• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
günaydın hanımlar.. yardımınıza ihtiyacım var..

çok kötü bi kabızlık yaşıyorum.. afedersiniz dün akşam 3 saat wc deydim ağladım acıdan. sanki doğum yapmaya çalışıyordum.. bana çabuk etkili doğal kabızlık yöntemi önerebilirmisiniz ne olur? çok yürümek mi kayısı mı ya da başka ne olur? :kızgın:

Oo çok kötüymüş ha çok geçmiş olsun
Benim ilk hamileliğimde çok olmuştu o yüzden şimdi çok özen gösteriyorum bol meyve ve kayısı ama sana acil birşey lazımsa zeytinyağı iç bence yumuşatır

Dr bana sabah kayısı ye ustune su iç dedi ama mide bulantısından onu yapamıyorum

Armut deneyim bir de. Of çok fenayım. Kuyruk sokumum ağrıyor bu durumdan. Ben bi de progestan içiyorum o da yapıyor kabızlığı sanırım
zeytin yaginin icine incir koy beklrsin sonra ye ins iyi gelir

Canim doktorum bana demişti az pişmiş de ilmasin cok pişmiş de olmasin. İçi biraz kıvamlı olabilir demisti korkma bisey olmaz ama istemezsen bundan sonra cok pisirirsin
Sağol canım içimi rahatlattın valla yok yok bundan sonra o şekilde yiyip risk almak istemem şimdiden mideme oturdu zehir oldu valla bişey olacak diye :(

Hergun yemeye calıs meyve agırlıklı beslen sorun kalmaz cnm . İnsallah iyi gelicek

Progestan kabiz yapiyormus bnde crinone jel kullandigim zmn kabizlik cektim biraktiktan sonra iyilestim ama arada binoluyo gene bnde armut yiyorum şeftali yiyorum ardindan su iciyorum cok iyi geliyo

mide bulantılarım hala var o yüzden ne doğru düzgün yemek yiyebiliyorum ne meyve vs. of çok fenalardayım. cumartesi kontrolüm var bazı ilaçları bıraktıracağım demişti dr. inşallah şu progestanı bıraktırır. şuan bol su içmeye çalışıyorum. bir an önce biter inşallah :olamaz:

cevap veren herkese teşekkür ederim. armut kayısı falan yemeye çalışayım... :KK42:

Oo çok kötüymüş ha çok geçmiş olsun
Benim ilk hamileliğimde çok olmuştu o yüzden şimdi çok özen gösteriyorum bol meyve ve kayısı ama sana acil birşey lazımsa zeytinyağı iç bence yumuşatır

zeytin yaginin icine incir koy beklrsin sonra ye ins iyi gelir

zeytin yağını içmeyi düşünmek bile midemi bulandırıyor. tek başna yapamam heralde. zeytin yesem olmaz mı acaba:işsiz:

Merhaba arkadaşlar kaçıncı haftalardasınız ve mide bulantılarınız var mı hala acaba ?:KK54:

15. haftadayim ve cok sukur 3-4 gundur azaldi. kusma kesileli 1 hafta oldu simdi sadece mide bulantisi yapiyor ama ben acikcasi riske atmiyorum midem bulanmaya baslar baslamaz fitilimi aliyorum hemen. yeniden kusmaya dayanamam :(

Eki Görüntüle 2030457 Kızlar beni hatırlarsınız son iki gündür boğazı kulagı ağrıyan ondan önce de beli ve sürekli migreni tutup başı ağrıyan
Bir keresinde de kız çocuk baskısından bahsetmiştim burda
Çünkü benim 3,5 yaşında bir oğlum var
Göründüğü gibi %100e yakın oğlum olacak
Kardeşim bu videoyu çekerken doktor erkek dediğinde 'yaaa hayırrrr' diip bana da tüh sana gibi el işareti yapıyor
(Çok yüklenmeyelim şu günlerde sancı bekliyor doğum başlasın diye)
Videoyu sesi açık dinleyemiyorum o günden beri öyle mutsuzum ki ağladığım bile oldu belki de ondan bu agrılara kapıldım
Annem ve digerleri hayırlısı olsun tarzı şeyler söylediler ama kız olsaydı yaşasın yaparlardı eminim
Az önce de bir arkadaşıma söyledim
O da bana 'tabi kız olsa ayrı sevinirdim farklı cinsiyet sonuçta deneyimini yaşardın'gibilerinden birşeyler söyleyince tek size sığındım
(Bu arada kardeşime sonradan tepkimi belirttim)
Ben mi alınganım
Acaba evet ben de kız isterdim ama hep hayırlısı ve sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Yanlışım mı var
Koymak istediğim bir isim gerçekleştirmek istediğim hayallerim vardı belki diye mi üzülüyorum ama üzültülüyorum diye canım daha çok yandı
Destan yazdım kusura bakmayın ben de herkesin bana dediği gibi kapatayım hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi

