- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.601
sorun zaten bebeklerim kimse kabullenemiyo buda sinirlerimi bozuyo korunurken ilk hamile kalan benim sanki canım zoruma gidiyo bende şok yaşadım öğrenince ama rabbim nasip ettiyse vardır bi bildiği dedim kiymadim onlara herkes beklediki aldirayim
Ya bunlar kendilerini kim saniyorlar ya dovucem demk ne demk bogaza sarilmak ne demk ya Allaha hevale ediyorum boyle insanlari hu kaynanalar niye bu kadar kotu ya bnde bundan sonra konusmayi düşünmüyorum bnden uzak Allaha yakin olsun yani hayatimda affedemicegim seyi yapti hamile kalmadan once yapsaydi unuturdum hamile kalmadan oncede cok cektrdi unuttumda ama bn 4 sene kan aglamisken cocuk icin hamile kalmisken boyle yaptigi hic unutmicam kendi kizi hamile kizina etler yediriyo ozel hastaneye goturuyo hatta 200tl muayenesi bnm ozel hastaneye gittigimi sebebi o drm da tedavi gordum o tup bebek yapti oyuzden drmi degistrmek istemiyorum degstrmicemde o bn ozele gittigim icin kizinide ozele goturuyo bnm kizim cocugu erkek diye hava atiyo bnde dedim ki bn kiz olsada erkek olsada saglikli hayirli olsun yeter diyorum agzini yamultuyo ya ne diyim boyle ibsanlara gelin gelmisz Allah yardmcimiz olsundayak olayını bende yaşadım benimki boğazıma sarıldı aylarca konuşmadık ondan zaten sevınmedıler bebek haberine o yüzden de istemiyorlar sevmiyorlar bebeği seni çok iyi anlıyorum isterse ağzıyla kuş tutsun sevemiyor insan
uzak durmak en iyisi
Boyle yuzsuz kadindan nasil oldu da boyle cocuk oldu esim cok iyi Allaha sukur biliyo annesini huyunu zaten kaynanam muşlu muştada cok unlu hic kimse sevmiyo kaynanadan cekicegim varmis canm yaonlara neymiş senin ailenin alacağından. kendi alacaklarına baksınlar. ne yüzsüzlük.
Aynen canm bncede sakin olalim ruyalari fazla takmiyalim kafamiza bn artk hic takmıyorum ruyada gormemeyi basladim aklimizda kalinda hp ruyalar goruyoruz Allaha emanet bebislerimizgeçenler de ben de gördüm benzer bişi, çok etkiliyor gerçekten. bir de ben geçen hamileliğim de tam dün geceki günümde suyum gelmişti, bu sabah gözümü açınca direk aklıma geldi. sakin olalım canım, Allah a emanetler.
yaaa kızlar kimsede yokmu karın ve kasık ağrısı.Derdime derman olun:)stresli bir anne var yahu burda.
:)))
birde bugun ıkılı teste gıttım olcumler yapıldı pazartesi bellı olacak sımdıden bılınırmı bılmem ama çıkıntı var erkek gibi dedi:) bir erkek daha sanırım geliyooooooooooooo
ben kullandım.ilacın şöyle bir püf noktası var canım. idrarını son damlasına kadar boşalt sonra 1 bardak suya katıp içiyorsun zaten ilacı. o ilacı içtikten sonra yatacaksın zaten. 8 saat kadar idrara çıkma. içeride kalacak bir güzel temizleyecek o. benim aylarca çekmeyen sistiti tek seferde bitirdi. bütün gece uyuyamadım çişimi tutacağım diye ama zafer benim oldu :)kızlar selam, bugün ancak gelebildim. bu vajinada bir rahatsızlık hissediyordum ya bu sabah yakındaki acıbadem e gidiyim de bir idrar tahlili yapsınlar dedim. iyiki gitmişim, son derece dikkat etmeme ve günde 3 litre suya rağmen bir miktar eritrosit çıktı. çok şükür lökosit yok. bu gece bir şase verdi doktor, MONUROL. bunu içip yatacakmışım, aranızda hiç kullanan oldu mu?
bir de aman diyip ne yapın edin suyu aksatmayın.
