2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende cinsiyetini eylül de netlestirecegim inşallah erkeğe benzetti doktor ama bakalım hayırlısı olsun. En son ben netlestirecegim cinsiyeti sanırım

Selam bende de benzer durumlar var.bulanti kusma yok ama Agzimda cok garip tat ve hicbirsey yemeknistemiyorum.
Bir de en kotusu halsizlik, butun gun yatmak istiyorum. Hep yorgunum, dusa bile girmek istemiyorum o derece

Kızlar kum döküyormuşsum taşta olabilir ama kum sanırım dedi
Ürolojiye yönlendirdi hafta içi gidicem agrım var baya dedim ilaç verdi agrı kesici

Ürolojiye yönlendirdi hafta içi gidicem agrım var baya dedim ilaç verdi agrı kesici
Doğru teşhis koymuşum sana canim :) üzülme fazla sürmez insallah belini hep sıcak tut kalın şalın falan varsa kuşak gibi beline sar. Rabbim şifa versin tez ssmanda inşallah

Canim sen deyince baktım mamas papas ne kadar güzelmiş ama biraz pahalı indirim de olmasına rağmen

Kızlar hepinize topluca yazayım dedim şimdi ablamlardan vea arkadaşlarımdan edindiğim tecrübeler ve gördüklerim sonucu bunları diyorum öncelikle eşimin kuzeni bebek doğduğunda puset vb. Almamışlardı. Bu normal bez gibi tutulanları kullanıyorlardı. Bir gün yolda giderken kaza yaptılar arka koltuktalarmış Allah tan da bebek direk arabanın zeminine düşmüş baya korkmuşlar panik yaptılar. Hemen gidip puset aldılar 13 kgye kadar kullanılabiliyordu. Baya uzunca bir sürede kullandılar yani yazın da kullanılabilir zaten yapılan testlerde vb. Çocukların uzunca bir müddet arbada ters oturması gerektiği yönünde sonuçlar çıkmış.
Bebek arabasına da gelince benim gördüğüm kesinlikle satıcılara ve internette yazılanlara inanmadan gidip hepsini yerinde tek tek uzun uzun deneyin. Arabasının bagajı büyük olanlar için belki çok rahatsız etmez valiz vb konmadığı süreceparçası ayrılanlar hem arabada acaip. Yer kaplıyor hemde arabasız bir yere gidemiyorsunuz. Eğer dolmuş tobüss vb toplu taşıma kullanırım diye bir ihtimal bile aklınızda varsa merdiven indirip kaldırma ihtimaliniz varsa tek çıkıcaksanız tek elle bebek tutarken tek elle de arabayı kapatacağınızı uygulayın. Hafif ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Avm bile olsa ağır ürün zor oluor? Çevremdeki herkez 2 binler 3 binler vererek bebek arabası aldışimdi kullanışlı olmuyor diyip bastona yöneldiler. Bunları herkez diyorda bende diyim dedim. Alan pişman almayan meraklı :))))

Sabah okadar kotu degildi canm ya suan gozumu açamıyorum portakal yedim bol bol su ictim yutkunamiyorum basim catliyo nefes almakta zorlanıyorum ne yapsam acaba
Cnm adaçayı gargarasını dene çok iyi geliyor.

Çok geçmiş olsun canım inşallah uzun sürmez acaba girebolu otunu hamileler kullanabiliyormu??
canımsın 5 kişi kalmışız demekki öğrenemeyen kimisi 23 ü kimisi 25 i öğrenecek.

onada bakayım bakalım :)

Bende eylülde gidip kesinleştiricem doktorum izinli muhtemelen bayramdan sonraki hafta hatta.

Canim bende bugün bu konuyu kitapta okudum kimdi bu nefesi daralan diye düşünüyordum yazmak için
Normal bir durummus bazı hamileler de oluyormuş bebeğe bir etkisi yokmuş ama ileri boyutlara gitmediği sürece parmaklarında filan morarma olursa ileri boyut oluyormuş. Sana yazının resmini atardim ama ben foto yukleyemiyorum bir türlü. Yine e doktorunu ara sor bence

Sagol cnm hiçbirfikrim yok hafta içi üroloji ye gideyim belli olsun taşmı kummu diye de

Sagol kiz sen de mantikli konustun valla :))) biz yolculuk çok yapiyoruz otobana da çok çıkıyoruz en iyisi puset alayim madem. Elde tutumak ne kadar saglikli olabilir .. Bebek arabasi da çok iyi bişey bakmaktan vazgeciyorum çünkü herkes senin gibi uygub ve hafif olanlari öneriyor. Bakalim ya 6. Aydan sonra aliriz saten arabayi puseti. Biz de internetten almayiz çünkü eşim test etmeden dokunmadan söküp bakmadan almaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…