- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.087
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.621
hem asitli hem yapay şeker var hemde gereğinden fazla sodyum barındırıyor. doktorum bana içme dedi. ama 2 3 tane içtin diyede bişey olmaz. zaten ilk 3 ay geçti daha rahatız artık. ama yinede fazla içme.Kizlarrrr elmali soda maden suyumu desem sirmalar varya hani onun elmalisindan dunden beri cok iciyorum acaba zararlimidr ya hic dusunmeden ictim simdi aklima geldi ya zararliysa
Kızlar selam bugün 11+4 olarak dr à gittik . Benim geç döllenme demişti zaten dr. Şmi de hala geri GÖRÜNÜYORLAR KIZLAR ŞOKTAYIMÇÜNKÜ BENİM BEBEKLERİM OLACAK YANİİKİZMİŞ VE TEK YUMURTA İKİZİİİİ
Ay canmmmm bn cok ictim yaaaa dunden beri iciyorum insallah bisey olmaz yaaaahem asitli hem yapay şeker var hemde gereğinden fazla sodyum barındırıyor. doktorum bana içme dedi. ama 2 3 tane içtin diyede bişey olmaz. zaten ilk 3 ay geçti daha rahatız artık. ama yinede fazla içme.
yok yok bişey olmaz. en falza tansiyonun yğkselir o kadar o kadarda panik olmaya gerek yok. ama çok içme yinedeAy canmmmm bn cok ictim yaaaa dunden beri iciyorum insallah bisey olmaz yaaaa
bugün çok sinirlendim. çok ciddi kasık ağrım başladı. çantamda progestan vardı acaaba içsem mi bir tane. doktorum bıraktırmıştı 1 2 hafta önce
Ay cok teşekkür ederim canm ya kesinlikle icmicemyok yok bişey olmaz. en falza tansiyonun yğkselir o kadar o kadarda panik olmaya gerek yok. ama çok içme yinede
Yaaa ana sayfaya birde alisveris listesimi koysakk :))
ben kullandım.ilacın şöyle bir püf noktası var canım. idrarını son damlasına kadar boşalt sonra 1 bardak suya katıp içiyorsun zaten ilacı. o ilacı içtikten sonra yatacaksın zaten. 8 saat kadar idrara çıkma. içeride kalacak bir güzel temizleyecek o. benim aylarca çekmeyen sistiti tek seferde bitirdi. bütün gece uyuyamadım çişimi tutacağım diye ama zafer benim oldu :)
ama o 8 saat çok önemli. 2 3 saat sonra idrara çıkarsan pek işe yaramıyor.
Benimde 2. Oğlan da 9+5 de bu da erkek gini dedi. Ben çok erken cinsiyet tahmini için dedim ümitlendim ama doktor bilmiş 12. Haftada %80 erkek dedi. Doğru çıktı
Nasil farkettinde gittin hastaneye canm yanmami oluyordu bnde bi gidiyimmi acaba hic yanmam yok ama az su iciyorum en cok bir litra
Nasil farkettinde gittin hastaneye canm yanmami oluyordu bnde bi gidiyimmi acaba hic yanmam yok ama az su iciyorum en cok bir litra
Bazı doktor 12. Hafta da biliyor bazısı yanılıyor. Arkadaşıma 11+4 te erkek gibi ama tam olarak erkek diyemem dendi. İkili test için ense kalınlığı ölçülürken bebeğin kız olduğu söylendi. Allah gönlüne göre versin inşallahBizimkide tam aksine söylemedi eşim sağolsun ısrarla sordu erkeğe benziyo ama erkek diyemem dedi 12. Haftaya girdiğimiz gün öyle söylemişti acaba ne zaman netleşicek
Bazı doktor 12. Hafta da biliyor bazısı yanılıyor. Arkadaşıma 11+4 te erkek gibi ama tam olarak erkek diyemem dendi. İkili test için ense kalınlığı ölçülürken bebeğin kız olduğu söylendi. Allah gönlüne göre versin inşallah
Bnde gidiym yaptrim ozmn cunku az su iciyorum hic su içemiyorum canm midem bulaniyo yaaslında tam bir şikayetim vardı dersem yalan. çok hafif dış kısımda rahatsızlık hissettim. bir de enfeksiyondan çok korktuğumdan riske değmez dedim gittim tahlil verdim işte. özel hastanede bile ucuz bişi zaten. Sonuç çıkınca doktorumu aradım hemen, ilk söylediği az su mu içtin. su çok çok önemli, zorla kendini. şişe al bir tane, yudum yudum içmeye çalış, o zaman mide bulantısı yapmaz.
noldu, kim naptı sana? iç istersen rahatlatır. aman kim ne yapıyorsa yapsın sen kendini ve bebeği düşün canım.
Ay cok teşekkür ederim canm ya kesinlikle icmicem
Genelde bsy icmeden once arastrirdim ama bu sefer ne olduysa hic arastrmadan ictim ya neyse bilmis oldum artk icmicemevet öyle yapıyorum. denszin biri densiz densiz konuştu bende sinirlendim. gerçi sonra özür diledi ama ben sinirlendiğimle kaldım. neyse geçti gitti.
kız o kadar sıkma kendini. banada doktor mayonez falan yeme dedi. ama geçen canım çok hamburger istedi yedim bir tane içinde de rus salatası vardı. herşeyin fazlası zarar. o meyveli sodaların fazlası hamile olmasan bile iyi değil. hem yapay gazlandırmak için içine karbondioksit katıyorlar hemde ilave şekeri var.
Bnde gidiym yaptrim ozmn cunku az su iciyorum hic su içemiyorum canm midem bulaniyo ya
evet öyle yapıyorum. denszin biri densiz densiz konuştu bende sinirlendim. gerçi sonra özür diledi ama ben sinirlendiğimle kaldım. neyse geçti gitti.
kız o kadar sıkma kendini. banada doktor mayonez falan yeme dedi. ama geçen canım çok hamburger istedi yedim bir tane içinde de rus salatası vardı. herşeyin fazlası zarar. o meyveli sodaların fazlası hamile olmasan bile iyi değil. hem yapay gazlandırmak için içine karbondioksit katıyorlar hemde ilave şekeri var.
Teşekkür ederim canm aksam acilde yaptiricamyurtdışında her kontrolde yaptıran yerler varmış, çünkü hamilelikte zaten çabuk kapıyorsun. yaptır için rahat etsin bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?