2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok üzüldüm canım. Cuma iyi sonuçlar alacaksın inşallah. Dikkat et kendine Rabbim büyüktür.

Dut pekmezini hazır mı aldın canım yoksa birisi mi yaptı nasıl bulacağız ki onu
valla hazır almadım ama hazır aldım. markalı bir ürün değil. bir müşterim kendisi üretip satıyor. ve öyle fabrikasyon bir satışı yok. her sene 3 5 kavanoz yapıp satıyor. kendisi şeker hastası o yüzden ilave şeker koymuyor. benimki çok tatlı değil o yüzden. tavsiyem büyük marketlerin diyabet reyonlarına vs bak orada organik ilave şeker barındırmayan ürünler oluyor. birde bebek mağazalarında da organik keçi boynuzu pekmezi vs de oluyor. dut olanda vardır. dut bulamazsan keçi boynuzuda çok faydalı..

Canım sıkıntılı bi durum olsa mutlaka doktorun söylerdi. Endişe etme yatıp durmuyor bu çocuklar elbet ters dönecek takla atıcak

normal kadın doğumcuda anlardı dimi onlar ölçüm yapmıyolar ya.benimkine yarın radyolojide bakılacak ama heralde sonuçta benim dikkatıimi çektiğine göre onunda çekerdi.Çok sağol canım.

dut mu? keçi boynuzu mu?
bana doktorum dy-ut pekemzi önerdi. karadut pekmezi. demir için... ama keçiboynuzu önerende varmış. ben zaten kilolu olduğum ve demir ilacıda kilo yaptığı için doktorum beni bir süre ilaçsız takip edeceğini söyledi. arada karadut pekmezi ye her sabah 1 tatlı kaşığı aç karnına yiyorum.

canım üzüldüm okuyunca bende 36 yaşındayım cuma kontrolum var ve diken üstünde bekliyorum,zaten riksli gebeliklerim 2 kaybım var doğup yaşayıp vefat eden,1 oğlum var yaşayan Allah ömür versin yalnız olmasın dedim kardeşi olsun dedim inşallah iyi bir hamilelik geçiririm bu sefer

ok ben de o zaman bir sabah dut, bir sabah keçi boynuzu içiyim :) gerçi ben demir ilacı da kullanıyorum. demek ki yarma gül olma yolunda emin adımlarla yürüyorum :)

normal kadın doğumcuda anlardı dimi onlar ölçüm yapmıyolar ya.benimkine yarın radyolojide bakılacak ama heralde sonuçta benim dikkatıimi çektiğine göre onunda çekerdi.Çok sağol canım.
Anlar canım anlamaz mjbiz bebeğin kalbi atıyor mu diye merak ediyoruz onlar baştan aşağı kontrol ediyorlar en ufak bir şeyi de pat diye söylerler zaten

Canm bn baktim Maşallah cok tatliş ama sanki kafasi baska tarafa bakiyo sirti donuk gibi

Bisy degl şekerim bnmde gecen hafta cektrdigim ultrasonda bebesim sirti donuktu bi korktum bi korktum hic yeri gozukmuyo diye sonra ogrendimki sirti donukmus

bende ondan anlayamadım tam sırtıda dönük gibi değil yanmı durmuş artık kafasını çevirip bir anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…