2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı olsun canm

Bnde o gunleri bdklcem canm Allah şeyin hayirlisini nasip etsin canm

Aldırma canım söylenenlere ikiz olunca yardım gerekecek ondan kaçıyorlar. Rabbim onları sana nasip etmişse elbet bi kolaylıkla verecektir üzülme hiç dua et bol bol Rabbim yardımcınız olsun
hem maddi hem manevi herkes kenara çekiliyor canım ondan yapiyolar biliyorum hep dua ediyorum kimseye muhtaç etme rabbim diye çıplak kalcak halleri yok ya elimden geldiğince alırım elimden geldiğince ilgilenirim ilk çocuğumdada herseyini kendim aldım kendim baktım sezeryanli halimle

kızlar bişey sorucam ben 2 gün önce kendi doktoruma gittiğimde bebek 10+4 tü bugün 11 oluyordu onun ekranına göre ama radyoloji ikili testi yaparken 12+1 dedi.Bir hafta önde dedi ben şimdi hangisine göre gidicem.Radyolojinin ekranı heralde boyut olarak daha farklı olduğu için onunlamı alakalı daha net çıktı anlamadım.

ultrasona göre değişiyor canım

cıhazdan cıhaza degısıyor cnm ben ılk gıttım tahmını dogum tarıhı cıkan kagıtta 14 subat yazıyordu gıttım 13 oldu sımdı 12 oldu :)

Ümidini kesme canım onların nasibi gelicek Allahın izniyle

Bnm oğlum da aşılama oldu aslında hemen hamile kalıyordum oğlumdan önce iki düşük yapınca 1 yıl olmadı sonra aşılama yaptırdık ilkten tuttu hemen :) Oğlumdan sonra yine korunmayı bıraktım ilk ay kaldım hamile o da dış gebelikmiş neyse kemoterapi iğnesiyle yok ettiler onuda , 6 ay korundum yine ilk aydan hamile kaldım şükür bu haftalara kadar geldik bnm hikayem kabarık aslında :))

allahım sağlıkla bağışlasın herşey güzel olacak inşallah.bende bir önceki bebeğimi maalesef kaybettim insan için çok zor oluyor korkular .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…