2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar demiriniz düşük degilse keciboynuzu özü kullanabilirsiniz. Kaynatilmadan soğuk sıkım oldugu icin pekmezlerden daha faydali. Eczanelerde satılıyor. Benim demirim dusuk mecbur ilac basladim.

Kizlar demiriniz düşük degilse keciboynuzu özü kullanabilirsiniz. Kaynatilmadan soğuk sıkım oldugu icin pekmezlerden daha faydali. Eczanelerde satılıyor. Benim demirim dusuk mecbur ilac basladim.
Kızıma da kullanıyorum atışeri marketten almanız tavsiye ederim. Hacettepe üretimi ürünler ve %100 güvenilir :)

Ca
İnşallah @Avrenim allah eğer rızık vermişse kucağıma alırım ama hep diyorum sağlıkla rabbim senin minikleri de korusun inşallah
Canım yazını görünce dayanamadım benim ablamın çocuğuna da down sendromlu aldırın dediler ama aldırmadı şükür sağlıklı doğdu .Ben de şuan yeni hamileyim ve 4 buçuk cm miyomum vardı rahmin dışına doğru ben de korkuyorum tehlike yaratmasından. @

Bu cinsiyetin senesi olayı diye bir şey yok arkadaşlqr ya. Ortalama her sene %51 erkek %49 kız doğuyor. Bir cins diğerinden üstün olmamakla birlikte birne de kıtlık gelmiyor. Ha ailede kıtlık olabilir. Hep erkek ya da hep kız doğurabiliriz ama bir şekilde denge sağlanıyor.

Valla benim merak yarın bitebilir ama eğer görmezseee omaygaaddd o zaman yarın katılırım ben de yarışa ya açıkçası ilk bebeğim kadar heyecan yok ya itiraf ediyorum

Ben de daha fazla var kız Ben de cuma gidicem inşallah söyler 12+1 de biraz erken demişti tahmin bile yatmadı ketum doktor

Mesela bizim aile canım biz 3 kız kardeşiz benim kızım oldu kardeşimin de kızı olduuu haaa çok memnunuz ayrı mevzu aaa erkek değil mi diyenlere deee al sana erkek diyoruz

Tabi canım biz de olmuyor diye tükenmedi ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…