2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben başka konularda sakinim ama oğlumda bile bu kadar heyecanlanmamıştım :) Sen en sakinimizsin buna katılıyorum :)) Maşallah sabır taşı :))

Normalde de aşırı sabırsızımdır :) her konuda zor dayanırım ama tüp bebeğin sonucunu beklerken de belirtilen test gününe kadar evde test yapmadım, gün gelince direk kan verdim :) bana bir sabır aşıladı bebeğim galiba :)

Bir de ultrasonda o kadar komik ki, doktor döndürüyor bacaklar kapalı şekilde doktora inat açmadan dönüyor. Çok eğleniyorum. Tam kova burcu diyorum :)

Sıkıntılı gebelik bezdirir zaten . Ben çalışan anneyim aslında 3. Deyince o yüzden bana bir hayali huni koyup bakıyorlar

Ben 3. Hep düşünürdüm. Onun da erkek olmasına peşinen razıyım:) ama önce şu miniğim sağ salim doğsun da... ona da 35/36 da niyetim
Yazdığın mesajları okudumda aynı baskı bendede var. Aaaa diyen mi ararsın, tüh diyen mi. Neyse bir dahakine diyorlar. Sanki tam bir sınav havasıda ben kaydirma yaptım. Sonrada ekliyorlar neyse saglıklı olsun. Benden çok merak ediyorlar bide tabi. Bu arada ben bu tepkileri ilkinde aldım şimdi 2.yine aynı vaziyet erkek olacak gibi cıkıntıyı gördü doktor.ama daha kimseye birsey söylemedim. Bayram gelsin istemiyorum.

Ben de evde malak gibi yatıyorum, bir de başım ağrıyor. Çamaşır makinesi bitti bağırıyor ama asasım bile gelmedi.

Ben de valla oğlum da uyuyor bir yattı mı 3-4 saat uyuyor öğlen ben de salonda elim de tel Koca işten gelince ne yicek bilmiyorum yemek yapacaktım işte sinir geldi kaldırdım malzemeleri geri

benim 11. haftada söyledi 12 de net kız dedi bakalım sonraki kontrol 23 agustos
Baya erken söylemiş ustelik ikizleri maşalalh. Bizim 2016 haziran annelerinde 2 arkadaş aynı doktora gidiyordu ikisinede önce kız dedi sonra oglu oldu ikisininde ondan bekliyorum ben yanılma olmasın diye. Bayada ünlü bir doktordu.

Bende seni gibiyim. Gelirsen söylerim dedi whatsuptan yazmıstim doktoruma, ama muayenede gidecegim.

Normalde haftaya kendi doktoruma gitmem lazım, ama sonraki hafta gideceğim. Daha net olsun diye, hem de zaten bu hafta Perinatolog gördü. Bu kadar sık ultrason olmasın diye.

Maşallah boyun uzun belli ki ben gariban 167 bi bacıyım kakao yağını şiddetle şiddetle tavsiye ederim hele de o kadar doğal ı varsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…