- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.061
Ya canım çok kötü oldum çok üzüldüm o testleri yaptırmayın hiç ya :/
Başka doktorlarla görüş canım yanlış çıkıyor çoğu ya kanaman ağrın yoksa elletme bebeğine canım bence ya bişeyi yoksa ya test yanlışsa bu da bir vicdan hesabı
Çok sağol Harmony kandan bakılıyor bu bebekten eşinden aldılar Prof yüzde 99 dedi bınun için deÇok geçmiş olsun. Harmony test var 100de 100 sonuç veriyor. Onu yaptırdınız mi? Yaptırabilirsiniz aslında.
Sağol canım kafa 2 hafta önde gidiyor vücut iki hafta geri ellerinin bilek bölümünde kalbinde beyninde daha bilmiyorum iki ayrı doktor da bunlara benzer şeyler söyledi allahtan umut kesilmezmiş ama umudum yokGecmis olsun canm ama kesinmiymis cunku bnm tanidigim bi kiza bebegin basinda anormal bsy var diye 4 tane hastane soyledi ama cok sukur sag salim cocuk dogurdu inşallah bisy yoktur Robbim yar ve yardmcin olsun
Amin sağolCnm bebek içinde senin için hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnm
Canm Hp dua et inşallah sorun cikmaz Allaha emanrt yavrunÇok sağol Harmony kandan bakılıyor bu bebekten eşinden aldılar Prof yüzde 99 dedi bınun için de
Canm bnm Allahtan umut kesilmez hp dua edicem inşallah yavruna saglikli kavusursun uzme kendini diycem ama uzulmemek elde degil ama umudunu kaybetmeSağol canım kafa 2 hafta önde gidiyor vücut iki hafta geri ellerinin bilek bölümünde kalbinde beyninde daha bilmiyorum iki ayrı doktor da bunlara benzer şeyler söyledi allahtan umut kesilmezmiş ama umudum yok
Biliyorum allahım yanlış karar verdirmesin ama bi tane değil bi kaç anormallik gördüler ikili test sadece bi risk ultrasonda gördüklerinden yola çıkarak CVS işlemi yapıldı bilmiyorum çok üzgünüm herkese cevap yaşamayabilirim kızlar ağlama geliyor sürekliYa canım çok kötü oldum çok üzüldüm o testleri yaptırmayın hiç ya :/
Başka doktorlarla görüş canım yanlış çıkıyor çoğu ya kanaman ağrın yoksa elletme bebeğine canım bence ya bişeyi yoksa ya test yanlışsa bu da bir vicdan hesabı
Canım üzülmemek elde değil ama bir kaç doktora daha git senin yaşadığın bir çok şeyi yaşadım geçen sene. Kolay bir karar değil hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim.Kızlar çok kötüyüm yazıp yazmamak arasında kaldım lütfen etkilenmemenizi rica ediyorum
Dün ikili test sonucum çıktı doktor hemen gel görüşelim dedi bi anda neye uğradığını şaşırdım riskler olduğunu söyledi ultrasonda suyundaki azlık devam ettiğini alttan da muayene ederek bebekte anormallikler olduğunu söyledi ve perinatolog Prof birinin de bakmasını söyledi bi saat uzaklıkta olan o doktora gittik yol bitmedi öyle garip duygular ki anlatamam size orada da 3 saate yakın bekleme süresi sonucunda o doktorda aynı sorunları gördü ve CVS işlemi yapılıp kesin tanı koyup gebeliği sonlandırmak gerek dedi ve bana yarım saat içinde bebeğin eşinden örnek alınarak işlem yapıldı yarın yada Cuma sonuç gelecek kromozal bi sorun olduğunu düşünüyorlar bittim kızlar çok kötüyüm ben bende değilim 36 yaşındayım 10 aylık evliyiz ve Allaha şükür normal yoldan gebe kalmıştım ama çok üzgünüm bazı şeylere şükrediyorum allahım sizin bebeklerinizi korusun kızlar canı gönülden dua ediyorum rabbim sağlıklı ise nasip etsin hepinize hakkınızı helal edin burada dertdaş olmuştuk ama kısmetten ötesi yokmuş Allah'ın dediği olur hepinizi allaha emanet ediyorum
Allahım sabır versin cnm çok zor...Biliyorum allahım yanlış karar verdirmesin ama bi tane değil bi kaç anormallik gördüler ikili test sadece bi risk ultrasonda gördüklerinden yola çıkarak CVS işlemi yapıldı bilmiyorum çok üzgünüm herkese cevap yaşamayabilirim kızlar ağlama geliyor sürekli
Dua etmekten başka birşey gelmez elimizden. Vazgeçme canım şimdiden bebeğin seninle halaBiliyorum allahım yanlış karar verdirmesin ama bi tane değil bi kaç anormallik gördüler ikili test sadece bi risk ultrasonda gördüklerinden yola çıkarak CVS işlemi yapıldı bilmiyorum çok üzgünüm herkese cevap yaşamayabilirim kızlar ağlama geliyor sürekli
Benim doktorda başka bi doktora yolladı prof Perinatalog yarım saat baktı heryerine triptozami gibi bişey söylediler ama kesin tanı konması gerek dediler bi umut ışığı onlarda göremedim oyüzden hazırlıklı olmam gerek bide kafama takılan miyom büyümüş ve bebeği sıkıştırıyor sanırım ondan yeri dar ve suyu azOğlumda da kötü çıktı o testler ağla ağla helak olmuştum sonra başka doktorla görüştüm ayrıntılı yaptıklar ve hiç bir sorun olmadığını o testlerin yanlış çıktığını söyledi Allah a şükür oğlum gayet iyi ben örmek bile aldırmamıştım istemiyorum diye imza atıp çıkmıştım
Allahım inşallah sana bir mucize verir.Cumayı bekle.Dualarımız seninle.Biliyorum allahım yanlış karar verdirmesin ama bi tane değil bi kaç anormallik gördüler ikili test sadece bi risk ultrasonda gördüklerinden yola çıkarak CVS işlemi yapıldı bilmiyorum çok üzgünüm herkese cevap yaşamayabilirim kızlar ağlama geliyor sürekli
Tıp fakültesindeki riskli gebelik doktoru Eylül'de gelecekmiş ki dün gittiğim bu konuda daha iyiymiş miş miş İnan bilmiyorum hastane araştıracam diye süründürür beni bu işlemde alınan örnek Ankara'ya genetik bi lab gitti bakalım bekliyorum zaman geçmiyorCanım üzülmemek elde değil ama bir kaç doktora daha git senin yaşadığın bir çok şeyi yaşadım geçen sene. Kolay bir karar değil hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim.