kızlar bende 12 haftalık hamileyim bu 3. gebeliğim iki kızım var çok şükür bugün doktora gittim kız gibi dedi buna da acaba kız deyip daha sonra değişen varmı aslında ben kız olduğu için hiç gocunmuyorum ama cevresel baskılar deli ediyor şimdide 4. erkek olur inşallah diyorlar bundan nefret ediyorum
kızlar bende 12 haftalık hamileyim bu 3. gebeliğim iki kızım var çok şükür bugün doktora gittim kız gibi dedi buna da acaba kız deyip daha sonra değişen varmı aslında ben kız olduğu için hiç gocunmuyorum ama cevresel baskılar deli ediyor şimdide 4. erkek olur inşallah diyorlar bundan nefret ediyorum
Nasil farkettinde gittin hastaneye canm yanmami oluyordu bnde bi gidiyimmi acaba hic yanmam yok ama az su iciyorum en cok bir litrakızlar selam, bugün ancak gelebildim. bu vajinada bir rahatsızlık hissediyordum ya bu sabah yakındaki acıbadem e gidiyim de bir idrar tahlili yapsınlar dedim. iyiki gitmişim, son derece dikkat etmeme ve günde 3 litre suya rağmen bir miktar eritrosit çıktı. çok şükür lökosit yok. bu gece bir şase verdi doktor, MONUROL. bunu içip yatacakmışım, aranızda hiç kullanan oldu mu?
bir de aman diyip ne yapın edin suyu aksatmayın.
konuyu degstrmis olucam ama bnm bi derdim var kizlar ya nedir bu patatesten cektiklerim hic patatees kizartmayi becerebiyorum hp yaniyorlar ama pismiyo sert duruyo acaba patatestemi sorun var yoksa bndemi
Patates kizarma pek sevmem ama bugun tivi de gordum canm cekti yaptim oda yandi ama firinda denicem hosuma gitti canm teşekkür ederimmmmmmbirincisi o papates kızartmanı yasaaaak :) canım bizler için kızartma iyi bir yiyecek değil.
ama sana çok daha kolay ve temiz bir yol söyliyim. Fırın tepsisine yağlı kağıt yay. üzerine patates, kabak, patlıcan, biber ne istiyorsan koy. biraz zeytinyağı ellerinle üzerine sür. 220 derecede pişir. fırından çıkarınca üzerine n-bir kağıt daha koyup biraz bekle. hep sağlıklı hem de pratik
kızlar tarif verdiğim için kusura bakmayın, hepimiz için pratik bir yemek ve işinize yarar diye düşündüm.
Merhaba anneler.Ben de subat 2018 annesi olacağım inşallah hayirlisiyla..12.haftadayim. Bu 2.gebeliğim.İlk oğluma cok sey ogrenmistim kk da.Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebekler diliyorum...
Sizlere sormak istediğim şeyler var bana Dr um vitamin olarak elevit verdi forumda kullnan pek yok sanırım. Midemi çok bulandiriyor kokusu sizce değiştirsem mi...Bir devkafama takılan telefon konusu var sosyal medyada veya internette herkes gibi telefonla çok hasır neşir oluyoruz artık..Bebegime bi zararı olur mu acaba korkuyorum uzak durmaya da calisiyorum ama yine de pek olmuyor.Siz neler dusunuyorsunuz bu konuda.
Benimde 2. Oğlan da 9+5 de bu da erkek gini dedi. Ben çok erken cinsiyet tahmini için dedim ümitlendim ama doktor bilmiş 12. Haftada %80 erkek dedi. Doğru çıktı12. Haftama yeni girmiştim dün üstelik. Hemen erkeğe benziyor dedi eşim şok yaşadı resmenben ona demiştim ama kendini bu kadar çok kıza alıştırma diye
ben e bebekten radyasyon geçirmeyen battaniye aldım. biraz daha byüsün bebek karnıma örtüp takılacağım açıkcası.Merhaba anneler.Ben de subat 2018 annesi olacağım inşallah hayirlisiyla..12.haftadayim. Bu 2.gebeliğim.İlk oğluma cok sey ogrenmistim kk da.Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebekler diliyorum...
Sizlere sormak istediğim şeyler var bana Dr um vitamin olarak elevit verdi forumda kullnan pek yok sanırım. Midemi çok bulandiriyor kokusu sizce değiştirsem mi...Bir devkafama takılan telefon konusu var sosyal medyada veya internette herkes gibi telefonla çok hasır neşir oluyoruz artık..Bebegime bi zararı olur mu acaba korkuyorum uzak durmaya da calisiyorum ama yine de pek olmuyor.Siz neler dusunuyorsunuz bu konuda.
benim bebişin cinsiyetine yorum yapacak yok mu kızlar gerilerde kaldı tekrar paylaşayım belki yorumlayanınız olur
minnak bi pipi gördüm sanki minnacık çıbık şeklinde :)
kızlar bişey sorucam ben 2 gün önce kendi doktoruma gittiğimde bebek 10+4 tü bugün 11 oluyordu onun ekranına göre ama radyoloji ikili testi yaparken 12+1 dedi.Bir hafta önde dedi ben şimdi hangisine göre gidicem.Radyolojinin ekranı heralde boyut olarak daha farklı olduğu için onunlamı alakalı daha net çıktı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?