- 17 Temmuz 2012
- 444
- 253
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.081
Umudunu kesme cnm dua etSağol canım kafa 2 hafta önde gidiyor vücut iki hafta geri ellerinin bilek bölümünde kalbinde beyninde daha bilmiyorum iki ayrı doktor da bunlara benzer şeyler söyledi allahtan umut kesilmezmiş ama umudum yok
benim ki uzun sürdü çünkü ilk ayrıntılı ultrasonu yaptılar bana. normalde o kadar sürmüyor. ölçüm dediğin şey ultrasonda bebeği izlemek zaten. sen ölçümü boşver, o sırada bebeğini seyret, hareketlerine bak. bir de tok karna ve nutella yiyip gitmeni öneririm :)çok sağol canım benim.gözümü hemen kapatıp açıcam bitmiş olacak.Ölçüm çok uzun sürmüyor değilmi?
Yakında emin olacağız bakalım. Ikilemde kalmakta kötü. Bide bu haftalarda kız ve erkek organi benziyor ya onlarda haklı tabi.
Ama tahin cok yagli bir şey kızlar unutmayın susam yağı sonuçta fazla abartmaya gerek yok bence.çok kilo yapan bir şey çünkütahin pekmeze abancaz demekki .D
Katılıyorumtahinle pekmez olunca ekmek banmadan olmazki
Kızlar çok kötüyüm yazıp yazmamak arasında kaldım lütfen etkilenmemenizi rica ediyorum
Dün ikili test sonucum çıktı doktor hemen gel görüşelim dedi bi anda neye uğradığını şaşırdım riskler olduğunu söyledi ultrasonda suyundaki azlık devam ettiğini alttan da muayene ederek bebekte anormallikler olduğunu söyledi ve perinatolog Prof birinin de bakmasını söyledi bi saat uzaklıkta olan o doktora gittik yol bitmedi öyle garip duygular ki anlatamam size orada da 3 saate yakın bekleme süresi sonucunda o doktorda aynı sorunları gördü ve CVS işlemi yapılıp kesin tanı koyup gebeliği sonlandırmak gerek dedi ve bana yarım saat içinde bebeğin eşinden örnek alınarak işlem yapıldı yarın yada Cuma sonuç gelecek kromozal bi sorun olduğunu düşünüyorlar bittim kızlar çok kötüyüm ben bende değilim 36 yaşındayım 10 aylık evliyiz ve Allaha şükür normal yoldan gebe kalmıştım ama çok üzgünüm bazı şeylere şükrediyorum allahım sizin bebeklerinizi korusun kızlar canı gönülden dua ediyorum rabbim sağlıklı ise nasip etsin hepinize hakkınızı helal edin burada dertdaş olmuştuk ama kısmetten ötesi yokmuş Allah'ın dediği olur hepinizi allaha emanet ediyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah her şey iyi olur allah yardimcin olsunKızlar çok kötüyüm yazıp yazmamak arasında kaldım lütfen etkilenmemenizi rica ediyorum
Dün ikili test sonucum çıktı doktor hemen gel görüşelim dedi bi anda neye uğradığını şaşırdım riskler olduğunu söyledi ultrasonda suyundaki azlık devam ettiğini alttan da muayene ederek bebekte anormallikler olduğunu söyledi ve perinatolog Prof birinin de bakmasını söyledi bi saat uzaklıkta olan o doktora gittik yol bitmedi öyle garip duygular ki anlatamam size orada da 3 saate yakın bekleme süresi sonucunda o doktorda aynı sorunları gördü ve CVS işlemi yapılıp kesin tanı koyup gebeliği sonlandırmak gerek dedi ve bana yarım saat içinde bebeğin eşinden örnek alınarak işlem yapıldı yarın yada Cuma sonuç gelecek kromozal bi sorun olduğunu düşünüyorlar bittim kızlar çok kötüyüm ben bende değilim 36 yaşındayım 10 aylık evliyiz ve Allaha şükür normal yoldan gebe kalmıştım ama çok üzgünüm bazı şeylere şükrediyorum allahım sizin bebeklerinizi korusun kızlar canı gönülden dua ediyorum rabbim sağlıklı ise nasip etsin hepinize hakkınızı helal edin burada dertdaş olmuştuk ama kısmetten ötesi yokmuş Allah'ın dediği olur hepinizi allaha emanet ediyorum