Canım benim sen hiç takma böyle şeyleri kafana. Ne kadar saçma bir şey ya, bunları söyleyenler hep bir kız bir erkek kardeş mi sanki? Senin kaç çocuk istediğinden kimene, belki beş tane yapacaksın dört erkek, bir kız... ya da beş erkek.... kimeneeee.

Ayyy sinirlendim bak, ne düşüncesiz ne çirkin bir tavırdır bu ya. Hamile kadını ağlatmak, üzmek. Aklım almıyor.

Sağlıklı olsunlar da canım sen her şeyi boşver ve lütfen böyle saçmalıklarla kendini üzme.

E es059

kabizlik icin bana dogal olarak bildigimiz seyler hic fayda etmemisti ama su yogurt suyunu bir deneyecegim insallah o ise yarar :)
Ben hiç denemedim ama bizim komşu teyzeden biliyorum kadin gunlerce cikamiyordu lavaboya.. Kızı son care bununla çözdü olayi.. Yogurt suyu bircok şeye faydali zaten ama ev yogurdu olacak

Cinsiyet konusu geçmiş. Bir dertlide benim galiba. Oğlum var biliyorsunuz, ilk hamilelikte öyle cok kız istedim ki erkek deyince ağladim üzüntüden. Sonra eltimde hamileydi onun kızı oldu bir sürü yoruma maruz kaldım. Kızı olan kadın sanşlıdır ilki. Bende o zaman kendime söz verdim 2.bebekte asla takılmayacağım diye. Cünkü o kadar taktım ki sürekli değisirmi dedim hazırlık yaparken bile acaba dedim 30 hafta civarı alıstım bu fikre. Hastane cıkisi aldim mesela e bebekten kırmızılı grili yani acaba belki. Hep icim buruktu.

Belki beni yadırgarsınız ama bu bebekte alısveris heyecanı bile yok icimde erkek olacak bence hissediyorum. Oğlumdan kalanları giyer dünya kadar var diyorum. Ilkindeki isim telası şu bu hiçbiri yok içimde. Sebeplerden en büyüğü çevre. Sanki bu bebek erkek olursa öylesine doğuracağım kız gibi asla olmayacak açık açık söylüyorlar. Olmadı 3.ye artık bile diyorlar. Çok ama çok bunaldım kızlar dokunsanız ağlarım. Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Içimi dökmek istedim.

Okudum, is güç sahibiydim, hayatım çok kolaydı şimdi oğlum oldu herseyi bıraktım belkide yine dönmeyecek olmamda etken ama umarım ilkindeki havalara ucma hissine yine kapılırım

Canım hamile kalmamın nasıl bir mucize olduğunu, cinsiyetin Allah ın takdiri olduğundan bihaber insanları lütfen sen de kafana takma. Burada tüp bebek yaptıran bir sürü arkadaş var. O cinsiyet yüzünden sinirinizi bozanlar gidip görsün bakalım insanlar orada nasıl umutlar besliyor, ne kadar uğraşıyor, negatif sonuç alınca nasıl dünya başına yıkılıyor.
Tabi anne olarak hepimiz ikisini de tatmak isteriz bu başka ama üçüncü biri değil moralini bozmak yorum bile yapma hakkında sahip değildir.
İnstagramda takip ettiğim biri var, beş tane oğlu var toplam üç Doğumdan. Öyle güzeller ki. Rabbim hayırlısını versin hepimize.

Back
X