2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eğer bebek puseti alcaksınız da ince olanları var diğeri çok ağır taşıyamıyor insan incelerden tavsiye ederim

araba koltuğu bebek oturmaya başlamadan kullanılamıyor canım. o da yaklaşık 6 aylıktan sonrasına denk geliyor. ilk aylarda puset daha iyi. özellikle bel desteği için.
Araba koltugu ilerisi icin canim tabi ki. Puset pahali bisey degil zaten de kac kere kullanilabilir diye düşünüyorum. Yaz zolsa alir bebegi gezeriz de kışın anca doktor kontrollerine gideriz. Neyse bakalim kocamin da fikrini alayim en iyisi

Bence de her şeyden önemlisi araç koltuğu ve puset. Trafikte her türlü şerefsiz var sonuçta. Burada anlatmıştım ya bir aylık bebek trafik kazasında annesi henüz pusete koyamamış diye çok ciddi yaralandı. Ameliyatlar geçirdi hala net belli değil durumu.

Kizlar sabah ta yazmistim cok kotu grip oldum acile gitmsemmi ya antibiyotik yazarsa kullansam zarari varmi acaba aranizda hamileyken antibyotik kullanan varmi

Kızlar ben bugunde maalesef geçen iki günümdeki gibiyim sanki göğsüme öküz oturmuş gibi bir ağırlık rahat derin nefes alamıyorum sanki alamadıkçada almaya çalışıp stres oluncada göğsüm ağrıyor vallahi bu olay baya zormuş.kızımda hiç böyle bişey yaşamamıştım.benim gibi olan varmı hala?

Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zaman oldu gelmeyelim. Umarım herkes iyidir.
Benim gecelik zor geviyor bulantı ve kusma ile artı halsizlik.
Çok şükür bebeğim sağlıklı ama kendimi çok kötü hissediyorum. Resmen bunalıma girdim. Hasta gibiyim.

Canim ben de aynı durumdayım. Ilk 3 ay neredeyse hiç belirtim olmazken simdi her sabah istifra etmeye başladım. Agzimda ve midemde çok kötü bir tat var yutkunmak bile istemiyorum. Yavrularimiz saglikli olsun da dayaniriz inşallah. Malesef cok rahat hamilelik geçirenlerden olamadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…