- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.087
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.641
:) tamam canım içme. az az iç :)Genelde bsy icmeden once arastrirdim ama bu sefer ne olduysa hic arastrmadan ictim ya neyse bilmis oldum artk icmicem
ben normalde rahatım. kendi iş yerim çünkü. ofisime çıkıp ayağımı uzatıp dinlenebiliyorum. ama bugün çok yoğunuz. sadece benim halledebileceğim işler var. bu hafta böyle daha doğrusu perşembeye kadar programım çok yoğun. neyse işte geldi geçti. dersinide verdim.çalışırken benim de çok olurdu böyle şeyler, hatta bir seferinde (önceki hamileliğim) iğrenç bir adam vardı delirtiyordu beni, onunla kavga edince kanama yaşamıştım. o yüzden çalışırken hamilelik gerçekten çok daha zor. Allah çalışan tüm hamişlere ayrıca kolaylık versin.
yurtdışında her kontrolde yaptıran yerler varmış, çünkü hamilelikte zaten çabuk kapıyorsun. yaptır için rahat etsin bence de.
Bel ağrını dr a sormusmuydun canım gerçi 12. Haftadan sonra tehlike saymiyorlar ama ben 9. Haftada aramistim dr belim çok ağrıyor diye oda hemen gel dedi düşük tehlikesi olabilir dedi onun için yapılan iğnelerden yaptı ağrım geçti bence dr ulaş telefon numarasi varsaAy kizlarrrr belim cok agriyo ya sabahtan beri gecmiyo
Ya aslinda gecen sefer agrimisti aramistim canm normal demisti oyuzden aramak istemedim bakiyim eger gecmezse aricamBel ağrını dr a sormusmuydun canım gerçi 12. Haftadan sonra tehlike saymiyorlar ama ben 9. Haftada aramistim dr belim çok ağrıyor diye oda hemen gel dedi düşük tehlikesi olabilir dedi onun için yapılan iğnelerden yaptı ağrım geçti bence dr ulaş telefon numarasi varsa
Aynen canım ara onların görevi o progestani bıraktın mi kullaniyormusun halenYa aslinda gecen sefer agrimisti aramistim canm normal demisti oyuzden aramak istemedim bakiyim eger gecmezse aricam
:) tamam canım içme. az az iç :)
ben normalde rahatım. kendi iş yerim çünkü. ofisime çıkıp ayağımı uzatıp dinlenebiliyorum. ama bugün çok yoğunuz. sadece benim halledebileceğim işler var. bu hafta böyle daha doğrusu perşembeye kadar programım çok yoğun. neyse işte geldi geçti. dersinide verdim.
benim doktorda yapıyor her ay idrar tahlili. yapılması lazım.
Crinone jel kullaniyordum bide proluton igne yapiyordum uç hafta oldu birakali sen kullaniyormusn canmAynen canım ara onların görevi o progestani bıraktın mi kullaniyormusun halen
Geçmiş olsun cnm sen zonklama var derken tahmin etmiştim bendede öyle başlamıştı ama ben doktpra gitmedim idrarda yanma oluştu ordan anladım sonra suyu günde 5 ltye çıkardım yavaş yavaş azaldı şuan idrarım rengi beyaz ve yanma kalmadı bol suya devam ediyorum inş geçmiştiriyi bari, sen üzülme de
ben de belli aralıklarla yaptıracağım artık, devlet hastanesine gitmek istemiyordum, psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorum ben hastanelere girince çünkü. ama evin karşısında acıbadem polikliniği var oraya gittim, sağlık sigortası indirimiyle uygunmuş fiyatı da. ben artık gidip gidip çiş yaparım orada
iyi bari, sen üzülme de
ben de belli aralıklarla yaptıracağım artık, devlet hastanesine gitmek istemiyordum, psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorum ben hastanelere girince çünkü. ama evin karşısında acıbadem polikliniği var oraya gittim, sağlık sigortası indirimiyle uygunmuş fiyatı da. ben artık gidip gidip çiş yaparım orada
Benimkide ferrum bulantı yapmıyor decavit vardı bu doktor kullanma bol fındık ceviz ye sağlıklı beslen ilaç o dedi kararsızımkızlar benim vitaminler;
Ferrum fort
Previt positive
hiç mide bulantısı yaşatmadı bana, isterseniz doktorunuza bir sorun.
Geçmiş olsun cnm sen zonklama var derken tahmin etmiştim bendede öyle başlamıştı ama ben doktpra gitmedim idrarda yanma oluştu ordan anladım sonra suyu günde 5 ltye çıkardım yavaş yavaş azaldı şuan idrarım rengi beyaz ve yanma kalmadı bol suya devam ediyorum inş geçmiştir
bende acıbademciyim. devlet hastanelerinden ve hatta başka bir özel hastaneden çok çektim.
o yüzden artık. acıbademden başkasına gitmiyorum.
