2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlarrrr elmali soda maden suyumu desem sirmalar varya hani onun elmalisindan dunden beri cok iciyorum acaba zararlimidr ya hic dusunmeden ictim simdi aklima geldi ya zararliysa
hem asitli hem yapay şeker var hemde gereğinden fazla sodyum barındırıyor. doktorum bana içme dedi. ama 2 3 tane içtin diyede bişey olmaz. zaten ilk 3 ay geçti daha rahatız artık. ama yinede fazla içme.

aaaaaaaa süper, çok şeker, tebrikler. ikiz çok tatlış bişi.

hem asitli hem yapay şeker var hemde gereğinden fazla sodyum barındırıyor. doktorum bana içme dedi. ama 2 3 tane içtin diyede bişey olmaz. zaten ilk 3 ay geçti daha rahatız artık. ama yinede fazla içme.
Ay canmmmm bn cok ictim yaaaa dunden beri iciyorum insallah bisey olmaz yaaaa

eyvaaah benim için 8 saat wc ye gitmemek çok z0r, umarım başarabilirim. gün boyu su içip, akşam içmeyi bırakıyım diyorum. umarım hamilelikte bir zararı yoktur ilacın.

Benimde 2. Oğlan da 9+5 de bu da erkek gini dedi. Ben çok erken cinsiyet tahmini için dedim ümitlendim ama doktor bilmiş 12. Haftada %80 erkek dedi. Doğru çıktı

Bizimkide tam aksine söylemedi eşim sağolsun ısrarla sordu erkeğe benziyo ama erkek diyemem dedi 12. Haftaya girdiğimiz gün öyle söylemişti acaba ne zaman netleşicek

Nasil farkettinde gittin hastaneye canm yanmami oluyordu bnde bi gidiyimmi acaba hic yanmam yok ama az su iciyorum en cok bir litra

aslında tam bir şikayetim vardı dersem yalan. çok hafif dış kısımda rahatsızlık hissettim. bir de enfeksiyondan çok korktuğumdan riske değmez dedim gittim tahlil verdim işte. özel hastanede bile ucuz bişi zaten. Sonuç çıkınca doktorumu aradım hemen, ilk söylediği az su mu içtin. su çok çok önemli, zorla kendini. şişe al bir tane, yudum yudum içmeye çalış, o zaman mide bulantısı yapmaz.

Nasil farkettinde gittin hastaneye canm yanmami oluyordu bnde bi gidiyimmi acaba hic yanmam yok ama az su iciyorum en cok bir litra

aslında tam bir şikayetim vardı dersem yalan. çok hafif dış kısımda rahatsızlık hissettim. bir de enfeksiyondan çok korktuğumdan riske değmez dedim gittim tahlil verdim işte. özel hastanede bile ucuz bişi zaten. Sonuç çıkınca doktorumu aradım hemen, ilk söylediği az su mu içtin. su çok çok önemli, zorla kendini. şişe al bir tane, yudum yudum içmeye çalış, o zaman mide bulantısı yapmaz.

Bizimkide tam aksine söylemedi eşim sağolsun ısrarla sordu erkeğe benziyo ama erkek diyemem dedi 12. Haftaya girdiğimiz gün öyle söylemişti acaba ne zaman netleşicek
Bazı doktor 12. Hafta da biliyor bazısı yanılıyor. Arkadaşıma 11+4 te erkek gibi ama tam olarak erkek diyemem dendi. İkili test için ense kalınlığı ölçülürken bebeğin kız olduğu söylendi. Allah gönlüne göre versin inşallah

İnşallah canım o güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Bnde gidiym yaptrim ozmn cunku az su iciyorum hic su içemiyorum canm midem bulaniyo ya

noldu, kim naptı sana? iç istersen rahatlatır. aman kim ne yapıyorsa yapsın sen kendini ve bebeği düşün canım.

evet öyle yapıyorum. denszin biri densiz densiz konuştu bende sinirlendim. gerçi sonra özür diledi ama ben sinirlendiğimle kaldım. neyse geçti gitti.
Ay cok teşekkür ederim canm ya kesinlikle icmicem

kız o kadar sıkma kendini. banada doktor mayonez falan yeme dedi. ama geçen canım çok hamburger istedi yedim bir tane içinde de rus salatası vardı. herşeyin fazlası zarar. o meyveli sodaların fazlası hamile olmasan bile iyi değil. hem yapay gazlandırmak için içine karbondioksit katıyorlar hemde ilave şekeri var.

Genelde bsy icmeden once arastrirdim ama bu sefer ne olduysa hic arastrmadan ictim ya neyse bilmis oldum artk icmicem

çalışırken benim de çok olurdu böyle şeyler, hatta bir seferinde (önceki hamileliğim) iğrenç bir adam vardı delirtiyordu beni, onunla kavga edince kanama yaşamıştım. o yüzden çalışırken hamilelik gerçekten çok daha zor. Allah çalışan tüm hamişlere ayrıca kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…