Kızlar konuşulmuş olabilir ama ben yine de ilk gebeliğimden kalan birkaç önemli bilgiyi paylaşmak istiyorum. Benim cildim aşırı hassastır ergenlikte Selam çatır çatır çatladım Kendi kendime dedim ki ben bir hamile kalsam göbeğim ne hale gelir ..hamile kaldıktan sonra bir arkadaşım bana Kakao yağı tavsiye etti ve gerçekten de bir tane bile çatlağım olmadı aktardan aldım kalıp gibi sabun gibi her gün göbeğime sürdüm inanın kullanan Herkes çok çok memnun kaldı kendimden sonra belki beş tane hamile arkadaşıma tavsiye ettim. Hepsi de çok memnun kaldı. Ikinci mevzu hamile pantolonu ilk gebelikler özellikle çok hevesli geçiyor :) ben ilk gebeliğimde gebe mağazasından salopet pantolon bir sürü şey almıştım ve aşırı pahalıydı sonra LC Waikiki'nin hamile pantolonu keşfettim inanırmısınız dördüncü Aydan doğuma kadar giydim Doğuma bile aynı dar paça siyah hamile pantolonumla gittim
Hatta bundan sonra bile giyindim yani heves edip pahalı şeyler almaya kalkmayın gerçekten gereksiz Onun dışında da normal geniş kıyafetlerinizi rahat rahat giyebilirsiniz üst olarak.
Bir konu daha hamile kadın sanki hep yatmalı Sanki hiç hareket etmemeli gibi bir algı var Halbuki hiç böyle bir şey yok ağır işler yapmadığımız sürece yükseklere uzanmadığmız sürece Hareketli bir gebelik sağlıklı bir doğumu beraberinde getiriyor benim böyle konuştuğuma bakmayın 41+3 te kız mı dünyaya getirdim Çok bekledik ama inmediği için yine sezeryan oldum
şöyle diyeyim size doğumdan 2 gün önce koşar gibi yürüyüş yapıyordum Bir hafta önce hamile yogasındaydım yani doğacak olan doğuyor Doğmayacak olan Doğmuyor düşecek olan Eğer sağlıksız sa düşüyor Eğer sağlıklıysa da çok şükür sağlıklı bir doğuma kadar anne karnında kalıyor.
Herkese hayırlı güzel bir gebelik diliyorum herşey gönlünüzce olsun