2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar gunaydin. 2li tarama sonucumu ogrendim normalde 1/250 den dusuk olmasi istenmezmis olasiligin benim 1/226 cikmis.Cok buyuk sorun degil ama 4lu taramada yapalim dedi doktorum endiselendim

Demir eksikliği ben kendimi bildim bileli var ama anemi yazınca sıkıntı yaptım biraz. Bir sürü ilaç verdi . Bakalim umarım ise yarar
Benim demir depolarım hiç dolmaz yıllardır ilaç takviyesi alırım,gebelikten üç ay önce başladım ve sonuna kadar da devam edicem belli ki,üstelik kanamalarım da olan Demir'i azaltıyor düşün artık :) canını sıkma tek derdin bu olsun çaresi var nasılsa

Bende bundan sonra kullanırım düzelir inşallah hep bi yorgun bitkin hissediyordum zaten kendimi bu gebelik olunca daha bi kötü oldum . Insaalh iyi olurum:)

Arkadaşlar bu arada ne tip doğum düşünüyorsunuz. :)
Bana doktorum normal doğum yapalım diye cesaretlendirmeye çalıştı ama benden cevap alamadı malesef :)

günaydın herkese
kızlar tansiyonlarınız ne alemde düşük yüksek nasıl gidiyor?
benim nabız atışım sanırım biraz yüksek genelde 101 falan çıkıyor oda gebelikte normal sanırım.hiç ölçen varmı aranızda?

benim acı eşiğim yüksek dayanırım. ama şekerim biraz yüksek o yüzden yaralarım çok geç iyileşiyor. millet normal doğumdan korkar ben sezeryandan korkuyorum ölümüne öyle de ters bir insanım
Ben daha önce vajinusmus biri olarak evlilik bana çok zordu zaten bir daha zorlamak istemem

Günaydın kızlar...bugün 14+5 im. Ben hiç kilo almadım.hatta şuan -2de devam ediyorum.minik bir göbek bide.aslında yiyorum ama az ve sık gece bile sandviç yapıp yedim.ama hiç alamadım.bakamıyomuyum acaba bebitoma ((

normalde yansiyonum 12/8 dir son 2 kontrolümde 14/9 çıkıyordu. geçen felaket bir baş ağrısı yaşadım eczanede ölçtürdüm 8/6 olmuş. benim dengesiz sanırım biraz eve bir tansiyon aleti alacağım. takip etmek için

Ben daha önce vajinusmus biri olarak evlilik bana çok zordu zaten bir daha zorlamak istemem
hmm. o ayrı tabi. o zaman bilemedim. ama sen yinede düşün normal doğumu. biri ameliyat neticede. zorunluluk olamdıkça kaçınmak gerekli.

Ay cnm ben en son 12+6 da gittim bugün 14+4 oldum bugün çok merak ediyorum hiç birş ey hissedemiyorum sende durumlar nasıl varmı belirtin
sıfır sadece arada göğüs uçlarım yanıyor. loccitane ın shea yağı var onarıcı onu kullanıyorum hemen kesiyor. özellikle sabahları çok acıyor. onun dışında sıfır sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…