- 2 Haziran 2014
- 715
- 522
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.261
Ona göre normal hayat bu içki kumar aldatma yok o yüzden sorun da yok ona göre bu durum beni çok yoruyor hayırlısı
Selam bende de benzer durumlar var.bulanti kusma yok ama Agzimda cok garip tat ve hicbirsey yemeknistemiyorum.Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zaman oldu gelmeyelim. Umarım herkes iyidir.
Benim gecelik zor geviyor bulantı ve kusma ile artı halsizlik.
Çok şükür bebeğim sağlıklı ama kendimi çok kötü hissediyorum. Resmen bunalıma girdim. Hasta gibiyim.
Kum döküyorum yüksek olasılıkla yada taş dedi ürolojiye yönlendirdi cnm bol su iç dedi böbreklerim agrıyor baya ama :/Eritrosit idrarda kan demek tatlım benim de böyle işte. Ama hemoglobinden emin değilim. Aradın mı bugün doktoru?
Geçmis olsun canımKızlar kum döküyormuşsum taşta olabilir ama kum sanırım dedi
Ürolojiye yönlendirdi hafta içi gidicemagrım var baya dedim ilaç verdi agrı kesici
Kızlar kum döküyormuşsum taşta olabilir ama kum sanırım dedi
Ürolojiye yönlendirdi hafta içi gidicemagrım var baya dedim ilaç verdi agrı kesici
Doğru teşhis koymuşum sana canim :) üzülme fazla sürmez insallah belini hep sıcak tut kalın şalın falan varsa kuşak gibi beline sar. Rabbim şifa versin tez ssmanda inşallahKızlar kum döküyormuşsum taşta olabilir ama kum sanırım dedi
cok gecmis olsun cnmKum döküyorum yüksek olasılıkla yada taş dedi ürolojiye yönlendirdi cnm bol su iç dedi böbreklerim agrıyor baya ama :/
Cok gecmis olsun. Sadece bobrek tarafinda mi agri vardi? Benim sirtim cok agriyor tutulmus gibi acaba benimde mi kumKızlar kum döküyormuşsum taşta olabilir ama kum sanırım dedi
Bu bebek arabasi konusunda gercekten tecrubeli anneler paylassin bizimle fikirlerini.. Ben de hem pusetli hem nirmal yatakli bir araba almak istiyorum. Ama bunhn yanında kanguru da almak istiyorum. Birkac aylik olunca kanguruyu babasi takar daha rahat gezeriz diye düşünüyorum. Zaten gidecegimiz yere arabayla gidecegiz yolda cok fazla bebek arabasi kullanmayiz. En fazla avm lerde ya da çarşı gezmelerinde kullaniriz onu da ayda kac kere yapacagiz ki bebek varken.. Bir de bu bebek puseti araba koltuğu olarak kullanilanlar da var onlardan mi alsak. Kafamda deli sorular
Canim sen deyince baktım mamas papas ne kadar güzelmiş ama biraz pahalı indirim de olmasına rağmen
Araba koltugu ilerisi icin canim tabi ki. Puset pahali bisey degil zaten de kac kere kullanilabilir diye düşünüyorum. Yaz zolsa alir bebegi gezeriz de kışın anca doktor kontrollerine gideriz. Neyse bakalim kocamin da fikrini alayim en iyisi
Cnm adaçayı gargarasını dene çok iyi geliyor.Sabah okadar kotu degildi canm ya suan gozumu açamıyorum portakal yedim bol bol su ictim yutkunamiyorum basim catliyo nefes almakta zorlanıyorum ne yapsam acaba
Çok geçmiş olsun canım inşallah uzun sürmez acaba girebolu otunu hamileler kullanabiliyormu??Kızlar kum döküyormuşsum taşta olabilir ama kum sanırım dedi
canımsın5 kişi kalmışız demekki öğrenemeyen kimisi 23 ü kimisi 25 i öğrenecek.
onada bakayım bakalım :)
Canim bende bugün bu konuyu kitapta okudum kimdi bu nefesi daralan diye düşünüyordum yazmak içinKızlar ben bugunde maalesef geçen iki günümdeki gibiyim sanki göğsüme öküz oturmuş gibi bir ağırlık rahat derin nefes alamıyorum sanki alamadıkçada almaya çalışıp stres oluncada göğsüm ağrıyor vallahi bu olay baya zormuş.kızımda hiç böyle bişey yaşamamıştım.benim gibi olan varmı hala?
Sagol cnm hiçbirfikrim yok hafta içi üroloji ye gideyim belli olsun taşmı kummu diye deKızlar hepinize topluca yazayım dedim şimdi ablamlardan vea arkadaşlarımdan edindiğim tecrübeler ve gördüklerim sonucu bunları diyorum öncelikle eşimin kuzeni bebek doğduğunda puset vb. Almamışlardı. Bu normal bez gibi tutulanları kullanıyorlardı. Bir gün yolda giderken kaza yaptılar arka koltuktalarmış Allah tan da bebek direk arabanın zeminine düşmüş baya korkmuşlar panik yaptılar. Hemen gidip puset aldılar 13 kgye kadar kullanılabiliyordu. Baya uzunca bir sürede kullandılar yani yazın da kullanılabilir zaten yapılan testlerde vb. Çocukların uzunca bir müddet arbada ters oturması gerektiği yönünde sonuçlar çıkmış.