Tıp fakültesine başvur canım daha ayrıntılı olur hepsi. Sebebi de araştırılır
cnm hakkinda hayirlisi olsun dualarimjz seninleTıp fakültesindeki riskli gebelik doktoru Eylül'de gelecekmiş ki dün gittiğim bu konuda daha iyiymiş miş miş İnan bilmiyorum hastane araştıracam diye süründürür beni bu işlemde alınan örnek Ankara'ya genetik bi lab gitti bakalım bekliyorum zaman geçmiyor
Aynen canim arada baska doktora gitmeyi düşünüyorum. 4 ekime gün verdiler o kadar sabredemem sanirim. Bakalim 1 ay bekleyeyim sonra baska bir doktora gidicem insallahBence detayli öncesi bir kere daha git. 2 ay çok uzun bir süre. Ben detayliyi farkli bir doktora yaptırmıstim. Kendi doktoruma gidip 3 hafta sonra detayliya girmiştim. 2 hafta sonrada yine kendi doktoruma sonucu götürdüm.
Kızlar çok kötüyüm yazıp yazmamak arasında kaldım lütfen etkilenmemenizi rica ediyorum
Dün ikili test sonucum çıktı doktor hemen gel görüşelim dedi bi anda neye uğradığını şaşırdım riskler olduğunu söyledi ultrasonda suyundaki azlık devam ettiğini alttan da muayene ederek bebekte anormallikler olduğunu söyledi ve perinatolog Prof birinin de bakmasını söyledi bi saat uzaklıkta olan o doktora gittik yol bitmedi öyle garip duygular ki anlatamam size orada da 3 saate yakın bekleme süresi sonucunda o doktorda aynı sorunları gördü ve CVS işlemi yapılıp kesin tanı koyup gebeliği sonlandırmak gerek dedi ve bana yarım saat içinde bebeğin eşinden örnek alınarak işlem yapıldı yarın yada Cuma sonuç gelecek kromozal bi sorun olduğunu düşünüyorlar bittim kızlar çok kötüyüm ben bende değilim 36 yaşındayım 10 aylık evliyiz ve Allaha şükür normal yoldan gebe kalmıştım ama çok üzgünüm bazı şeylere şükrediyorum allahım sizin bebeklerinizi korusun kızlar canı gönülden dua ediyorum rabbim sağlıklı ise nasip etsin hepinize hakkınızı helal edin burada dertdaş olmuştuk ama kısmetten ötesi yokmuş Allah'ın dediği olur hepinizi allaha emanet ediyorum
Erkekler kervanına katılamadım bir sonraki kontolumde inş ögrenicem kesin olarak hiçbiri emin degilim ama sanırım kız dediler ya muhallaktayıö
Ya oyle mi canim ben bunlari yiyorum diye herkes kizin olacak diyordu ama doktor yuzde 70 80 erkek dedi ama 2 3 hafta sonra tam belli olur dedi 1 hafta geçti ne kadar bekleyebilirsembaştan sona kadar herkesin durumunu okudum birtek seninle yediklerimiz aynı acı,tuzlu,dondurma,çikolata vs vs meraklada cinsiyet öğrenmeni bekliyorum ,
Kızlar çok kötüyüm yazıp yazmamak arasında kaldım lütfen etkilenmemenizi rica ediyorum
Canım cok uzuldum insallah birsey yoktur 35 yas ustu bayanlarda yanlıs çıkabiliyo baska doktorlarada görün cnm dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun.Kızlar çok kötüyüm yazıp yazmamak arasında kaldım lütfen etkilenmemenizi rica ediyorum
tahin pekmeze abancaz demekki .D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?