2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Oğlumda da kötü çıktı o testler ağla ağla helak olmuştum sonra başka doktorla görüştüm ayrıntılı yaptıklar ve hiç bir sorun olmadığını o testlerin yanlış çıktığını söyledi Allah a şükür oğlum gayet iyi ben örmek bile aldırmamıştım istemiyorum diye imza atıp çıkmıştım

Gecmis olsun canm ama kesinmiymis cunku bnm tanidigim bi kiza bebegin basinda anormal bsy var diye 4 tane hastane soyledi ama cok sukur sag salim cocuk dogurdu inşallah bisy yoktur Robbim yar ve yardmcin olsun
Sağol canım kafa 2 hafta önde gidiyor vücut iki hafta geri ellerinin bilek bölümünde kalbinde beyninde daha bilmiyorum iki ayrı doktor da bunlara benzer şeyler söyledi allahtan umut kesilmezmiş ama umudum yok

Sağol canım kafa 2 hafta önde gidiyor vücut iki hafta geri ellerinin bilek bölümünde kalbinde beyninde daha bilmiyorum iki ayrı doktor da bunlara benzer şeyler söyledi allahtan umut kesilmezmiş ama umudum yok
Canm bnm Allahtan umut kesilmez hp dua edicem inşallah yavruna saglikli kavusursun uzme kendini diycem ama uzulmemek elde degil ama umudunu kaybetme

Biliyorum allahım yanlış karar verdirmesin ama bi tane değil bi kaç anormallik gördüler ikili test sadece bi risk ultrasonda gördüklerinden yola çıkarak CVS işlemi yapıldı bilmiyorum çok üzgünüm herkese cevap yaşamayabilirim kızlar ağlama geliyor sürekli

Canım üzülmemek elde değil ama bir kaç doktora daha git senin yaşadığın bir çok şeyi yaşadım geçen sene. Kolay bir karar değil hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim.
Tıp fakültesine başvur canım daha ayrıntılı olur hepsi. Sebebi de araştırılır

Allahım sabır versin cnm çok zor...
İnş sağlıklı bebeklere kavuşacaksın sende

Dua etmekten başka birşey gelmez elimizden. Vazgeçme canım şimdiden bebeğin seninle hala

Benim doktorda başka bi doktora yolladı prof Perinatalog yarım saat baktı heryerine triptozami gibi bişey söylediler ama kesin tanı konması gerek dediler bi umut ışığı onlarda göremedim oyüzden hazırlıklı olmam gerek bide kafama takılan miyom büyümüş ve bebeği sıkıştırıyor sanırım ondan yeri dar ve suyu az

Allahım inşallah sana bir mucize verir.Cumayı bekle.Dualarımız seninle.

Tıp fakültesindeki riskli gebelik doktoru Eylül'de gelecekmiş ki dün gittiğim bu konuda daha iyiymiş miş miş İnan bilmiyorum hastane araştıracam diye süründürür beni bu işlemde alınan örnek Ankara'ya genetik bi lab gitti bakalım bekliyorum zaman geçmiyor

cnm hakkinda hayirlisi olsun dualarimjz seninle

Bence detayli öncesi bir kere daha git. 2 ay çok uzun bir süre. Ben detayliyi farkli bir doktora yaptırmıstim. Kendi doktoruma gidip 3 hafta sonra detayliya girmiştim. 2 hafta sonrada yine kendi doktoruma sonucu götürdüm.
Aynen canim arada baska doktora gitmeyi düşünüyorum. 4 ekime gün verdiler o kadar sabredemem sanirim. Bakalim 1 ay bekleyeyim sonra baska bir doktora gidicem insallah

İnşallah minik mucizen olur hersey yolunda gider.

baştan sona kadar herkesin durumunu okudum birtek seninle yediklerimiz aynı acı,tuzlu,dondurma,çikolata vs vs meraklada cinsiyet öğrenmeni bekliyorum ,
Ya oyle mi canim ben bunlari yiyorum diye herkes kizin olacak diyordu ama doktor yuzde 70 80 erkek dedi ama 2 3 hafta sonra tam belli olur dedi 1 hafta geçti ne kadar bekleyebilirsem

Canım cok uzuldum insallah birsey yoktur 35 yas ustu bayanlarda yanlıs çıkabiliyo baska doktorlarada görün cnm dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…