2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
çok sağol canım benim.gözümü hemen kapatıp açıcam bitmiş olacak.Ölçüm çok uzun sürmüyor değilmi?
benim ki uzun sürdü çünkü ilk ayrıntılı ultrasonu yaptılar bana. normalde o kadar sürmüyor. ölçüm dediğin şey ultrasonda bebeği izlemek zaten. sen ölçümü boşver, o sırada bebeğini seyret, hareketlerine bak. bir de tok karna ve nutella yiyip gitmeni öneririm :)

kızlar buda benim bebeğimin ultrason görüntüsü tam olarak anlayamadım arkasımı dönük diye ellerini kollarını oynatıyordu hep.ama yüzünü burnunu falan hiç seçemiyorum.normalmi böyle görünmesi?burun kemiği deyince ben çok korktum bugün ya

Eklentiler

• IMG_5320.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 94
Yakında emin olacağız bakalım. Ikilemde kalmakta kötü. Bide bu haftalarda kız ve erkek organi benziyor ya onlarda haklı tabi.

kısmetse iki hafta sonra bebim kendi doktoruma rutin kontrolüm var. o zaman görünür herhalde diyorum. böylesi de ayrı heyecan ama ya :)

canım nasıl üzüldüm anlatamam, tüylerim diken diken resmen. dediğin gibi kısmetten öteye hiç bir şey yok ama yine de daha sonuç çıkmamış ki. belki de temiz gelecek. diyelim ki tersi oldu, o zaman tabi ki çok zor ama sen kendini toparlarken gerekli testler yapılır ve sende ya da eşinde genetik bir sorun çıkarsa, çok şükür bunun da çaresi var.

bize sonucu yaz olur mu? güzel haberleri konuştuğumuz gibi gerektiğinde birbirimize zor günde de destek olacağız tabi. hakkında hayırlısını diliyorum.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah her şey iyi olur allah yardimcin olsun

Çok zor zamanlar senin için inan ki geçiyor çok dua et canım Rabbim hakkında hayırlısını versin. Tıp Fak olsaydı keşke hiç uzatmıyorlar riskli olduğu için önünde bütün kapılar açılıyor. Allah yardımcınız olsun canm

tatlım biraz sakin ol, her pozisyonda her ölçüm alınamaz ki. o gün doktor anlattı, bir hastasının ense kalınlığını görebilmek için sabahtan başlayıp öğleden sonraya kadar uğraşmışlar. kadın defalarca dolaşıp gelmiş. ve sonuç olarak doktor görmesi gerekiyor

Canim..... Allah tan ümit kesilmez dur bakalim Rabbim in dediği olur. Bir tanidigimiza da ikili taramada çok kötü sonuçlar cikardilar anne baba kahroldu onlarin yaşı 40 uzerindeydi ve ilk bebekleri olacakti. Günleri kahrolmakla gecti ama sonunda bebegin saglikli oldugu anlasildi yaklaşık 10 gün once de saglikli bir erkek bebek olarak dünyaya geldi.. Dualarimiz seninle bebegin iyi olacak insallah

inşallah öyledir bakıp bakıp duruyorum göremedim kuzumdaçok teşekkür ederim iyice stresli biri oldum artık.

normal canım totosunu dönmüştür. benimki de habire dans ediyor içeride. geçen sene yunuslarla yüzmüştüm. onalra özendi heralde. balık gibi yüzüyor içeride

cilekliturta_33 canım mesajını defalarca okudum ama ne diyeyim bilemedim. benim yeğenime amniyosentezde yüzde 99 down sendromlu dediler. sapasağlam doğdu şimdi 15 yaşında kazık kadar delikanlı oldu. sonuç beklemek zor. biz standart testlerin sonucunu beklerken bile ne hallere giriyoruz senin halini düşünemiyorum bile. sabır diliyorum senin için. umarım herşey güzel sonuçlanır ve burada kör olasıca doktor ömrümüzden ömür yedi diye konuşuruz bu süreci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…