2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Genelde bsy icmeden once arastrirdim ama bu sefer ne olduysa hic arastrmadan ictim ya neyse bilmis oldum artk icmicem
:) tamam canım içme. az az iç :)

ben normalde rahatım. kendi iş yerim çünkü. ofisime çıkıp ayağımı uzatıp dinlenebiliyorum. ama bugün çok yoğunuz. sadece benim halledebileceğim işler var. bu hafta böyle daha doğrusu perşembeye kadar programım çok yoğun. neyse işte geldi geçti. dersinide verdim.

yurtdışında her kontrolde yaptıran yerler varmış, çünkü hamilelikte zaten çabuk kapıyorsun. yaptır için rahat etsin bence de.

benim doktorda yapıyor her ay idrar tahlili. yapılması lazım.

Ay kizlarrrr belim cok agriyo ya sabahtan beri gecmiyo
Bel ağrını dr a sormusmuydun canım gerçi 12. Haftadan sonra tehlike saymiyorlar ama ben 9. Haftada aramistim dr belim çok ağrıyor diye oda hemen gel dedi düşük tehlikesi olabilir dedi onun için yapılan iğnelerden yaptı ağrım geçti bence dr ulaş telefon numarasi varsa

Ya aslinda gecen sefer agrimisti aramistim canm normal demisti oyuzden aramak istemedim bakiyim eger gecmezse aricam

iyi bari, sen üzülme de
ben de belli aralıklarla yaptıracağım artık, devlet hastanesine gitmek istemiyordum, psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorum ben hastanelere girince çünkü. ama evin karşısında acıbadem polikliniği var oraya gittim, sağlık sigortası indirimiyle uygunmuş fiyatı da. ben artık gidip gidip çiş yaparım orada

Geçmiş olsun cnm sen zonklama var derken tahmin etmiştim bendede öyle başlamıştı ama ben doktpra gitmedim idrarda yanma oluştu ordan anladım sonra suyu günde 5 ltye çıkardım yavaş yavaş azaldı şuan idrarım rengi beyaz ve yanma kalmadı bol suya devam ediyorum inş geçmiştir

bende acıbademciyim. devlet hastanelerinden ve hatta başka bir özel hastaneden çok çektim.
o yüzden artık. acıbademden başkasına gitmiyorum.

kızlar benim vitaminler;

Ferrum fort
Previt positive

hiç mide bulantısı yaşatmadı bana, isterseniz doktorunuza bir sorun.

doktora değil de canım tahlile gittim işte. suyu ben de 3-4 litre içtim kaç gündür ama yetmedi herhalde. idrarda çok berrak ve kokusuz aslında. ama ben hala çok yoğun progestan alıyorum ya vajinal o da etki etmiş olabilir.

bende acıbademciyim. devlet hastanelerinden ve hatta başka bir özel hastaneden çok çektim.
o yüzden artık. acıbademden başkasına gitmiyorum.

normalde ben kontrollerde memorial dayım canım, acıbadem de kötü anılarım var ama laboratuvar olarak ikisini de kullanıyorum.

Bende progestanı 2 içtiğim zaman başlamıştı cnm enfeksiyon etkisi olabilir bırakımca geçti

Allah sabır versin

normalde ben kontrollerde memorial dayım canım, acıbadem de kötü anılarım var ama laboratuvar olarak ikisini de kullanıyorum.
DEMEK ki her hastanede oluyor böyle kötü bir anı. benim olmadı acıbademde daha çok şükür :) inşallah bundan sonrada olmaz. dediğim gibi ilacı içince 8 saat tut çişini sakın tuvalete gitme :)

Yapacak bişey yok bırak ayiplariyla Kalsınlar düşüncesiz insanlar ay bunları okuyunca şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…