2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
DEMEK ki her hastanede oluyor böyle kötü bir anı. benim olmadı acıbademde daha çok şükür :) inşallah bundan sonrada olmaz. dediğim gibi ilacı içince 8 saat tut çişini sakın tuvalete gitme :)

onlar olumsuz bişi yapmadı tatlım, yanlış anlatmışım. kürtaj orda olmuştu, o yüzden tüylerim diken diken oluyor.

Yok canım herkes maddi manevi yardım etmekten kaçmaya çalışıyo ikiz ya yardım etcekler ya zor geliyo

ilk gebelikte kullandım canım bi gecede duzelmistim iyi bi ilaç bende çok su icemiyorum galiba bendede enfeksiyon var

Ben de abartisiz 2 gunde

canim zaten idrar testini 1-2 ayda bir yaptirmak lazim. Benim her ay troid ve idrara bakilacak.
Bnmde guatrm var ilac kullaniyorum canm ama bana tahlil yaptr demedigi dr yaptirmadim ozmn pzrtesi gunu tahlik yaptiriyim idrar tahlili ivin hangi bolume gidicem

Bnmde guatrm var ilac kullaniyorum canm ama bana tahlil yaptr demedigi dr yaptirmadim ozmn pzrtesi gunu tahlik yaptiriyim idrar tahlili ivin hangi bolume gidicem
Idrar tahlilini Benim kadin dogumcu kendisi yaziyor. Troid icin de endokrinoloji bolumu bakiyor ona da ara ara baktir bence.bende guatr yok ama troid icin ilac kullaniyorum

Biraz once yazamamisim kabus olayi bende de var.Abartisiz 2 gunde bir farkli kotu senaryolarda doktoru, hastaneyi goruyorum :) :) Gece yarisi uyaniyorum bi daha uyku yok. ben mi cok kafaya takiyorum diyodum ama cogumuz ayni galiba.

Kızlar ben de vitamin ve demire pazartedi basladim. Bugun cok karin agrim var kabızlık yapti demir ilaci. Hic kullanasjm yok zaten düzenli ilac kullanmayi hic sevmem. Esim de cok dikkat ediyo kizim küçük doğdu icmedin ilaclarini ondan oldu diye düşünüyor bi de balik yagi hapi almis hatta. Tiroid icin zaten kullaniyorum fenalik geldi hap icmekten

Homely_angel g3cmis olsun canjn antibiyotik mi kullanacagin ilac. Benim tahlilde cikmisti enfeksiyon ama kültürde cikmadigi icin ilac vermemisti. Korkuyorum ben de ilerlediyse diye. Bol su icmeye calisiyorum ama bazi gunler unutuyorum az oluyo

Bana doktorum kültürde enfeksiyon çıkmadıkça hamilelerde tedavi amaçlı bir ilaca gerek duymuyoruz demişti. Lökosit bile çıksa yeterli değil dedi kısaca. Ben enfeksiyon için 8 günlük bir antibiyotik kullandım. Tekrar kültür yaptırdım temiz çıktı.

Bu arada kültür en az 2 günde çıkan bir test türü. Normal idrarla 2 saat sonra sonucu öğrendiğimiz ile hamilelikte çıkan bakteri enfeksiyon önemsiz görülüyor

Teşekkürler kızlar.vitaminleri soracağım Dr a..Radyasyon geçirmeyen battaniye ilk kez duydum ben de bakarım e bebekten

Biraz once yazamamisim kabus olayi bende de var.Abartisiz 2 gunde bir farkli kotu senaryolarda doktoru, hastaneyi goruyorum :) :) Gece yarisi uyaniyorum bi daha uyku yok. ben mi cok kafaya takiyorum diyodum ama cogumuz ayni galiba.
Bendede var cnm o düşük yapıyorum hep rüyamda kan revan her yer aglıyorum canım cıkana kadar uyanıyoeum gözüm yaşlı birdaha uyuyamıyorum beşige bakıyorum dua ediyorum allahım sag salim kavuşayım diye yastıgını alıyorum koklaya koklaya ıyuyorum onun hayali ile dalıyorum bir süre sonra

Evet cok dogru benimki de aynisini soyledi. Kulturde bakteri cogaldigi icin 5 gun antibiyotik kullanmak zorunda kaldim ben de. Sonra temiz cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…