- Emoji Skoru
- 438
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.401
Merhaba kızlar,
Sanırım cinsiyetler açıklanmış çoğunuzun. Ama 16. haftada kesin olur deniyor. Ben sat'a göre 13. haftada doktora gittim ancak geç döllenme olması sebebiyle olsa gerek 12 haftalık gibiymiş, cinsiyeti tam belli değilmiş ama kız gibi duruyor dedi doktorum. Erkek olsa kesin belli olurdu ama değil mi? Tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim. Tabi ki cinsiyeti zerre kadar önemli değil, sağlıklı olması ön planda. Ama insan merak ediyor, kızım/oğlum diye hitap etmek istiyorum bundan sonra. :) Neyse böyle işte :)
Hepimize sağlıklı günler dilerim.
Hastanedeyim canm sirami bekliyorum heyecandan korkudan bayilicak gibiyim yaaa
Bana en çok etki eden şeyi söyliim Canım sana,sabah aç karnına kahvaltıda yumurtasız menemen ye,soğan biber domatesle yap sadecegünaydın hanımlar.. yardımınıza ihtiyacım var..
çok kötü bi kabızlık yaşıyorum.. afedersiniz dün akşam 3 saat wc deydim ağladım acıdan. sanki doğum yapmaya çalışıyordum.. bana çabuk etkili doğal kabızlık yöntemi önerebilirmisiniz ne olur? çok yürümek mi kayısı mı ya da başka ne olur?
Şimdiye kadar gayet güzel geldim iyi geçiyor derken az evvel metroda baygınlık geçirdim, normalde hamilelikte düşük tansiyon normal kabul edilebiliyor fakat benim epey düşük sanırım(8/6) artık yanımda tuzlu bir şeyler taşımamda fayda var, yalnız olunca epey korktum çünkü
Var canım ben günde en az bir kere net bir şekilde hissediyorum özellikle gece yan yattığımda :))Merhaba hanimlar 3 4 gundur bende de degisik bi agri var.. soyle tarif edebilirim
Hani arabayla hizla giderken alt gecide girer araba sanki boyle iciniz havaya kalkiyo gibi olur
Yada lunaparkta gondola binersinizde asagi hizla inerken yine ic organlariniz sanki havaya kalkiyo gibi olur ya
Heh iste bende de aynisindan var
Cocugu olan bi arkadasim bebeginin hareketlerini hissediyosun dedi
13. Haftaya girdik mumkun mu bu yaa yada boyle bisey hisseden var mi
Var canım ben günde en az bir kere net bir şekilde hissediyorum özellikle gece yan yattığımda :))
Amin canım amin Rabbim hiç kimseyi bu duygudan mahrum etmesin inşallahInternette bi doktor cikolata yediginiz zaman cocuk daha cok hareket eder dedi.
Denemek icin dun birazcik yedim cikolata aksam hop oturup hop zipladi o zaman
Ayy cok guzel bi duyguymus yaaa
Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin insallah
Teşekkür ederim inşallah herkesin sonucu temiz cikarGözün aydın :)
Bu gecede hastadeyiz ve bir erkek bebek de bizden geliyor. Kız doğuran o ulvi kadınlardan olamadım ben de. Tüh tüh:)
Fakat çok mutlu oldum öğrenince. Belirsizlik ihtimal kalktı. Oğlan olsun benim olsun. Abisi gibi canım ciğerim olsun. Allah sağlık sıhhat versin. Hepimizin evladına da inş.
Oğlum da sevindi top oynayacaklarmış beraber
Kızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı lütfennn
Benim oğlum da erkek istiyordu gözleri aydısağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Kızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı lütfennn
Aa hayret erkek çocuk kız istemişBenimki kız istiyordu ama böylesini de kabul etti.
Şimdiye kadar gayet güzel geldim iyi geçiyor derken az evvel metroda baygınlık geçirdim, normalde hamilelikte düşük tansiyon normal kabul edilebiliyor fakat benim epey düşük sanırım(8/6) artık yanımda tuzlu bir şeyler taşımamda fayda var, yalnız olunca epey korktum çünkü
ahhahaaahAynen canım hep kız olursa bu kızlar ne yapacak kimle evlenecek
Nasıl bir his canım şöyle kurtçuk varmış gibi geliyor banaVar canım ben günde en az bir kere net bir şekilde hissediyorum özellikle gece yan yattığımda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?