- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.501
Ay ayni ya ayni canm ama bnmkisi esime degl eltilerime kaynilarima didikodumu yapiyo yuzume diyo bnm kizimda hamile o sanki hamile deglmis gibi hareket ediyo elinde bir yasinda kizi da var hm temizligini yapiyo hm cocuk bakiyo bu ne sen hp belini tutuyorsun gobegini tutuyorsun becerikszsn hp ah vah yapiyosun nasl hamilesin sen diyo yahu gorumcem normal yolla ardi ardina hamile kaldi bn tup bebekle baya ugraslarla hamile kaldim anlamiyo cok cahil ya valla ici fesatay ay aynı mubabetler önceden onların yediği içtiği fayda ediyormus biz resmen hormonlu gıdaların esiri olduk dna miz bile değişti düşük oranları çok artık her şey hassas keşke onların zamanı gibi olsa bizlerde yorulmasak üüzlmesek telaslı olmasak yediğimiz içtiğimiz şifa olsa cocugumuza ama değil bunu kabul edemiyorlar benim karnım agrıyordu göbek bagı olusuyormus megerse kalktım salona gecıcem esıme arkamdan dıyor kı bu ne boyle gobegını tutup duruyor ovuyor neymıs bu daha sımdıden dıyor o zaman 5 haftalıktım sanane yanı ister ovarım üster hoplarım hemen mutfaktan cıkar cıkmaz dedıkodumu yapıyor
İnşallah canım belkide kalın dogruyorsun pişmiyor yada asırı ince kesiyorsun kuruyordur bak orta kalınlıkta olsun ne ince ne kalınTamm canm teşekkür ederim denerim birazdan canm cekti sabah yatiklarim yandi ins bu guzel olur
Ya bn yapamıyorum nasil yaptin canm bi suru yazi cikiyosanırım takvim oldu şimdi
Ben de bir kere idrar yanmasını yaşadım, çok acı bişrşey çok canın yanıyor sürekli yüzünde acı ifadesi , tek bol su içmek kurtarmıştı beni. Her suyu gördüğümde o acıyı hissedip içiyorum, bir de şubeleşin suyu az muhabbeti de Sudan sebep, cilt için su... bir de acıkınca su için:) kilo almazsınız:) kendimi motive ediyorum napayım:)H Hayalimi_yasarkenkahveci34
1.5 3 lt ne guzel rakamlar kizlar :) ozellikle sadece 1.5 yada 3 bardak icebilenler icin
aynen canım cahiller herkesşn hamileliği bir değil benim yakın ark hamile aramızda dağlar kadar fark var bulantısı olsun psıkojısı olsun her ınsaın bünyesi farklı yani cahillik ve fesatlık dediğin gibiAy ayni ya ayni canm ama bnmkisi esime degl eltilerime kaynilarima didikodumu yapiyo yuzume diyo bnm kizimda hamile o sanki hamile deglmis gibi hareket ediyo elinde bir yasinda kizi da var hm temizligini yapiyo hm cocuk bakiyo bu ne sen hp belini tutuyorsun gobegini tutuyorsun becerikszsn hp ah vah yapiyosun nasl hamilesin sen diyo yahu gorumcem normal yolla ardi ardina hamile kaldi bn tup bebekle baya ugraslarla hamile kaldim anlamiyo cok cahil ya valla ici fesat
tek tek dolduracaksın cnm son adet tarihini gireceksinYa bn yapamıyorum nasil yaptin canm bi suru yazi cikiyo
Aynen canm oyuzden artk takmamaya çalışıyorum bu hayatta cahil insana laf anlatmak imkanszdraynen canım cahiller herkesşn hamileliği bir değil benim yakın ark hamile aramızda dağlar kadar fark var bulantısı olsun psıkojısı olsun her ınsaın bünyesi farklı yani cahillik ve fesatlık dediğin gibi
Ya yapamiyorum gebelik aylari haftalari cikiyo hicbiyere tiklayamiyorum canmtek tek dolduracaksın cnm son adet tarihini gireceksin
Profil bilgilerine girip bebeginin dogacağı muhtemel tarihi girip bilgilerini güncelleyince oluyor ben öyle yaptım.Ya yapamiyorum gebelik aylari haftalari cikiyo hicbiyere tiklayamiyorum canm
En sevdigim sey yaa hergun yiebilirim. Yagini cok koyup patatesleri icine at sonra hic karistirmaman gerekiyor. Kizarana kadar bekle ben oyle yapiyorum oluyor.konuyu degstrmis olucam ama bnm bi derdim var kizlar ya nedir bu patatesten cektiklerim hic patatees kizartmayi becerebiyorum hp yaniyorlar ama pismiyo sert duruyo acaba patatestemi sorun var yoksa bndemi
Yapamadim canm yaProfil bilgilerine girip bebeginin dogacağı muhtemel tarihi girip bilgilerini güncelleyince oluyor ben öyle yaptım.
Olmus benden 1 gun sonra gorunuyor dogumunsanırım takvim oldu şimdi
biz mujdeyı verdık daha bır corap bıle alınmadı eltinin bebe 2 yasında bısıklet almıslar o gün doğüm gününü kayınbaba karşıladı 1.5 liraya organizasyon şirketi tutulduAynen canm oyuzden artk takmamaya çalışıyorum bu hayatta cahil insana laf anlatmak imkanszdr
Olmus benden 1 gun sonra gorunuyor dogumun
aslında 26 da burda nedense 27 veriyor.senin benimle aynıııııııııııııııı
Aldırma canım söylenenlere ikiz olunca yardım gerekecek ondan kaçıyorlar. Rabbim onları sana nasip etmişse elbet bi kolaylıkla verecektir üzülme hiç dua et bol bol Rabbim yardımcınız olsunkiyarmiyim canım rabbimin hediyesi onlar bende beklemiyordum olmasını ama olmuş ve rabbim iki can vermiş bana nasıl bakacaksam bakarim ama işte öyle bi söylüyorlarki kalbim çok kırılıyor
Döneceksin inşallah canım benim son durumunu bilmiyorum görüşelim inşallah.@cilekliturta_33 ne diyeceğimi bilemiyorum ama dün doktorum şöyle söyledi risk oranı yüksek çıkıp sağlıklı bebekler olabilirken hiçbir riski olmayıp sorunlu doğan bebekler de var,o yüzden her sonuç için tam anlamıyla üzülmek ya da sevinmek doğru değil,umarım senin de tetkiklerin yanılmıştır
sefossxx gözün aydın canım erninle peş peşe hamile kalmıştık hatırlarsan bakalım ben normale dönecek miyim?
Canım ilk bebeğimde de yaşadım benzer şeyler şimdi oğluma öyle düşkünlerki sanki onca şey yaşanmamış gibi ama işte insan hayatında kaç kere hamile kalıyo ki o anları güzel hatırlamak lazım neyse dediğin gibi buraya giriyorum azıcık kafam dağılıyo bide tabi oğlum var iyiki onla uğraşıyorum zaman geçiyoBnde düşünmemeye calisiyorum iyiki burasi var burda zmn geciriyorum icim rahatliyo disari çıkamıyorum bos ver oyle bi zmn gelcek senin yavrularini gormeye yalvaracak sana inşallah oyle bi zmn gelcekki soylediklerine pisman olucaklar inşallah kuzum kotu dusunme birak onlari ne derlerse desinler
Tahmini dogum tarihi yaziyorum gerekli formata uyusan diger yaziniz yaziyo o ne demksenin benimle aynıııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?