- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.241
Canım biz Beko nun setini aldık şu galibaHangi marka sizinki canım.Ben de almayi düşünüyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biz Beko nun setini aldık şu galibaHangi marka sizinki canım.Ben de almayi düşünüyorum da
Bende öyleyim canım tatlı neredeyse hiç yemiyorum hep peynir tüketesim var :)) benimde göbek çıktı artıkKızımda ögle olmamıştı onda cok tatlı tükettim bunda sadece zeytin peynir ekmek yiyorum 3 ögün hemen hemen canım normal yemek istemiyor bunları bayıla bayıla tüketiyorum istahsızlık yüzünden -5 teyim bakalım 3.ayımızın sonunda almaya başlarız herhalde almadım kilo ama göbek burdayım diyor
Bak canm senin problemin belliymis ve bunu bilerek kullanıyorsun ama ben neyim olduğunu bilmeyerek kullanicam. Bi de ilk kayıptan sonra profesore gittim perinatolog idi o da gerek yok demisti. Ama ozeldeki Dr lar riske atmak istemiyor sanırım onlar tedbirli davranıyor. Benim de gerçekten öyle bir problemin varsa zaten kullanırım ama kafamdaki şüphe ne yapacağımı bilmiyorum. Başka başka da doktorlara gitmek istemiyorum artık her kafadan bir ses çıkıyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Kanamam oldugu icin dun doktoruma sordum igneden cok korkuyorum kanamam ya durmazsa hayati tehlike yaratirsa iğne yüzünden dedim o da yok asla zaten çok düşük dozda kullaniyorsun hicbir sorun yaratmaz dedi benimki 4000lik.Ona istinaden söyledim ben de.Tabiki tehlikesi varsa bos yere kullanilmamali
canım aynı durumu bende yaşıyorum devlet hastanesinde doktor gerek yok senin hiç bir şeyin yok dedi zaten iğnenin ve asprinin kanıtlanmış bir faydası yok dedi ama özelde kendi doktorum kullanmalısın diyor yoksa sağlıklı olarak kucağına alma ihtimalin yüzde 30 a düşer diyor bende boş yere kullanmak istemiyorum ama kime güveneceğimi şaşırdımSelam arkadaslar size bi sorunundan bahsetmek ve akıl danışmak istiyorum.bu benim üçüncü gebeliğim ilk bebegimde 22haftalik suyunun bitmesi sonucu kaybettim. Genetik testler falan yapıldı kan puhtilasmasina yatkın çıktı ama kan pıhtılaşması.degil tamamen. Neyse ben bı çok Dr a göründüm kimisi kan sulandırıcı gerek yok dedi ikinci gebeligimde doktorum riske atmak istemiyorum diyerek iğne başlattı ve kızım 36+5de yine su azalması şikayetiyle bir ay erken doğdu. Neyse şimdiki gebeliğim için iki Dr a göründüm şimdiye kadar biri devlet hastanesi.nde iğneye herkes yok dedi bugün gittiğim Dr ise clexan baslicaz dedi direk ya ben anlamıyorum bu doktorları kimi gerek yok derken kimi nasıl başlatıyor. İğne de kullananizin vardır belki çok acılı bişey hergun kendine iğne vurmak bilemedim ben bana bı yardımcı olun.
Senin cinsiyet belli mi şekerim?Bende öyleyim canım tatlı neredeyse hiç yemiyorum hep peynir tüketesim var :)) benimde göbek çıktı artık
2 sene önce sezeryan yaptıgım için normal doğumu sormadım sorarım doktorumaDoktorlar korkuyor, ama dogal doğumu arastırmanı tavsiye ederim. Normal dogum olmasa bile bebeğin istediği zaman gelmesi, sınırsız ten tene temas sağlanması, göbek kordonunun geć kesilmesi, emzirmenin hemen başlamasi gibi seyler çok önemli.
Selam kızlar sezeryan olunca kaç gün önce alıyorlar bebegi 10 gün felansa ben ocak annesimi olucam acaba![]()
Benim 26 şubat. 19 şubatta alırız dedi...Selam kızlar sezeryan olunca kaç gün önce alıyorlar bebegi 10 gün felansa ben ocak annesimi olucam acaba![]()
10/12 gün önce geneldeSelam kızlar sezeryan olunca kaç gün önce alıyorlar bebegi 10 gün felansa ben ocak annesimi olucam acaba![]()
Tamam canim teşekkürler bakalım biz deCanım biz Beko nun setini aldık şu galiba
Ayy Allah korusunBana doktor kafanı koru, çarpma bir yerlere dedi. Ben şaka yapıyor zannettim. Eşim de şaşırdı nedenini sorunca böyle dedi işte. Ben de 4000 ilk kullanıyorum ama kan alınca bile fışkırıyor :)
Yok canım erken dediler sorunca bir sonraki randevuyu bekliyorumSenin cinsiyet belli mi şekerim?
Aynı seyleri yiyiyoruz da :) merak ettiimm
Allah rahmet eylesinKızlar trafik kazası sonucu yoğum bakımda ki arkadaşım vefat etmişti 5 gün önce , bugün de gebze den dönerken yeni zincirleme kaza olmuş ve 6 kişilik aile yok olmuş ambulanslar bile yoktu düşünün ölümle aramızda 3-5 dk vardı sadece çok etkilendim bu trafik kazalarındanAraba ile giderken hep aklımda
![]()
Kızlar trafik kazası sonucu yoğum bakımda ki arkadaşım vefat etmişti 5 gün önce , bugün de gebze den dönerken yeni zincirleme kaza olmuş ve 6 kişilik aile yok olmuş ambulanslar bile yoktu düşünün ölümle aramızda 3-5 dk vardı sadece çok etkilendim bu trafik kazalarındanAraba ile giderken hep aklımda
![]()
Allah rahmet eylesinama böyle şeylerle kafanı meşgul edip kendine stres yapma canım en çok morale ihtiyaçımız olduğu günlerdeyiz bebişte etkilenmesin