2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar gene herzmnki gibi bn sorularim sorunlarimla geldim hamileyken b grubu antibiyotik kullanan varmi
ben oglumdayken 8 ayimda kullanmistim cunku cok kotu bir grip olmustum dr notmalde vermiyoruz ancak senin saglikli olmam lazim ki cocuk senden beslensin diye

ben oglumdayken 8 ayimda kullanmistim cunku cok kotu bir grip olmustum dr notmalde vermiyoruz ancak senin saglikli olmam lazim ki cocuk senden beslensin diye
Ay cok sukur icim rahatladi canm ya iki gundur ates ates cok siddetli grip oldum gecmiyorda kullanmak zorunda kaldim dua et bnm icin canm bnm

Bu arada ben kullanmadan cok fazla arastirdim. 12. Haftadan sonra kullanmak daha guvenli yaziyordu cogu yerde. Yani su an senin haftanda b grubu kullanmanin bi zarari olmaz diye tahmin ediyorum.

Kızlaar biz konya ya geldik dün öğlen :) Herşey iyi yolculuğun bir zararı olmadı şükür :). Oğlumla kızımla eşimle geziyoruz :) Wi-fi olmadığı için netde çok takılamıyorum maalesef o yüzden pek bakamıyorum buralara bebişlere iyi bakın canlar

kizlar gogusleriniz ne durumda aci gecti bende sadece biyuk ama yumusak gibi ama merak ediom normal mi dr randevum haftaya persembe korkuyom bi terslikmi var

Bu arada ben kullanmadan cok fazla arastirdim. 12. Haftadan sonra kullanmak daha guvenli yaziyordu cogu yerde. Yani su an senin haftanda b grubu kullanmanin bi zarari olmaz diye tahmin ediyorum.
Ay canm ilgin icin teşekkür ederim artik rahat kullanabilirim Allaha emanet yavrularimiz

iyi gezmeler olsun

Sagol canım kum diye basta söyle
Bu tahlile göre ya kum ya yaş yada böbrek büyümesinden süphe edilebilir dedi bakalım ne olucak

canım umarım çıkmaz bişey benimde gebeliklerimde böbrek büyümesi oluyor ve katater takılıyor muhtemelen bunda da takılacak doktorum soluna yatmaya çalış dedi sürekli 5 .ayda belli eder kendini zaten ,

Son düzenleme:
korkma canım benim
bol bol dua et
deki rabbim sana güvendim sana inandım
rabbim bana yardım et. imtihan etme. rabbim ne olur de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…