2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Yumurta yiyemiyorum da peynir yiyorum biraz ben pirinçten tiksindim görmek bile istemiyorum

Guzel ruyaymis canim tam babalara göre bir cevap olmus :))) ben de cok peybir yiyorum hee cesit peybir var dolapta hatta şu anda da yiyorum ama ekmeksiz

kızlar selam
benim yarın ikili testim var çok korkuyorum.Radyolojide ölçtürücem umarım herşey iyi çıkar nedense çok panik oldum.O anda hemen sonuç vermiyorlar değilmi ölçümden sonra?

kızlar selam
benim yarın ikili testim var çok korkuyorum.Radyolojide ölçtürücem umarım herşey iyi çıkar nedense çok panik oldum.O anda hemen sonuç vermiyorlar değilmi ölçümden sonra?
ultrasonda burun kemiği gözükürse ve ense ölçüsü 2,5 altındaysa normal demektir. endişlenmeyi bırakabilirsin. kan testi 1 hafta falan sürüyor.ben cumartesi verdim perşembe çıktı sonuç

kızlar selam

Korkma canım, yarın burun kemiğini görüp, ense kalınlığını da ölçtüklerinde aslında sonucun yarısı çıkmış oluyor. 3-4 gün sonra da genel sonucu alırsın. Boşuna panik yapıp kendini de bebişini de üzme

gurbet Birdilimkek
ben bildiginiz sabahtan aksama kadar sadece muz yiyorum, aksamlarida biraz haslanmis patates. hala mide bulantisindan muzdaribim ve beslenemi rayina oturtamadim oyuzden. yumurta son 3 aydir yemedim galiba. bide burda zehirli yukurta alarmi verildi, yumurta alimina 1-2 hafta tamamen ara verdik aslinda benim isime geldi :)

Kızlar bu arada ben ikili tarama yaptirmadim dün bebegin ensesi 1 cm cikti gayet iyi dedi doktor. Bir sonraki randevum 21. Haftada ayrıntılı usg... Neredeyse 2 ay var ya nasil sabredicem ben

daha önceki bebeğimin kalbi durduğu için kromozol bozukluk olabilir demişlerdi o yüzden biraz korkuyorum açıkcası.

Muzda gerekli cnm ama diger proteinleride almaya çalış yumurta şart değil süt peynir yoğurt ceviz fındık ve özellikle tahin pekmez hem bebeğe hem bize çok faydalı

kızlar selam

mrb canım.. benimde cumartesi günü ikili testim var. ama Homely_angel arkadaşımız gayet iç rahatlatıcı şekilde yanıtlamış sorunu. benimde içim rahatladı

Muzda gerekli cnm ama diger proteinleride almaya çalış yumurta şart değil süt peynir yoğurt ceviz fındık ve özellikle tahin pekmez hem bebeğe hem bize çok faydalı
demir ilacı vermedi doktoru bana kilo yapmasın diye. onun yerine güzel bir dut pekmezi al her sabah bi kaşık ye bir ay öyle bir takip edelim dedi. karadut pekmezi çok faydalı gençler. deneyin mutlaka.

demir ilacı vermedi doktoru bana kilo yapmasın diye. onun yerine güzel bir dut pekmezi al her sabah bi kaşık ye bir ay öyle bir takip edelim dedi. karadut pekmezi çok faydalı gençler. deneyin mutlaka.
Anne karnındaki bebeğede kilo aldıran ve beyin gelişimi için keçi boynuzu pekmezi ve tahin çok faydalıymış cnm
Bende demiri içmek istemiyorum değerlerim normal ama yinede verdi birde üstüne kabız yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…