2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canim gordugum pozisyon vidyo cnm resimde erkek gibi benim yarin net belli olur insallah bu haftalarda genelde hep erkege benzetirler yanilma olur ama benimkisi erkek eminim artık .

Hayırlısı inşallah. Ben doktorlardan tek bir yorum bile alamadığım için nub falan idare ediyorum

Devletteki doktorların ağzından laf almak mucize allahtan benim devletteki doktor beni sevdi en azından sordugum şeylere cvb veriyor

Ben sürekli yatıyorum eşim evi haftada bir süpürüyor bir yemek yapmaya kalkıyorum ondada belim çok ağrıyor artık normal hayatıma dönmek istiyorum
Sürekli yatmakta sıkıntı ne bel kalıyor ne kalça. Bende süpürge falan yapmıyorum hamile kaldığından beri yemek yapsak yeter zaten

Sürekli yatmakta sıkıntı ne bel kalıyor ne kalça. Bende süpürge falan yapmıyorum hamile kaldığından beri yemek yapsak yeter zaten
Bir koltuktan kalkıyorum diğerine ordan salona ordan yatak odasına
Normalde hergün dışarı çıkardık eşim çok ısrar ediyor akşamları 1 saat falan yavaş tempoda yürüyorum

Bir koltuktan kalkıyorum diğerine ordan salona ordan yatak odasına
Normalde hergün dışarı çıkardık eşim çok ısrar ediyor akşamları 1 saat falan yavaş tempoda yürüyorum
Aynen canim ben de öyleyim gezip gezip yatiyorum hayir biraz da üşengeclik yani. Sindi kalkarim birazdan kalkarim derken yemegi yaktim. Kocam aradi napiyosun diyo ayyy aşkım canim biseyler çekti bu akşam yesek mi dedim tamam gelirken yaptiririm dedi. Seni her aradigimda masraf ettiriyosub diyo yazıklar olsun ben istemiyorum bebeğin istiyo istersen alma dedim hemen iki blöffff iş tamam

Devletteki doktorların ağzından laf almak mucize allahtan benim devletteki doktor beni sevdi en azından sordugum şeylere cvb veriyor
Aynan canm ya bu ikinci kez gidişim agzindam laf almak o kadar zorki 5 sorumdan birine cvb verdi cok şükür bi sknti varmi dedim iyi bsy yok desi bnde tmm dedim ciktim niye boyleler anlamadim en iyisi takibimi yapan drma gitmekmiş

kolay mı hamilelik azıcıkta nazımız geçsin
Zaten doğduktan sonra istesekte uzanamıyacagız

Bnm de misafirlerim vardı bakamadım pek buralara yoruldum biraz annemlere geldim şimdi :) Bnm bebiş de bayağı tembel çıktı seğirme bile yook :))

Aynan canm ya bu ikinci kez gidişim agzindam laf almak o kadar zorki 5 sorumdan birine cvb verdi cok şükür bi sknti varmi dedim iyi bsy yok desi bnde tmm dedim ciktim niye boyleler anlamadim en iyisi takibimi yapan drma gitmekmiş

Özelde de benZer doktora denk gelmiş biri olarak tabiat meselesi herhalde diyorum. Kadın 5 dk muayene etmeye dünya para alıyor, ağzını bıçak açmıyor, fakat kapısının önü hasta dolu

Bnm de misafirlerim vardı bakamadım pek buralara yoruldum biraz annemlere geldim şimdi :) Bnm bebiş de bayağı tembel çıktı seğirme bile yook :))
Bu durumda misafir ugurlamak zor canm ya bnmde haftaya esimin arkadasi ailesiyle gelcek nasil yapicam bilmiyorum bi iki gun kalcaklar bnm bu aralar kendime hayrim yok yemk dahi yapamıyorum ne yapicam diye düşünüyorum

Geç hareket eden kız derler. Diye kaldığımız yerden devam edeyim. Ben de net var ya şaşırıyorum ben de

Özelde de benZer doktora denk gelmiş biri olarak tabiat meselesi herhalde diyorum. Kadın 5 dk muayene etmeye dünya para alıyor, ağzını bıçak açmıyor, fakat kapısının önü hasta dolu
Oyle canm bnde hm ozelde hm devlet te denk geldim boylelere gecen sefer gittigimde cok sinirli biriydi herkese bagirip cagiriyordu hu sefer de agzini acmiyo anlamadim gitti ya

Bu durumda misafir ugurlamak zor canm ya bnmde haftaya esimin arkadasi ailesiyle gelcek nasil yapicam bilmiyorum bi iki gun kalcaklar bnm bu aralar kendime hayrim yok yemk dahi yapamıyorum ne yapicam diye düşünüyorum

Temizliği hazırlığı derken yoruluyor insan canım ama çıktı aradan sen de kurtulursun inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…