2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba Şubat anneleri, aramızda cinsiyet öğrenen var mı ? Biz 11+3'teyiz . Haftaya tarama testi için gidicem doktora acaba öğrenmiş olur muyuz o zamana ? Aslına bakarsanız önceliğim tarama sonuçları ama sağolsun kaynana bebek olmadan önce ayda üç defa hamile misin diye sorardı şimdi de cinsiyeti daha belli değil mi deyip duruyor sizde de var mı böyle durumlar .

Canim suyun artmasi icin havuc suyu duymustum cok faydasi oluyormus

kolay mı hamilelik azıcıkta nazımız geçsin
Zaten doğduktan sonra istesekte uzanamıyacagız
Aynen canim bugün onu düşündüm ya ben pek uykucu degilim ama düzenli uyuyamazsam çok sinirli olurum. simdiden kendimi psikolojik olarak uykusuz gecelere hazirliyorum.. Bir de komsumun bebegi oldu 4 aylik kadinin hiç sutü gelmedi minnacik bebege sabahlara akadar saat kurup mama yapiyordu bebek icmeyince dokuyor mecburen cok da pahali mamalar. Insallah sütümüz de olur bebek de emer de geceleri en azindan mutfakla oda arasinda cinnet gecirmeyiz

Aynen ben de uykucu degilim ama uykusuzluga da hic dayanamam. Ah o ilk aylar nasil uykuya hasret kalinir:) insallah uykucu olur bebisler de cok sıkıntı cekmeyiz

Ben sürekli yatıyorum eşim evi haftada bir süpürüyor bir yemek yapmaya kalkıyorum ondada belim çok ağrıyor artık normal hayatıma dönmek istiyorum

Sürekli yatmayı da önermiyorlar canım. Az biraz da hareket şart. Pıhtı atma ihtimali yüzünden.

İlk 1 2 ay uyırlar cnm zaten sonrası sıkımtı kızımda zombi gibi geziyordum ortalıkta

Ilk miydi cnm. Oyleyse normal hissetmemen. Ben ilkde 16. Haftada hissetmistim. Karnimda da hareketliydi kizim dogunca da:) bosver uykucu olsun:))
Cok dusuklerim var ama bu kadar ilerlemesi ilk saglıkli olsunda uyusun benim bebisim oyuzden sanslısın anlıyabiliyorsun guzel bir duygu

Kızlar nasılsınız
İki gündür köydeydim
Eve geldim şimdi
İnanılmaz derecede bütün gün başım ve belim agrıdı
Arasına Ağrı'dan ağladım artık
Ben su seçiyorum ya bu gebelikte
köy e su almayı unutmuşum
ordan su içtim yani üstüne de mide bulantısı ve öğürmelerim var
Napsam ne etsem geçerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…