2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı olsun canım benimde tek yumurta ikizi burdan süreci beraber takip ederiz inşallah sorunsuz atlatiriz sağlıkla gelir bebisler

Canım sakin olmaya çalış biliyorum yaşadığın kötü bir olay eşinle sakince konuş aranızı bozmalarina izin verme bekledikleri belkide o allaha havale et

Kizlar suan resmen hareket ettiğini hissediyorum bebeğimin çok ilginç bi durum
gözün aydın :) ben hissettikçe rahatlıyorum orda olduğunu bilmek güzel :) hatta bir kere sinir stres yaptığımda çok hareketlendi panik oldum hemen sakinleşmeye çalıştım ki demek ki direkt etkileniyorlar

Bu arada bugün göbeğimdeki çatlaklarla yüzleştim,sanırım ilk oğlumdan hatıra çizgiler :) ben çatlamadım diye hava atıyordum meğer göbek olmayınca belli olmuyormuş,gerildikçe ortaya çıkıyor,napalım Canları sağolsun

Canım sakin olmaya çalış biliyorum yaşadığın kötü bir olay eşinle sakince konuş aranızı bozmalarina izin verme bekledikleri belkide o allaha havale et
Once sakin olamadim ama esim getirdi kardesini ozur diletti pismanim ozur dilerim dedi bnde esimin ustune gitmedim canm onemli olan bebegimdr dmi

Grip olan arkadaslar hic zmn kaybetmeden hastaneye gidin bn dunden beri griptim 39 ateşle acile kaldrldim serum takildi iki tane parol icirdiler dikkat edin salgin varmis

13.haftamda söyledi canım.zaten daha once belli olmuyor.12haftadan oncesi olan kanamalarin plesantayla alakasi pek olmuyor
Bir de şunu merak ettim ben kanama sonrasi tüm sehirdisi planlarımı iptal ettim ama bi süredir iyi olduğum için bayramda 5 saatlik araba yolculuğu düşünüyorum dr da uygun derse. Sizin gibi plasenta şikayeti olanlarda araba yolculuğu sıkıntı oluyor mu? Ben şimdi daha erken olduğu için problemin sebebini de bilmiyorum her durumu düşünüyorum. Sizce yolculuk problem olur mu?

İyi akşamlar hanımlar. . Dün kontrolüm vardı. Ultrason görüntülerin güzel çıktı. Ense kalınlığı 1.5 çıktı. İkili test için kan aldılar yine de. 10 gün sonra çıkacakmış. Bi de küçük bi pipi gördük sanki. Ama dr değişebiliyor alışveriş yapma dedi. 1 ay sonra kontrole çağırdı o zaman cinsiyet kesinlesecek dedi. Bana kız olacak gibi geliyordu yeter ki sağlıkla gelsin ama yine de erkek isimleri düşünmeye başladık.. ama düşündüğümüz bizim düşündüğümüz isimler hep yakın akrabalarımızda var

gözün aydın :) ben hissettikçe rahatlıyorum orda olduğunu bilmek güzel :) hatta bir kere sinir stres yaptığımda çok hareketlendi panik oldum hemen sakinleşmeye çalıştım ki demek ki direkt etkileniyorlar
Mutlaka artık hissediyorlardır annenin psikolojisini.. büyüyorlar içimizde ne çabuk

Hayırlı olsun canım benimde tek yumurta ikizi burdan süreci beraber takip ederiz inşallah sorunsuz atlatiriz sağlıkla gelir bebisler
İkizlerin hayırlı olsun canım.. tek yumurta ikizi ne büyük mucize değil mi.. çok şükür. Senin bebişlerin arasında zar var mı? Yoksa mono-mono mu?

Once sakin olamadim ama esim getirdi kardesini ozur diletti pismanim ozur dilerim dedi bnde esimin ustune gitmedim canm onemli olan bebegimdr dmi
tabiki suan en önemli olan evladın bak ne güzel eşinde tatlıya bağlamış olayı rabbim yuvamizdan huzuru mutluluğu eksik etmesin

benimde ilk gebelikten hatıra bir iki çatlak var canım o kadar krem sürdüm doğum olacak hafta bıraktım ve o hafta oluştu hemen bir iki yerde bebişlerin canı sağolsun tabi ama bu sefer sonuna kadar kullancam kremi bir an önce almam lazım :)

sağol canim monokoryonik diamniyotik 12 haftada zar olduğu belli oldu senin nasil
İlk önce zarı göremediler ama detaylı ultrasonla bakınca gördüler canım benim de monokoryonik diamniyotik.. O zarın olması çok çok önemliymiş ne riskler saydı bana doktorlar zar yok dediklerinde.. Sen hangi şehirdesin doktor olarak pernatoloğa mı gidiyorsun?

Kızlar doktor bana tahlil yapmadan demir ilaci verdi ve bir tane de omega 3 lü vitaminli bir hap verdi onda da demir var bu kadar çok demirin bir zararı yok mudur bende zaten demir eksikliği yok ki hatta fazla çıkmıştı bir kere birkac yil önce sağlık ocağında baktirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…