2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Yok ya kız erkek ne olursa olsun bu son daha düşünmüyorum inşallah

Yaa şuanda bir depresiflik bir sinir bir hiç bişey yapmama isteği geldi anlatamam kendi kendimle kavga edicem şimdi

Ben 3. Hep düşünürdüm. Onun da erkek olmasına peşinen razıyım:) ama önce şu miniğim sağ salim doğsun da... ona da 35/36 da niyetim
Ben de 3 çüyüm normalde de vazgeçiyorum sanırım .. ama bi yandan da yemin gibi 3 çocuk isterim dedim durdum yıllarca hayırlığı olsun bakalım napacaz

Ben 3. Hep düşünürdüm. Onun da erkek olmasına peşinen razıyım:) ama önce şu miniğim sağ salim doğsun da... ona da 35/36 da niyetim

Ben de düşünüyordum da stresi çok bu işin yeter her gün kan sulandırıcı filan daralıyorum :)) Herkes yapma canına yazık diyor canım önemli değil sağlıklı doğsunlar da bu kadar yeter inşallah :) Şimdilik maddi olarakta iki tane üstlenebiliriz güzel gelecek sağlamak açısından :)

Tecrübeler için teşekkürler canım, aslında bende kakao yağı var hem de en doğalından. Küba dan kakao tarlAlarından geçerken köylülerden almıştım. Denerim onu da.
Pantolon konusu benim için sıkıntı, dün baktım da boyları bana çok kısa :)

Bana da uzun geliyor hep boy vermekten bıktım bugün üç elbisenin boyunu verdim

Kizlarrrrrr gene bisey sorucammmmmm kizmayin banaaa cok soru soruyorum ya neyse soriyim bari hamilelikte klima zararlimi acabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…