2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Elbetteki hastanede düşük tehlikesi ile yatarken bebeğin cinsiyeti nedir diye sormak insanın aklına gelmiyor. Var mı bir daha nub tahmini yapan? Her hafta nubsuz bebek yüklüyorum ama bu daha net sanki

Vallahi cnm doktor kız dedi ama belirtiler hep erkek bakalım 16.haftada kız derse belirtilere inanmıcam
Mide bulantım olmadı
Belim çok ağrıdı
Acıkma çok fazla
Kalp atışı 120
benimde bulantım var fazlasıyla :) bel ağrısı var hiç tatlı yemiyorum ekşi ve tuzlu seyler yiyorum ve doktor erkek dedi belirtilerin bir önemi yok bence de

Tekrak mrb kizlar bnde simdi geldim hastaneden bu hastanede cinsiyet soylemiyorlarmiş ogrenemedim ama en azindan kalp atişlarini duydum icim rahatladi kizlar ultrasonda kalp atış hizini yaziyormu

Gözün aydın bak iyiymiş, boşuna endişe yapıyoruz hep.

Cinsiyet niye söylemiyo larmış ya çok komik. Gerçi bazı bölgelerde doktorlar kürtaj sınırına kadar söylemiyormuş, kız bebeği aldırıyorlar diye.

Toparlanır inşallah canım, sen de bol su iç. Olumlu ve güzel şeyler düşün. İnşallah çok çok iyi olacak bebek de.
Cinsiyete yorum yapamadım ama Allah gönlüne göre versin inş.

Bu resme göre kız diyorum canım, daha önce ne demiştim yine unuttum. Bu ara hafızam berbat benim. Her şeyi unutuyorum.

Bir de senden ricam kanama öncesi ağrıların nasıldı biraz detaylı yazar mısın? Bilgilenmiş olalım.

Rabbim bir daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah.

Sen hep kız dedin, ben de senden önce kız dedim. Aöa içimde bir şaşkınlık olacak erkek olacak diyen biri var. Hayırlısı ve sağlıklısıyla

Ağrı meselesi... karnımın üstünde bir ağrıydı bıçak gibi. Gaz gibi ama gaza benzemiyor. Kasıklarım ve belim ağrıyordu tıpkı adet sancısıma benzer bir sancı. Bu kadar. Çalıştığım için günü ağırlarla geçirdim çok zor olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…