2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cinsiyet ile ilgili bu kadar duygu yuklu mesajlar okudukca acikcasi sok oluyorum. Yani hamile kalip saglikli evlat kucaga almaya sukretmek yerine cinsiyetin ne oldugunun bu mutlulugu golgelemesini anlayamiyorum. Bir cinsiyet tabii ki insanin gonlunden gecer ama bu kadar uzulmek kahrolmak felan ben anlayamiyorum. aramizda ben dahil bebegini kaybeden insanlar var. boyle seylere uzulmek, baskalarinin dedigine takilmak bile duygu israfi bence....

Masallah ne kadar cikmis gobuuuusss ne tatliiii :) benim kizimda sipsivriydi bakalim bu nasil olucak merakla bekliyorum :)
Ozaman ben hiç erkege umit baglamıyım evet cıktı baya normalde 90 kiloyum ama göbegim böyle degildi ve -5 te olmama ragmen göbek var

Bnde kiz hissediyorum ama erkekmiş kizmi erkekmi saglikli olsun yeter zaten ilk cocugum olucak inşallah ama şuan bnmde gobegim ayni seninki gibi yani kiyafetlerim olmuyo bile
Maşallah allahım saglıkla kavuşmayı nasip etsin benimde bir kızım olunca millet buda erkek olsun diye baskılıo :/ sızın cinsiyet meselesi bendede var malesef

Insallah canim Allah yardimcin olsun insallah sag salim kucagina alirsin Çok sukur ki sagliklilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…