2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlk gebelikte hareketleri hissetmek 20 haftaya kadar sürebilir kızlar. Minnak kıscem kıpır kıpır şimdiden ablası gibi hareketli olucak sanırım. Uykusuz geceler beni mi bekliyor yoksa oysa ki sakin uykucu bi bebek olsa hiç fena olmazdı yine de sağlık olsun tabi ki
Bir de kızlar tam cinsiyetin belli olduğu dönem herkes çok heyecanlı anlıyorum sizinde ama en önemlisi sağlıklı bi bebek olması cinsiyet ikinci hatta üçüncü planda dua edin bol bol hepimiz için

Amin amin amin... Simdiden baslayacam bebegin sakin olmasi icin okunacak dualara uysal olurlar Insallah:))
Kızımda okunmasi gereken herseyi okumaya calistim bunda o kadar okuyamiyorum malesef peki kizim sakin mi dersen pek sakin oldugunu soyleyemiycem:) zor bi bebekti 3 yastan sonra daha iyi cok şükür

ben 6 aya razıyım kızım ikinci sınıfa geçti nasıl yapacağımı bilmiyorum bebek kışa doğacak ablası okula gidecek
Vay vay vay benim halime
Hic olmazsa 1. Sinifi atlatmissiniz canim okula da alismistir. Benimki gecen sene krese gitti bu sene de devam edecek inşallah. Bu sene degilde Seneye 1. Sinifa baslarsak ne yapariz bilmem bebisle

Hic olmazsa 1. Sinifi atlatmissiniz canim okula da alismistir. Benimki gecen sene krese gitti bu sene de devam edecek inşallah. Bu sene degilde Seneye 1. Sinifa baslarsak ne yapariz bilmem bebisle
Aynen cnm 1.sınıf çok ilgi istiyor 1 harfi kaçırırsa okumada güçlük çeker bebişinde ilgiye ihtiyacı olacak karar sana kalmış cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…