2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben üşüttüm h eralde cnm 2 gündür iyiydim çünkü birden başaldı azıcık ayakta duruyum belim kopuyor sanki

benimde bugün sol kasığımda batma var sürekli. demek ki ondanmış. bende acaba hafta sonu yoruldum ondanmı diyecektim. içim rahatladı simdi.

Çalışmıyorum canım ben benim oğlumda Eylül de ikiyi bitiricek :)
benim ayağım belim kopuyor.
hele büatün gün iş yerinde oturmaktan
belim uyuşuyor
o kasık ağrısını hiç anlatmayayım. sağ kasığım deliriyor. dün hele eşime düşürüyorum sanırım dedim. bütün gün evde yattım..
allahım sen doğuma sabır ver

Bu hafta 14 deyim ve anlattiklarinin hepsini zirvede yaşıyorum canim. Artik gobegimin asagilari ya da kasiklarim agrimiyor daha yukarilar gobek kenarlarina kramplar giriyor. Bu da korkutuyor beni demek ko normalmis ohh cok şükür canim Sagol:)))

Teşekkür ederim canım,evet çıktım ama sabaha karşı yine kanama oldu,13.00te randevum var bakalım bu kez durumumuz ne :)
Canim Allah sabir versin hep stres icinde geçiyor gebeligin.. Ama bu da ikiz olmanin cilvesi işte.. Icini hep rahat tut cok sukur en tehlikeli dönemi atlattin. Benim ablam hep yatiyordu tuvalete kalksa kanama oluyordu o halde nur topu gibi yavruları oldu. Çektiğin sıkıntıların mukafatini maddi manevi alacaksin inşallah:)

Evet insanın hevesini kursagında bırakıyorlar

Çok abartılı bir ağrıysa doktora danışmakta fayda var.

Teşekkür ederim canım,evet çıktım ama sabaha karşı yine kanama oldu,13.00te randevum var bakalım bu kez durumumuz ne :)

Hadi hayırlı haberlerle dön inşallah. Sen benim laboratuvardaki hemşirem gibi kanamalı bir gebelik geçireceksin sanırım. Umarım geçer ve rahatlarsın ama bak bahsettiğim kişi bebeğini kucağına aldı, çok da sağlıklı.

Bu gecede hastadeyiz ve bir erkek bebek de bizden geliyor. Kız doğuran o ulvi kadınlardan olamadım ben de. Tüh tüh:)

Fakat çok mutlu oldum öğrenince. Belirsizlik ihtimal kalktı. Oğlan olsun benim olsun. Abisi gibi canım ciğerim olsun. Allah sağlık sıhhat versin. Hepimizin evladına da inş.

Oğlum da sevindi top oynayacaklarmış beraber

Canım cok sevindim saglıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

h
hayirlisi olsun cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…