Bende progestanı 2 içtiğim zaman başlamıştı cnm enfeksiyon etkisi olabilir bırakımca geçtidoktora değil de canım tahlile gittim işte. suyu ben de 3-4 litre içtim kaç gündür ama yetmedi herhalde. idrarda çok berrak ve kokusuz aslında. ama ben hala çok yoğun progestan alıyorum ya vajinal o da etki etmiş olabilir.
kızlar hiç üzülmeyin bebeğiniz stres yaşamamalı biliyorum üzülmeyin demek zor bende sıkıntı yaşıyorum kimse arayıp tebrik bile etmedi kaynanam agız ucuyla hayırlı olsun dedi bebeğime sevinmediler bile beni sevmedikleri için o yüzden çok taktım ağladım ama sonra dedim ki olan bebeğime oluyor banada değil kendimi tenkin ettim sevmesinler zaten dedim inanın hiçbir şeye değmez verin usluplu şekilde cevabınızı bosverın
benim agrılarım hala var adet agrısı gibi doktor çok normal rahmin genişliyor dedi kasılamalarım oluyordu onada normal dedi ama sancı gibi böyle bebek sıkısıyor dedim alla alla ltıhap mı var dedi akıntımda kokulu diyince test aldı cubukla rahimden iltihap çıktı 6 gün fitil kullandım suan o sancılanma da kokuda geçti
bende 6. haftamda kanama yaşadım 13 gün yattım doktor rapor verdi işe gitmedim sonra yıllık izin aldım kimsede arayıp geçmiş olsun demedi kaynanamında dalga geçmelerine maruz kaldım neymiş 7 aylık olana kadar hastane yüzü görmemişte bu ne agrı sızıymısta her ay doktora mı gıdılırmıs de devlet hastanesi ne güneymiş de vs üstüne üstlük gittiğimde tonla iş yaptırdı kanamadan sonra iş güç yapamam diye gitmedim bahanemde oldu yatmam gerekliydi çünkü
çalışıyorum yorulup geliyorum bi de oraya gittik mi yemek bulasık üstüne duble çene
artık midem bulanıyor vs dıye dıye gitmiyorum maalesef bazen uyduruyorum ama psikolojim bozulmasın bebeğim strese girmesin diye uyduruyorum gittiğimiz de de tuvalette oturuyordum15 20 dk vakit geçiriyordum çünkü sesi bile moralimi bozmaya yetiyordu
DEMEK ki her hastanede oluyor böyle kötü bir anı. benim olmadı acıbademde daha çok şükür :) inşallah bundan sonrada olmaz. dediğim gibi ilacı içince 8 saat tut çişini sakın tuvalete gitme :)normalde ben kontrollerde memorial dayım canım, acıbadem de kötü anılarım var ama laboratuvar olarak ikisini de kullanıyorum.
biz mujdeyı verdık daha bır corap bıle alınmadı eltinin bebe 2 yasında bısıklet almıslar o gün doğüm gününü kayınbaba karşıladı 1.5 liraya organizasyon şirketi tutuldu
ama ne hikmetse bize gelince yok
ınsan bı sey alır ıkıncı torununuz olacak sevınmedıler bıle zaten yanı cınsıyet bellı degıl tmm da barı battanıye al bsy al ılla cinsıyet mı sart yagdırsınlar ılk toruna bende alındım soyledım esıme cinsiyeti belli olsun alırlar diyo cinsiyet mi şart dedim
bizde müjde verilince geline altın takılır para verilir hiç 5 kuruş görmedik sonrada aman eksik kalsın kimseden bir şey istemiyorum cocuguma ben kendım alırım her seyi dedim bizimki bozuldu ama valla içimde tutamadım yastık al ya kılıf al ayıcık al cinsiyet mi şart yanı 3 ay olmus cocuk ayıptır
annem doldurmus kız erke kıyafeti inan kadın o kadar heycan yapmıs kı cınsıyet bellı degıl ikisinden de almıs erkek olursa kızları hedıye goturursun kız olursa erkegı hedıye gotururuz bırıne diye almıs ınan koltuk doldu aldıklarıyla bende fotosunu cektım attım bızımkıne cok duygulandım yazmıs bızımkı ulan dedı şeyan yıne laf sok bak hala sizinkilerden tık yok diye ama sustum yani ogullarını bile duygulandırıp onurlandırmadılar benim annem duygulandırmıs oldu yine ogullarını inşallah bizimki de bunların farkındadır
Bende progestanı 2 içtiğim zaman başlamıştı cnm enfeksiyon etkisi olabilir bırakımca geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?