2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Mesela bizim aile canım biz 3 kız kardeşiz benim kızım oldu kardeşimin de kızı olduuu haaa çok memnunuz ayrı mevzu aaa erkek değil mi diyenlere deee al sana erkek diyoruz

Bizim aile de full erkek . Böylece dengeyi sağladık.

Bize de bu da mı erkek yorumu yapıyorlar? Bir de belli kesimin cahilce erkek ısrarı yüzünden bütün erkek doğacak gebeliklere aman pipili değil mi muamelesi yapan var. Kızı bereketlilik abidesi, erkeği sıradan görenler var. Şimdi bizdeki kıtlık bunları göze daha çok gösteriyor. Haa bizim küçük herifler pek akıllı pek fındık tadındalar ama bunları anlatmak imkansız

Tabi canım biz de olmuyor diye tükenmedi ya :))

Biz beceriksiziz. Dün görümcem ben kız halası olacaktım dedi. Ama niye erkek ya uff falan dedi. Doğur kız anası ol dedim. Kendi kızı da yok. Kıtlık diyom ya :)) sonra kocama döndüm diom ki yemin ederim başarısız oldum diye bir daha sınava hazırlanacağı için bunalıma giren ergenler gibiyim

Kimseye yaranamıyoruz ne olursa olsun milletin söyleyecek lafı mutlaka oluyor. Evet kızım var bundan sonrası bir anne olarak ciddi şekilde farketmez ama evet ben de bi de oğlum olsun isterim aama, , öyle bi afedersin boktan toplum ki benim ne istediğim önemli değil gibi kafamıza onlara ne açıklama yapacaz düşüncesi yerleşiyor! ! Kıt kafalardan nefret ediyorum. Allah yavrularımızı bize bağışlasın allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...

Eşimin sülalede hep kız o yüzden bir erkek beklentisi oluyor ama eşimde sağlıklı olsun yeter der hep benim içinde cinsiyet önemsiz sağlıklı olsunlar neler duyuyoruz

İkinci oğlun mu cnm?

Kizlarrrr tecrubeli anneler gebelikte en cok sol tarafiniza yatmak gerekiyormus boyle bisy varmi ya bn hp sag tarafima yatarimda kafam karisti ya

İkinci oğlun mu cnm?

Evet doktor erkek dedi. Ama o diyene kadar çevre baskısı beni yedi. Senin kızın olmaz diyenden, kız çocuğu şanslı annelere nasip olur diyen, her ana kız doğuramaz diyene... biraz yıprandım açıkcası. Kız istiyorsundur sen şimdi diyen herkese fırsat vermemek adına benim için fark etmez hayırlı sağlıklı olsun dedim. Önceden de hep oğluma erkek kardeş isterdim. Kanka gibi olurlar, birbirlerine destek olurlar, kafa yapısı daha çok uyar vs diye aklımdan geçerdi. Ha kızım olsa mutlu olurdum, ama benim kız evlat erkek evlat derdimi deşen çevre oldu. Tüh diyen diyene. Kaç gündğr hastanede yatıyorum arayan tüh erkekmiş diyo. Lan düşük tehlikem var tüh vah derken Allahtan kork. Hormonlarım ile yolucam hepsini

Kizlarrrr tecrubeli anneler gebelikte en cok sol tarafiniza yatmak gerekiyormus boyle bisy varmi ya bn hp sag tarafima yatarimda kafam karisti ya
Evet canım kan akışı için sıla yatışı tavsiye ediyorlar. Elinden geldiğince sola yat ama sadece sıla yatacak diye de kendini kasma :)

Zaten baştaki değisiklikler önemli oluyor. Ama sonraki haftalarda kilo boy değisse bile değismiyor demek istedim. Senin en basta zaten tarihin farklı oldugunu göstermiş
Bu konu bayağı konuşulmuş. Son 150 mesajı anca okuyabiliyorum. Belirli bir süreye kadar bebeklerin gelişimi standart oluyormuş. Oğlum 8 haftalıkken adet tarihini karıştırmış olabilirmisin dedi. Emindim. 3 Hafta sonra tekrar gel ozaman netleştireceğim büyük çümkü dedi. 11. Haftada gittik. Adetlerim düzenliydi ama belki bu ay stres sıcak taşınma vs derken değişmiş olabilir çünkü şuanda şaşma payı olması imkansız. Satını bir hafta erkene alıyorum dedi. İlk zamanlar beklenen doğum tarihim 1-2 gün arayla aynıydı ama 20. Haftalardan sonra kafası ayrı kilosu ayrı haftaları göstermeye başladı.

Aah ahh işte benim de tam olarak bahsettiğim durum bu... bakar mısın tepkiye. .. Benim de şimdi bi daha kız derse tek düşündüğüm soran cahiller! Yoksa dediğin gibi manzara harika birbiriyle güzel oyunlar oynayan dertleşen iki kız ya da iki erkek kardeş...

Evet canım kan akışı için sıla yatışı tavsiye ediyorlar. Elinden geldiğince sola yat ama sadece sıla yatacak diye de kendini kasma :)
Genelde de hic sol tarafa yatamiyordum hp sag yatiyordum dun internette bsy okudum sol diyo artk sol tarafa yatmaya alismam lazim demekki teşekkür ederim canm bnm

BİLEMEDİM Kİ :) merak ediyorum ama çok. sürekli bir şeyler beğeniyorum alsammı almasammı. cinsiyet öğrensem eve depolamaya başlayacağım
His var mı his :) yani ş yle eskiden beri benim ilk kızım olacak ya da oğlum olacak diye bi his var mıydı içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…