kızlar buda benim bebeğimin ultrason görüntüsü tam olarak anlayamadım arkasımı dönük diye ellerini kollarını oynatıyordu hep.ama yüzünü burnunu falan hiç seçemiyorum.normalmi böyle görünmesi?burun kemiği deyince ben çok korktum bugün ya
Waooow ne kadar cok erkek varmış yaw acaba benim ne cok merak ediyorum bu kadar prense prenses te lazım biraz
Çok zor zamanlar senin için inan ki geçiyor çok dua et canım Rabbim hakkında hayırlısını versin. Tıp Fak olsaydı keşke hiç uzatmıyorlar riskli olduğu için önünde bütün kapılar açılıyor. Allah yardımcınız olsun canmTıp fakültesindeki riskli gebelik doktoru Eylül'de gelecekmiş ki dün gittiğim bu konuda daha iyiymiş miş miş İnan bilmiyorum hastane araştıracam diye süründürür beni bu işlemde alınan örnek Ankara'ya genetik bi lab gitti bakalım bekliyorum zaman geçmiyor
zaten günde 1 tatlı kaşığı yemek lazım. gerçi ben sadece dut pekmezi yiyorum tahin yemiyorumAma tahin cok yagli bir şey kızlar unutmayın susam yağı sonuçta fazla abartmaya gerek yok bence.çok kilo yapan bir şey çünkü
kızlar buda benim bebeğimin ultrason görüntüsü tam olarak anlayamadım arkasımı dönük diye ellerini kollarını oynatıyordu hep.ama yüzünü burnunu falan hiç seçemiyorum.normalmi böyle görünmesi?burun kemiği deyince ben çok korktum bugün ya
Canim..... Allah tan ümit kesilmez dur bakalim Rabbim in dediği olur. Bir tanidigimiza da ikili taramada çok kötü sonuçlar cikardilar anne baba kahroldu onlarin yaşı 40 uzerindeydi ve ilk bebekleri olacakti. Günleri kahrolmakla gecti ama sonunda bebegin saglikli oldugu anlasildi yaklaşık 10 gün once de saglikli bir erkek bebek olarak dünyaya geldi.. Dualarimiz seninle bebegin iyi olacak insallahKızlar çok kötüyüm yazıp yazmamak arasında kaldım lütfen etkilenmemenizi rica ediyorum
zaten günde 1 tatlı kaşığı yemek lazım. gerçi ben sadece dut pekmezi yiyorum tahin yemiyorum
Dut pekmezini hazır mı aldın canım yoksa birisi mi yaptı nasıl bulacağız ki onuzaten günde 1 tatlı kaşığı yemek lazım. gerçi ben sadece dut pekmezi yiyorum tahin yemiyorum
inşallah öyledir bakıp bakıp duruyorum göremedim kuzumdatatlım biraz sakin ol, her pozisyonda her ölçüm alınamaz ki. o gün doktor anlattı, bir hastasının ense kalınlığını görebilmek için sabahtan başlayıp öğleden sonraya kadar uğraşmışlar. kadın defalarca dolaşıp gelmiş. ve sonuç olarak doktor görmesi gerekiyor
Canım sıkıntılı bi durum olsa mutlaka doktorun söylerdi. Endişe etme yatıp durmuyor bu çocuklar elbet ters dönecek takla atıcakay kızlar bir yorum yapın
normal canım totosunu dönmüştür. benimki de habire dans ediyor içeride. geçen sene yunuslarla yüzmüştüm. onalra özendi heralde. balık gibi yüzüyor içeridekızlar buda benim bebeğimin ultrason görüntüsü tam olarak anlayamadım arkasımı dönük diye ellerini kollarını oynatıyordu hep.ama yüzünü burnunu falan hiç seçemiyorum.normalmi böyle görünmesi?burun kemiği deyince ben çok korktum bugün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?