2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
aneztesili yaptırdım canım. hiç bir şey hissetmedim. sonrasında hafif lekelenmem ve ağrım oldu. bir tane parol içtim geçti. ertesi gün hiç bir şeyim kalmamıştı zaten.
Aynen gönderdim ona da yazdıklarını.Buna anestezisiz demisler bir de arkadaslari yaninda çok konuşmuş cok ağrılı oluyor dayanmak zor falan diye iyice korkmuş

Allahım yar ve yardımcın olsun canım belki sonuçların iyi çıkar allah ne verirse hayırlısını versin inşallah çok üzgünüm

bide cin takvimi thminlerine baktinizmi kizlar?? bide tbiki bunlar sadece tahminler Rabbimden istiyoruz hayirlisini

Hm anladım canım sekrr ilsve etmemesi cok iyiymis teşekkür ederim bakarım bir oralara

Aynen gönderdim ona da yazdıklarını.Buna anestezisiz demisler bir de arkadaslari yaninda çok konuşmuş cok ağrılı oluyor dayanmak zor falan diye iyice korkmuş
şşöyle bir durum var. eğer tüpler tıkalı ise işlem sırasında açılıyor. ve bu da sancılı oluyor. o yüzden aneztesi bence şart

Allah tan ümit kesilmez canım herşey olacağına varır biliyorsun bunlarda sınav , bişey olmuyorsa ya hayırsız olduğu için ya da daha iyisi olacağı için olmazmış.. Hakkınızda hayırlısı olsun canım

cilekliturta_33 ne diyeceğimi bilemiyorum ama dün doktorum şöyle söyledi risk oranı yüksek çıkıp sağlıklı bebekler olabilirken hiçbir riski olmayıp sorunlu doğan bebekler de var,o yüzden her sonuç için tam anlamıyla üzülmek ya da sevinmek doğru değil,umarım senin de tetkiklerin yanılmıştır
sefossxx gözün aydın canım erninle peş peşe hamile kalmıştık hatırlarsan bakalım ben normale dönecek miyim?

İnşallah @Avrenim allah eğer rızık vermişse kucağıma alırım ama hep diyorum sağlıkla rabbim senin minikleri de korusun inşallah

cilekliturta_33 canım okuyunca çok üzüldüm inşallah test sonucu iyi gelir rabbim evladını sağlıkla kucaklamayi nasip eder inşallah doktorlar yanılmıştır bebişin sağlıklıdır dualarım seninle

Kızlar konuşulmuş olabilir ama ben yine de ilk gebeliğimden kalan birkaç önemli bilgiyi paylaşmak istiyorum. Benim cildim aşırı hassastır ergenlikte Selam çatır çatır çatladım Kendi kendime dedim ki ben bir hamile kalsam göbeğim ne hale gelir ..hamile kaldıktan sonra bir arkadaşım bana Kakao yağı tavsiye etti ve gerçekten de bir tane bile çatlağım olmadı aktardan aldım kalıp gibi sabun gibi her gün göbeğime sürdüm inanın kullanan Herkes çok çok memnun kaldı kendimden sonra belki beş tane hamile arkadaşıma tavsiye ettim. Hepsi de çok memnun kaldı. Ikinci mevzu hamile pantolonu ilk gebelikler özellikle çok hevesli geçiyor :) ben ilk gebeliğimde gebe mağazasından salopet pantolon bir sürü şey almıştım ve aşırı pahalıydı sonra LC Waikiki'nin hamile pantolonu keşfettim inanırmısınız dördüncü Aydan doğuma kadar giydim Doğuma bile aynı dar paça siyah hamile pantolonumla gittim Hatta bundan sonra bile giyindim yani heves edip pahalı şeyler almaya kalkmayın gerçekten gereksiz Onun dışında da normal geniş kıyafetlerinizi rahat rahat giyebilirsiniz üst olarak.
Bir konu daha hamile kadın sanki hep yatmalı Sanki hiç hareket etmemeli gibi bir algı var Halbuki hiç böyle bir şey yok ağır işler yapmadığımız sürece yükseklere uzanmadığmız sürece Hareketli bir gebelik sağlıklı bir doğumu beraberinde getiriyor benim böyle konuştuğuma bakmayın 41+3 te kız mı dünyaya getirdim Çok bekledik ama inmediği için yine sezeryan oldum şöyle diyeyim size doğumdan 2 gün önce koşar gibi yürüyüş yapıyordum Bir hafta önce hamile yogasındaydım yani doğacak olan doğuyor Doğmayacak olan Doğmuyor düşecek olan Eğer sağlıksız sa düşüyor Eğer sağlıklıysa da çok şükür sağlıklı bir doğuma kadar anne karnında kalıyor.
Herkese hayırlı güzel bir gebelik diliyorum herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…