2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nasıl bir his canım şöyle kurtçuk varmış gibi geliyor bana
Vallahi öyle bir tarif etmek istiyorum ki ama edemiyorum canım bir türlü benzetme yapamıyorum o an öyle bir gelip geçiyorki ben benzetmeye caluşırken zaten bitmiş oluyor

Homely_angel @lulicik kızlar sağolun desteğiniz için,kanama alanında büyüme var,ilk trimesterde rahim duvarından ayrılıp düşme riski vardı yavrularımın,2.trimestere geçtik şimdi de suyunun erken gelme riski çıktı,neyse ki herşeye rağmen sağlıklı gelişiyor bebeklerim ense kalınlığı,burun kemiği vs ölçümleri normal çıktı,bana süresiz yatak istirahati :) ben elimden geleni yapayım takdir Allah'ın,inşallah ben de yavrularıma kavuşurum

kızlar dabah yazmıştım aşırı kabızlığım var diye. çok kötü oldum dr ile konuştum. bir iki ilaç verdi. bi de lavman verdi.. nasıl kullanıcam bunu tüp gibi bişey bu. içine mı sıkıcam.

Sen sonunda bşzden daha çok çalışacaksın o sebepten şimdi Allah dinlendiriyor diyelim. Sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…