- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.601
amin canım inşallah sende kısa sürede toparlarsın.Günaydın kızlar bir süredir takip ediyorum yazılarınızı ama yazamamıştım. 10. Haftada yoğun kanamayla hastanede yattım hala ara ara geliyor kanama şu an 13. Haftadayım plasentam aşağıda hep tedirginim iki tane oğlum var inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Kizlar gunaydin. 2li tarama sonucumu ogrendim normalde 1/250 den dusuk olmasi istenmezmis olasiligin benim 1/226 cikmis.Cok buyuk sorun degil ama 4lu taramada yapalim dedi doktorum endiselendim
Bendede hiç belirti yok sıkıntı yapıyorum puffffnormalde yansiyonum 12/8 dir son 2 kontrolümde 14/9 çıkıyordu. geçen felaket bir baş ağrısı yaşadım eczanede ölçtürdüm 8/6 olmuş. benim dengesiz sanırım biraz eve bir tansiyon aleti alacağım. takip etmek için
hmm. o ayrı tabi. o zaman bilemedim. ama sen yinede düşün normal doğumu. biri ameliyat neticede. zorunluluk olamdıkça kaçınmak gerekli.
sıfırsadece arada göğüs uçlarım yanıyor. loccitane ın shea yağı var onarıcı onu kullanıyorum hemen kesiyor. özellikle sabahları çok acıyor. onun dışında sıfır sıkıntı
günaydın kızlar :) ne var ne yok görüşmeyeli :) benim şafak son 10 gün
Bu testte doğruluk %85 canım, yani %15 gibi çok ciddi yanlışlık payı var. O yüzden Çan'ını sıkma. Dörtlüdense, maddi durumun da müsaitse harmony testi yaptırmanı öneririm. %99 sonuç veriyor.
Geçen sene arkadaşımın ikilisi çok riskli çıkmıştı, kız mahvoldu. Harmony i yaptırdı, temiz çıktı. Şimdi oğlu gayet sağlıklı.
Ah cnm banada moral ver yine depresif takılıyorumBu testte doğruluk %85 canım, yani %15 gibi çok ciddi yanlışlık payı var. O yüzden Çan'ını sıkma. Dörtlüdense, maddi durumun da müsaitse harmony testi yaptırmanı öneririm. %99 sonuç veriyor.
Geçen sene arkadaşımın ikilisi çok riskli çıkmıştı, kız mahvoldu. Harmony i yaptırdı, temiz çıktı. Şimdi oğlu gayet sağlıklı.
Arkadaşlar bu arada ne tip doğum düşünüyorsunuz. :)
Bana doktorum normal doğum yapalım diye cesaretlendirmeye çalıştı ama benden cevap alamadı malesef :)
bende randevuyu 23 üne mi çeksem napsamBen de grubda katıldım, 23 üne randevu aldım :)
Bendede hiç belirti yok sıkıntı yapıyorum puffff
benim acı eşiğim yüksek dayanırım. ama şekerim biraz yüksek o yüzden yaralarım çok geç iyileşiyor. millet normal doğumdan korkar ben sezeryandan korkuyorum ölümüneöyle de ters bir insanım
Ne bileyim cnm aklıma deli sorular geliyor kalbi atıyormu yaşıyormu psikolojim bozuldu sanırımbende randevuyu 23 üne mi çeksem napsam
neden kız benim doktor bana allahın sevgili kulusun böyle sorunsuz hamilelik oranı yüzde 1 bile değil diyor
benim tek sıkıntım kanama oldu. o da 1 gün sürdü. zaten korkudan olmuştu o zaman bile kesenin yakınında değil sıkıntı yok demişti.önlem olarak günde 1 progestan vermişti 2 hafta kullanmıştım.
sonuna kadar katılıyorum sana :)Mümkün olursa kesinlikle normal, adı üstünde normal olan :)
Ama risk durumu olursa da alamam riski.
valla o stress çok zararlı. bende korktum. acaba korkudan bir şey olur mu diye diye kanama başlattım kendimde. doktor dedi ki korku kanama yapmaz stress yapar. kendi kendine yapmışsın. stress yapma. rahat olmayı dene. başarabilirsen ne ala.Ne bileyim cnm aklıma deli sorular geliyor kalbi atıyormu yaşıyormu psikolojim bozuldu sanırım
Günaydın kızlar...bugün 14+5 im. Ben hiç kilo almadım.hatta şuan -2de devam ediyorum.minik bir göbek bide.aslında yiyorum ama az ve sık gece bile sandviç yapıp yedim.ama hiç alamadım.bakamıyomuyum acaba bebitoma((
Günaydın kızlar bir süredir takip ediyorum yazılarınızı ama yazamamıştım. 10. Haftada yoğun kanamayla hastanede yattım hala ara ara geliyor kanama şu an 13. Haftadayım plasentam aşağıda hep tedirginim iki tane oğlum var inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
ay bu nub ne ola ki?Merhaba kızlar nub a kaçıncı haftada bakıyorsunuz :)
bende randevuyu 23 üne mi çeksem napsam
neden kız benim doktor bana allahın sevgili kulusun böyle sorunsuz hamilelik oranı yüzde 1 bile değil diyor
benim tek sıkıntım kanama oldu. o da 1 gün sürdü. zaten korkudan olmuştu o zaman bile kesenin yakınında değil sıkıntı yok demişti.önlem olarak günde 1 progestan vermişti 2 hafta kullanmıştım.
Benim de çok yüksekti, o yüzden normal Doğumdan hiç korkum yok. İnşallah hayırlısı ile o günleri görürüz de normal doğumu bekleriz.
Dikiş iğrenç bişi zaten ya, ben 4 yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum. Oldukça belirsiz olmasına rağmen o dikişler iyileşirsen hiç hoşlaşmadım.
Allaha emanetler cnm ama engel olamıyorum amh değerim düşüktü ondan bu kadar kafaya takıyorum sanırım hamile kalmadan önce zaten psikolojim bozuktu sevinmeye korkuyorum ya birşey olursa diyevalla o stress çok zararlı. bende korktum. acaba korkudan bir şey olur mu diye diye kanama başlattım kendimde. doktor dedi ki korku kanama yapmaz stress yapar. kendi kendine yapmışsın. stress yapma. rahat olmayı dene. başarabilirsen ne ala.
Geçmiş olsun plasentanin asagida olduğunu kacinci haftanizda söyledi doktor? Bir de belli bir haftaya kadar düzelme ihtimali varmış sanırım tabi dr daha net söylemiştir ama ben öyle duymuştum.Günaydın kızlar bir süredir takip ediyorum yazılarınızı ama yazamamıştım. 10. Haftada yoğun kanamayla hastanede yattım hala ara ara geliyor kanama şu an 13. Haftadayım plasentam aşağıda hep tedirginim iki tane oğlum var inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Ah cnm banada moral ver yine depresif takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?