2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
jeliboni Allah nasip ederse ben de ikiz annesi olacağım tüp bebek sonucu çift yumurta ikizi
Aaa süper hayırlı uğurlu olsun :) benimki de tüp bebek.. iki tane embriyo transfer edilmişti, bi tanesi tuttu o da ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi geliyor :)) biz duyunca şok tabi çift yumurta diye beklerken tek kesede iki bebiş gördük.. her şeyleri birbirine benzeyecek parmak izleri hariç her şeyleri aynı

Tabiki yolculugu da yasakladı bana doktorum.Annemler yarim saat uzakta ona bile zorla izin verdi.kendini yormadan git diye sıkı sıkı tembihledi

Bana tüm yolculuklar yasak canım,ben ambulans helikopterle Ankara'ya gitsem dedim ona bile izin vermedi doktorum

Sağlıkla kavuşursun inşallah yavrularına

Doktora sormayı düşünmüyorum. Direkt olarak tatil ve bayram için eşimin memleketine gitme planını iptal ettim. Sonradan keşke demek istemem. Bugün babaannemi kaybettiğimi öğrendim, cenazeye eşim gidecek ama yol uzak 5 saat ben yine gitmiyorum. Plesantam madem aşağıda, madem bir kaç kez kanama yaşamışım müsaitim demektir duruma o sebebten ara raporlarla sadece işe giderim.

Sağolun arkadaşlar benim plasenta ile ilgili söylenen birşey olmadığı için gitmeyi düşündüm ama tabi doktora ısrarla risk var mı diye soracağım. Varsa tabiki gitmemek daha mantıklı. Bakalım umarım sıkıntı yaşamam.

çok güzel inş biri kız biri erkek olur. ikisinin de hasretini giderirsin
benim bir oğlum var inş benimde bir kızım olur
gerçi oğlumu gördükce bir tane daha oğlum olsun diyorum. sonra kızım olmazsa üzülürüm diye düşünüyorum. of

canım ben geçen hafta devlete yani üniversite hastanesine gittim
ama -benim takibimi özel hastanne yaptığı için kabul etmediler beni..
artık yarın doktoruma gidip yaptırıcam

bende aynı durumdayım özelde takip ediliyorum ama söylemiycem devlet hastanesinde de takip edilsin inşallah yaparlar

kız zaten takip listesinde adım yok diye. kem küm etti, bende işten izin alıp geldim öğle arama sıkıytırdım. baksanız ne olucak farklı bir gözle dedim. tamam dedi sonra..

Çok saçma ya. Özel adı üstünde, maddi durumuna göre arada devlete gitmen kadar doğal hiçbişi yok. Suriyeliler sınırsız hizmet alıtor devlet hastanelerinden. Her beş doğumdan 1 i onalrın. Biz de devletten korkuyoruz

benimde doktorum ilk başlarda çok risk var ama korkma bişey olmayacak takip edicez ve bebeklerin doğacak dedi beni çok rahatlattı sonra zarı görünce risk yüzde 50 azaldı artık daha rahatiz dedi şimdi tek sorun tek kordon olması inşallah bebişlerimiz sorunsuz sıkıntısız 37 haftalara kadar bekler ve sağlıkla doğar ben izmirdeyim çok güvendiğim bir doktorum var ona gidiyorum perinatologa daha hic gitmedim

Canım Demir hamilelikte çok önemli, çünkü artan kan miktarına bağlı olarak gereken oksijeni taşıyor. Fazlasının da bir zararı yok merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…