Bebek arabasına da gelince benim gördüğüm kesinlikle satıcılara ve internette yazılanlara inanmadan gidip hepsini yerinde tek tek uzun uzun deneyin. Arabasının bagajı büyük olanlar için belki çok rahatsız etmez valiz vb konmadığı süreceparçası ayrılanlar hem arabada acaip. Yer kaplıyor hemde arabasız bir yere gidemiyorsunuz. Eğer dolmuş tobüss vb toplu taşıma kullanırım diye bir ihtimal bile aklınızda varsa merdiven indirip kaldırma ihtimaliniz varsa tek çıkıcaksanız tek elle bebek tutarken tek elle de arabayı kapatacağınızı uygulayın. Hafif ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Avm bile olsa ağır ürün zor oluor? Çevremdeki herkez 2 binler 3 binler vererek bebek arabası aldışimdi kullanışlı olmuyor diyip bastona yöneldiler. Bunları herkez diyorda bende diyim dedim. Alan pişman almayan meraklı :))))
Cnm adaçayı gargarasını dene çok iyi geliyor.
Çok geçmiş olsun canım inşallah uzun sürmez acaba girebolu otunu hamileler kullanabiliyormu??
Bende eylülde gidip kesinleştiricem doktorum izinli muhtemelen bayramdan sonraki hafta hatta.
Tutulmus gibi degil saglı sollu agrı var böbrek yerimde ve kasıgıma igne batar gibi sancı sagol cnm sende idrar var bakılsın yinedeCok gecmis olsun. Sadece bobrek tarafinda mi agri vardi? Benim sirtim cok agriyor tutulmus gibi acaba benimde mi kum
Aynen tatlım sen demiştin inş cabuk geçer agrısı pismis amsDoğru teşhis koymuşum sana canim :) üzülme fazla sürmez insallah belini hep sıcak tut kalın şalın falan varsa kuşak gibi beline sar. Rabbim şifa versin tez ssmanda inşallah
Sagol birtanem inş çabucak atlatırım agrısı olmasa tamamda agrısı olumca zorlanıyorumcok gecmis olsun cnm
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Sagol cnm sizde idrarınıza baktırın arada bol suyu ihmal etmeyinGeçmis olsun canım
Sagol kiz sen de mantikli konustun valla :))) biz yolculuk çok yapiyoruz otobana da çok çıkıyoruz en iyisi puset alayim madem. Elde tutumak ne kadar saglikli olabilir .. Bebek arabasi da çok iyi bişey bakmaktan vazgeciyorum çünkü herkes senin gibi uygub ve hafif olanlari öneriyor. Bakalim ya 6. Aydan sonra aliriz saten arabayi puseti. Biz de internetten almayiz çünkü eşim test etmeden dokunmadan söküp bakmadan almaz :)Kızlar hepinize topluca yazayım dedim şimdi ablamlardan vea arkadaşlarımdan edindiğim tecrübeler ve gördüklerim sonucu bunları diyorum öncelikle eşimin kuzeni bebek doğduğunda puset vb. Almamışlardı. Bu normal bez gibi tutulanları kullanıyorlardı. Bir gün yolda giderken kaza yaptılar arka koltuktalarmış Allah tan da bebek direk arabanın zeminine düşmüş baya korkmuşlar panik yaptılar. Hemen gidip puset aldılar 13 kgye kadar kullanılabiliyordu. Baya uzunca bir sürede kullandılar yani yazın da kullanılabilir zaten yapılan testlerde vb. Çocukların uzunca bir müddet arbada ters oturması gerektiği yönünde sonuçlar çıkmış.
Bebek arabasına da gelince benim gördüğüm kesinlikle satıcılara ve internette yazılanlara inanmadan gidip hepsini yerinde tek tek uzun uzun deneyin. Arabasının bagajı büyük olanlar için belki çok rahatsız etmez valiz vb konmadığı süreceparçası ayrılanlar hem arabada acaip. Yer kaplıyor hemde arabasız bir yere gidemiyorsunuz. Eğer dolmuş tobüss vb toplu taşıma kullanırım diye bir ihtimal bile aklınızda varsa merdiven indirip kaldırma ihtimaliniz varsa tek çıkıcaksanız tek elle bebek tutarken tek elle de arabayı kapatacağınızı uygulayın. Hafif ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Avm bile olsa ağır ürün zor oluor? Çevremdeki herkez 2 binler 3 binler vererek bebek arabası aldışimdi kullanışlı olmuyor diyip bastona yöneldiler. Bunları herkez diyorda bende diyim dedim. Alan pişman almayan meraklı :))))
Cnm adaçayı gargarasını dene çok iyi geliyor.
Çok geçmiş olsun canım inşallah uzun sürmez acaba girebolu otunu hamileler kullanabiliyormu??
Bende eylülde gidip kesinleştiricem doktorum izinli muhtemelen bayramdan sonraki hafta hatta.
Geçmiş olsun canım inşallah hayirlisiyla geçerKum döküyorum yüksek olasılıkla yada taş dedi ürolojiye yönlendirdi cnm bol su iç dedi böbreklerim agrıyor baya ama :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?