2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şimdiye kadar gayet güzel geldim iyi geçiyor derken az evvel metroda baygınlık geçirdim, normalde hamilelikte düşük tansiyon normal kabul edilebiliyor fakat benim epey düşük sanırım(8/6) artık yanımda tuzlu bir şeyler taşımamda fayda var, yalnız olunca epey korktum çünkü

Hayırlı olsun canim bu sene kardeslere es geliyor herhalde hep :)
Sana tahmin yapmistik sanki demi

Ben hamileligimi ogrendigimden beri metroya ya da hergangi bir toplu tasima aracina binmedim canim zaten normalde de cok cabuk daralirim. İş icin mi biniyorsun mecbursan yapacak bisey yok Allah yardimcin olsun canim yaninda devamli su da bulundur

Geçmiş olsun canm hava çok sıcak etkileniyoruz haliyle. Ağzımız hiç boşdurmucak sanırım artık

Bugün 13+3haftalık oldum bugun nedense ayaga kalktıgimda hic yasamaďım ağrı yaşadım kasık ağrısı yaşardım bu başka birsey resmen anlık rahmime vuruyo bir anda giriyo rahatsız ediyo bu haftalarda yaşıyan oldumu rahim vurması

Oh hadi hayırlı olsun canım arkanda iki tane aslan gibi oğlun olcak desene Allah ım iyi günlerini göstersin annesine baksınlar büyüyünce

Gelinlerimiz kızımız olur artık

Oh hadi hayırlı olsun canım arkanda iki tane aslan gibi oğlun olcak desene Allah ım iyi günlerini göstersin annesine baksınlar büyüyünce

Kızlarımızın iyi yetiştirilmiş insan evladına ihtiyacı var. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın canım.
İyi yetiştirin oğlanları

Hızlı hareket edince oluyor benim de bir de rahim büyüme ağrısı canım bu ağrılar

Ben de normalde pek kullanmam toplu taşımayı, Neyse ki şimdi tatil nedeniyle evde geçiriyorum,bugün bi seyahat amaçlı feribota gitmek için kullandım metroyu, her gün işe gidenlere allah sabır versin fena.

Geçmiş olsun canm hava çok sıcak etkileniyoruz haliyle. Ağzımız hiç boşdurmucak sanırım artık
Çok teşekkürler, evet sürekli bir şeyler yeme halinde olmalıyım ki tansiyonum düşmesin

Hayırlı olsun canim bu sene kardeslere es geliyor herhalde hep :)
Sana tahmin yapmistik sanki demi
Nub yalan oldu ya. Genelde kız yorumu aldım nub da. Ama pozisyon olarak müsait vermiyor dedi doktor görüntüyü. Önce tereddütlü dedi belki erkek olabilşr diye sonra %80 dedi

Ben doğu geliniyim koca tarafımda erkek makbul de bizimkiler pek kız peşindeydi

Merhaba kızlar,
Sanırım cinsiyetler açıklanmış çoğunuzun. Ama 16. haftada kesin olur deniyor. Ben sat'a göre 13. haftada doktora gittim ancak geç döllenme olması sebebiyle olsa gerek 12 haftalık gibiymiş, cinsiyeti tam belli değilmiş ama kız gibi duruyor dedi doktorum. Erkek olsa kesin belli olurdu ama değil mi? Tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim. Tabi ki cinsiyeti zerre kadar önemli değil, sağlıklı olması ön planda. Ama insan merak ediyor, kızım/oğlum diye hitap etmek istiyorum bundan sonra. :) Neyse böyle işte :)
Hepimize sağlıklı günler dilerim.

Canim ben benimkine benzetmistim hatırlıyorum tabi herseyden once saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…