2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar ben mart annelerini takip ediyorum normalde ama. Ama şubat sonu da doğum olabilir diye düşünerek bu gruba da bakayım dedim :) burada da benimle benzer kanama sıkıntısı yaşayan arkadaşlar var sanıyorum. Mesajlardan gördüğüm kadarıyla. Benim de 7. Haftadan 9.haftaya kadar zaman zaman az zaman zaman da yoğun kanamam lekelenmem oldu. Şimdi progestan ve iğne kullanıyorum. İğneden beri de çok şükür kesildi. Eski mesajların hepsine bakamadım sizlerde de iğne kullanan var mı acaba? İğne dediğim proluton depot. Ben şimdilik 1 ay daha kullanıcam ama sonra bırakmam gerekir mi bilmiyorum bırakmaktan endişe ediyorum açıkçası biraz.
 
benimde kanamam oldu canım ama sadece progestan kullandım doktorum 13 haftada bıraktırdı duruma göre bakar doktorun inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına
 
Benim kanamam 13.haftada oldu canim 5gun arayla 4tane proluton verdi.1tane kaldı bakalım bitince ne diyecek doktorum
 
En tecrübeli benim bu konuda galiba hergün 50 mg progestan ampul ve haftada bir proluton depot iğnem var,yaklaşık 25 gündür devam ediyorum iğnelere :)
 
Yanitlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Benim kanamalar için herhangi bir sebep söylemedi doktorlar. Sadece bi süredir olmadığı için mutluyum. Umarım hepimiz bundan sonrasında sorunsuz bir hamilelik geçiririz :) kanaması devam eden var mı aranızda yoksa herkesin iğne veya ilaçtan sonra geçti mi acaba? Bende bir de kist var o da arada kafama takılıyor ama umarım kendiliğinden kaybolur.
 
benim ilaçtan sonra geçti canım rabbim tekrar yaşatmasın insan çok korkuyor bişey olcak diye benim ilk gebelikte kıst vardı bi sorun çıkmadı büyük değildi zaten doğumdan sonra kayboldu tekrarlamadida
 
benim ilaçtan sonra geçti canım rabbim tekrar yaşatmasın insan çok korkuyor bişey olcak diye benim ilk gebelikte kıst vardı bi sorun çıkmadı büyük değildi zaten doğumdan sonra kayboldu tekrarlamadida
Umarım benim de öyle olur muayene yapan doktorum kist var ama önemli değil dedi. Sonra iğne için acile gittiğimde muayene oldum acildeki Dr belli olmaz gibi konuşunca tedirgin etti sağolsun. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
 
öyle canım hayırlısı sağlıkla alcaz inşallah bebişleri kucağımıza
 
Kızlar hepinize selam

Normalde mart annesi gibi görünsem de ikizlere hamile olduğum için doğumum muhtemelen şubatta olacak (daha önce olmasın da)

Benimki tek yumurta ikizleri.. kalp atışını duymaya gittiğimizde tek kesede iki yumurcak gördük şoku uzun süre atlatamamış olsam da şuan işin daha çok endişe boyutundayım Var mı aranızda benim gibi ikiz bekleyen? Hatta tek yumurta ikizi bekleyen??
 

CANım bende de kist var ama yaz tatilinde olduğum için gittiğim son doktor a ilk defa gittim
Cinsiyet ti hareketleriydi adam a bende kist var bakar mısınız demeyi unuttum bir de özel e gittim herseye baksın diye sözde
Önceki iki doktorum kendi kendine KAYBOLABİLİR dedi kaybolmazsa ne olur bilmiyorum
 
Kizlar ne olur bana kizmayin akil verin bana sinirden titriyorum ya gecen kananamla kaynim bni dovmeye kalktilar ya bn bayildim gobegimi ustune dustum ya bugun esim gitmis barismis bunlarlaya boyle bsy olurmu Allah askina ya bana ne hakaretler etti onun yuzunden bayildim acile kaldrldim ya bu kadar kolay unutulurmu bu ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…