2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay ayni ya ayni canm ama bnmkisi esime degl eltilerime kaynilarima didikodumu yapiyo yuzume diyo bnm kizimda hamile o sanki hamile deglmis gibi hareket ediyo elinde bir yasinda kizi da var hm temizligini yapiyo hm cocuk bakiyo bu ne sen hp belini tutuyorsun gobegini tutuyorsun becerikszsn hp ah vah yapiyosun nasl hamilesin sen diyo yahu gorumcem normal yolla ardi ardina hamile kaldi bn tup bebekle baya ugraslarla hamile kaldim anlamiyo cok cahil ya valla ici fesat

H Hayalimi_yasarken kahveci34
1.5 3 lt ne guzel rakamlar kizlar :) ozellikle sadece 1.5 yada 3 bardak icebilenler icin
Ben de bir kere idrar yanmasını yaşadım, çok acı bişrşey çok canın yanıyor sürekli yüzünde acı ifadesi , tek bol su içmek kurtarmıştı beni. Her suyu gördüğümde o acıyı hissedip içiyorum, bir de şubeleşin suyu az muhabbeti de Sudan sebep, cilt için su... bir de acıkınca su için:) kilo almazsınız:) kendimi motive ediyorum napayım:)

aynen canım cahiller herkesşn hamileliği bir değil benim yakın ark hamile aramızda dağlar kadar fark var bulantısı olsun psıkojısı olsun her ınsaın bünyesi farklı yani cahillik ve fesatlık dediğin gibi

Aynen canm oyuzden artk takmamaya çalışıyorum bu hayatta cahil insana laf anlatmak imkanszdr

konuyu degstrmis olucam ama bnm bi derdim var kizlar ya nedir bu patatesten cektiklerim hic patatees kizartmayi becerebiyorum hp yaniyorlar ama pismiyo sert duruyo acaba patatestemi sorun var yoksa bndemi
En sevdigim sey yaa hergun yiebilirim. Yagini cok koyup patatesleri icine at sonra hic karistirmaman gerekiyor. Kizarana kadar bekle ben oyle yapiyorum oluyor.

Aynen canm oyuzden artk takmamaya çalışıyorum bu hayatta cahil insana laf anlatmak imkanszdr
biz mujdeyı verdık daha bır corap bıle alınmadı eltinin bebe 2 yasında bısıklet almıslar o gün doğüm gününü kayınbaba karşıladı 1.5 liraya organizasyon şirketi tutuldu
ama ne hikmetse bize gelince yok
ınsan bı sey alır ıkıncı torununuz olacak sevınmedıler bıle zaten yanı cınsıyet bellı degıl tmm da barı battanıye al bsy al ılla cinsıyet mı sart yagdırsınlar ılk toruna bende alındım soyledım esıme cinsiyeti belli olsun alırlar diyo cinsiyet mi şart dedim
bizde müjde verilince geline altın takılır para verilir hiç 5 kuruş görmedik sonrada aman eksik kalsın kimseden bir şey istemiyorum cocuguma ben kendım alırım her seyi dedim bizimki bozuldu ama valla içimde tutamadım yastık al ya kılıf al ayıcık al cinsiyet mi şart yanı 3 ay olmus cocuk ayıptır
annem doldurmus kız erke kıyafeti inan kadın o kadar heycan yapmıs kı cınsıyet bellı degıl ikisinden de almıs erkek olursa kızları hedıye goturursun kız olursa erkegı hedıye gotururuz bırıne diye almıs ınan koltuk doldu aldıklarıyla bende fotosunu cektım attım bızımkıne cok duygulandım yazmıs bızımkı ulan dedı şeyan yıne laf sok bak hala sizinkilerden tık yok diye ama sustum yani ogullarını bile duygulandırıp onurlandırmadılar benim annem duygulandırmıs oldu yine ogullarını inşallah bizimki de bunların farkındadır

kiyarmiyim canım rabbimin hediyesi onlar bende beklemiyordum olmasını ama olmuş ve rabbim iki can vermiş bana nasıl bakacaksam bakarim ama işte öyle bi söylüyorlarki kalbim çok kırılıyor
Aldırma canım söylenenlere ikiz olunca yardım gerekecek ondan kaçıyorlar. Rabbim onları sana nasip etmişse elbet bi kolaylıkla verecektir üzülme hiç dua et bol bol Rabbim yardımcınız olsun

Döneceksin inşallah canım benim son durumunu bilmiyorum görüşelim inşallah.

Canım ilk bebeğimde de yaşadım benzer şeyler şimdi oğluma öyle düşkünlerki sanki onca şey yaşanmamış gibi ama işte insan hayatında kaç kere hamile kalıyo ki o anları güzel hatırlamak lazım neyse dediğin gibi buraya giriyorum azıcık kafam dağılıyo bide tabi oğlum var iyiki onla uğraşıyorum zaman geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…