2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

bu nasıl bir düşünce, ne kadar korkunç insanlar var şu hayatta. canım benim sen ne kendini ne bebeklerini böyle pis düşünceli insanlar için üzme. ne kadar şanslı bir insansın ki iki tane birden bebek nasip etmiş Allah. kıskançlık vew hasetlikten yapıyor olabilirler.

Ya bunlar kendilerini kim saniyorlar ya dovucem demk ne demk bogaza sarilmak ne demk ya Allaha hevale ediyorum boyle insanlari hu kaynanalar niye bu kadar kotu ya bnde bundan sonra konusmayi düşünmüyorum bnden uzak Allaha yakin olsun yani hayatimda affedemicegim seyi yapti hamile kalmadan once yapsaydi unuturdum hamile kalmadan oncede cok cektrdi unuttumda ama bn 4 sene kan aglamisken cocuk icin hamile kalmisken boyle yaptigi hic unutmicam kendi kizi hamile kizina etler yediriyo ozel hastaneye goturuyo hatta 200tl muayenesi bnm ozel hastaneye gittigimi sebebi o drm da tedavi gordum o tup bebek yapti oyuzden drmi degistrmek istemiyorum degstrmicemde o bn ozele gittigim icin kizinide ozele goturuyo bnm kizim cocugu erkek diye hava atiyo bnde dedim ki bn kiz olsada erkek olsada saglikli hayirli olsun yeter diyorum agzini yamultuyo ya ne diyim boyle ibsanlara gelin gelmisz Allah yardmcimiz olsun

Liviya nemesis
bence bu gece ruyamda dusuk yapmisim guya heryerim kan icindeymis felan tabii ki sicrayarak uyandim ama etkiliyor tabii

geçenler de ben de gördüm benzer bişi, çok etkiliyor gerçekten. bir de ben geçen hamileliğim de tam dün geceki günümde suyum gelmişti, bu sabah gözümü açınca direk aklıma geldi. sakin olalım canım, Allah a emanetler.

onlara neymiş senin ailenin alacağından. kendi alacaklarına baksınlar. ne yüzsüzlük.
Boyle yuzsuz kadindan nasil oldu da boyle cocuk oldu esim cok iyi Allaha sukur biliyo annesini huyunu zaten kaynanam muşlu muştada cok unlu hic kimse sevmiyo kaynanadan cekicegim varmis canm ya

Aynen canm bncede sakin olalim ruyalari fazla takmiyalim kafamiza bn artk hic takmıyorum ruyada gormemeyi basladim aklimizda kalinda hp ruyalar goruyoruz Allaha emanet bebislerimiz

karın ve kasık ağrısı sürekli ve şiddetli değilse sorun değilmiş. iç karnın dar ise daha da çok yaşarmışsın hatta.

ben kullandım.ilacın şöyle bir püf noktası var canım. idrarını son damlasına kadar boşalt sonra 1 bardak suya katıp içiyorsun zaten ilacı. o ilacı içtikten sonra yatacaksın zaten. 8 saat kadar idrara çıkma. içeride kalacak bir güzel temizleyecek o. benim aylarca çekmeyen sistiti tek seferde bitirdi. bütün gece uyuyamadım çişimi tutacağım diye ama zafer benim oldu :)
ama o 8 saat çok önemli. 2 3 saat sonra idrara çıkarsan pek işe yaramıyor.

hayırlısı olsun, 12 haftada yanılma payı var elbette.

hayırlısı olsun, 12 haftada yanılma payı var elbette.

Nasil farkettinde gittin hastaneye canm yanmami oluyordu bnde bi gidiyimmi acaba hic yanmam yok ama az su iciyorum en cok bir litra

konuyu degstrmis olucam ama bnm bi derdim var kizlar ya nedir bu patatesten cektiklerim hic patatees kizartmayi becerebiyorum hp yaniyorlar ama pismiyo sert duruyo acaba patatestemi sorun var yoksa bndemi

birincisi o papates kızartmanı yasaaaak :) canım bizler için kızartma iyi bir yiyecek değil.

ama sana çok daha kolay ve temiz bir yol söyliyim. Fırın tepsisine yağlı kağıt yay. üzerine patates, kabak, patlıcan, biber ne istiyorsan koy. biraz zeytinyağı ellerinle üzerine sür. 220 derecede pişir. fırından çıkarınca üzerine n-bir kağıt daha koyup biraz bekle. hep sağlıklı hem de pratik

kızlar tarif verdiğim için kusura bakmayın, hepimiz için pratik bir yemek ve işinize yarar diye düşündüm.

Herkesin bi sıkıntısı var Rabbim hepimize yardimci olsun benimde ilk 3 ü düşünce buna sevinmediler açık açık erken sevinmeyelim dediler bende onlara o kadar uydum ki 3 ay ruh gibi gezdim yeni yeni anladım hamile olduğumu esim dahil konusu açıldığında daha dur bakalım diyorlardi şimdi de ben ilgilerini istemiyorum esim de çok bunaltiyor oraya gitme onu yapma benimle başbaşa kalmak bile istemiyor sürekli bizim ev sıcak annemgilde kalalim bu ev çok gürültülü ben burada uyuyamiyorum sürekli bi şikayet oraya gitmek için bahane bende iki canım la evimde oturmak istiyorum orada sürekli ayaktayim kalabalık ama beni düşünen yok ki

Patates kizarma pek sevmem ama bugun tivi de gordum canm cekti yaptim oda yandi ama firinda denicem hosuma gitti canm teşekkür ederimmmmmm

hayırlı olsun, hoşgeldin. vitamin konusunda bugün çok şikayet okudum, az sonra benimkileri yazacağım, çünkü en ufak bir mide bulantısı yapmadı. belki doktorunuza danışıp değiştirmek istersiniz.

telefon da takılma bence, sen kullanmasan çevrende her yerde ışın var.

12. Haftama yeni girmiştim dün üstelik. Hemen erkeğe benziyor dedi eşim şok yaşadı resmen ben ona demiştim ama kendini bu kadar çok kıza alıştırma diye
Benimde 2. Oğlan da 9+5 de bu da erkek gini dedi. Ben çok erken cinsiyet tahmini için dedim ümitlendim ama doktor bilmiş 12. Haftada %80 erkek dedi. Doğru çıktı

ben e bebekten radyasyon geçirmeyen battaniye aldım. biraz daha byüsün bebek karnıma örtüp takılacağım açıkcası.
alamdan öncede denedim. içine telefonumu koydum sardım kendimi aradım telefon çekmiyordu :) demekki işe yarıyor dedim.

Kizlarrrr elmali soda maden suyumu desem sirmalar varya hani onun elmalisindan dunden beri cok iciyorum acaba zararlimidr ya hic dusunmeden ictim simdi aklima geldi ya zararliysa

şimdilik son adet tarihi, bir süre sonra doktor gerekirse düzeltilmiş tarih bu der sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…