım 23 daha bilmiyorum ilerde fikrim değişmez umarım çocuk defterini erkenden kapatmak istiyorum :))
İnşallah kız olursa aklımızda kalmaz :)

Son düzenleme:

Insanlari standartlar cercevesinde yasatmaya calisan ve asla ellerindekiler ile mutlu olmayi beceremeyen hep gozu baskasinda olan mutsuz oldugu icin bizide mutsuzluguna cekmeye calisan insan laflari iste "-) cokda saaaapmamak lazim

Ben istiyorum aslinda 3.yu ama banada canina yazik diyor etrafindakiler. Benim sikintim her hamilelikte bitmek bilmeyen mide bulantilari. Yasin gencmis bi sure sonra degisebilir fikrin. Benim acele etmem lazim

Canım aslında benzer isim koyulmasi doğru değilmiş ama ne bileyim uyumlu olsun istedim tabi farklı öneriler olursa hoşuma giderse değiştirebilirim fikrimi bi türlü begenemiyorum oğlumda bu kadar zorlanmadim valla :)

Kızlar
ela rüya
ada ela
doğa duru
öykü ömür
derin duru
beril beren
bu isimlerden hangisi güzel ikizler için fena halde isim bulmaya taktım kafayı artık isimleriyle sevmek istiyorum miniklerimi :)

Ben de doğa-duru veya ada-ela güzeller. Bir başka önerim de buse-beste :)

Aslında 3 çocuk güzel kızlar fakat ben sezeryan olacagım 2 sene falan beklesem busefer 30 yaşında olacağım şimdi böyle zorlanıyorsam 30dan sonra daha fazla zorlanırım diye düşünüyorum herşey kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…