2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya canm aradim esimi hatta birlikte avm ye gitmisler ya agladim yanlis yapiyorsun diyo ya boyle bsy olirmu ya
Canım yanlış anlama belki hamileliğin etkisiyle yanlış davranabiliyorsundur. Tabi onlar bunu hamilelikten değil terbiyesizlikten sanabilirler. Durumu bilmiyorum belki çok çok haklısındır. Ama nolursa olsun hamile bir kadına şiddet kabul edilemez.eşini bekle belki orta yolu bulur sakinleşirsin

Canm bn o gun burda anlatmistim kizlara hic bsy yok bni dovmeye geldiler 4 aydr evdeyim kimseye karismiyorum ama dovmek ne demk ya bn hic bsy yanlis anlamıyorum ama kapima dayandilar oruspu dediler bu affedilirmi

Kızlar gebelik esnasında vajina mantarı geçiren oldumu doktorunuz ilaç verdimi?
Cnm ben geçiriyor gibi oldum, 3 litre suyla hafifledi gibi . Özellikle gece yatmadan 1 litre içip yattım. 4-5 defa Kalkıp , idrar içerde beklemediği için, galiba iyi geldi.özelikle tavsiye ederim, doktora söylemeye kalmadı.

Liviya

Anne baba dünyanın en kötü hatta en adi insanları dahi olsalar onlardan tamamen kopmak maalesef mümkün olmuyor. Eşin belki şuan onların yanında ama aynı zamanda da sana yaptıkları yüzünden sitemkar ve mesafeli de davranıyor olabilir. Sakin ol, stres sana ve bebeğine zararlı. İnsan olanın başına hayatta o kadar ağır şeyler geliyor ki, ömür dediğin bir su misali akıp gidiyor ve sonunda işte bir avuç toprak. Canını daha fazla sıkıp da yıpratma kendini ve bebeğini. Allaha havale et o insanları ve eşinle güzelce konuş. Ne kadar kırgın ve öfkeli olduğunu bir kez daha anlasın tutumunu öyle şekillendirsin. Aile işte ne yapsın, hepsinden geçilse anneden geçilmez.

Bu arada benim de ağrılarımın ve kanamanın plesantamın aşağıda olması olduğunu söyledi doktor. Sıkıntısı çokmuş bakınca ama ne bileyim doktor bana hiç olumsuz konuşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…