- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.961
ben hala silverdindeyim
Kızlar kafamız dağılsın birazcık iyice evhamli olduk valla kapı süsü beğendim evde kendim mi yapsam diyorum bi bakın bakalım modeli güzel mi
Arkadaşlar hiç mi yok karnı sertlesen bi beni aydınlatan olsa keşke
Arkadaşlar hiç mi yok karnı sertlesen bi beni aydınlatan olsa keşke
Aaa ben hep aşagıda arıyorum bebeği göbek deliğinin üzerine çıktımıki
Ay merhaba takip edip yazmayanlardandım baktım sizin evhamlar büyüdükçe büyüyor bir de ben gireyim mevzuya dedim
Ağrılar çok normal içinizde tepinen vuran çekiştiren bişey ona yer açan balon gibi şişen rahminiz var
Meme uçlarınızı rahat bırakın doğuma yaklaşıncaya kadar kremle de olsa uyrıcı dokunmalardan kaçının zira rahim kasılmalarını tetikleyen bir bölge kendileri. Doğuma yakın doktorunuz eşinize bu görevi verebilir bileHareketleri hissedelim paranoyamız bitecek diyorsunuz hiç sanmam :))Bir kere silverdinden bir kaç kez doritostan bişey olmazHomely_angel başından kötü bir tecrübe geçmiş insanların aynı şeyi yaşama istatistikleri çok düşük sen sayısalcısın rahat ol bebişin sağlıkla gelecek sözelciyim başından kötü tecrübe geçtikten sonra bebişini kucağına almış bir anneyim ben de
bir kereden bir şey olmayacağını benim aklımda söylüyorda ah o kalp dinlemiyorAy merhaba takip edip yazmayanlardandım baktım sizin evhamlar büyüdükçe büyüyor bir de ben gireyim mevzuya dedim
Ağrılar çok normal içinizde tepinen vuran çekiştiren bişey ona yer açan balon gibi şişen rahminiz var
Meme uçlarınızı rahat bırakın doğuma yaklaşıncaya kadar kremle de olsa uyrıcı dokunmalardan kaçının zira rahim kasılmalarını tetikleyen bir bölge kendileri. Doğuma yakın doktorunuz eşinize bu görevi verebilir bileHareketleri hissedelim paranoyamız bitecek diyorsunuz hiç sanmam :))Bir kere silverdinden bir kaç kez doritostan bişey olmazHomely_angel başından kötü bir tecrübe geçmiş insanların aynı şeyi yaşama istatistikleri çok düşük sen sayısalcısın rahat ol bebişin sağlıkla gelecek sözelciyim başından kötü tecrübe geçtikten sonra bebişini kucağına almış bir anneyim ben de
Ay merhaba takip edip yazmayanlardandım baktım sizin evhamlar büyüdükçe büyüyor bir de ben gireyim mevzuya dedim
Göbek deliğine ulaştı mı bilmem ama kaşıktan yukarı çıktı artık alt karındalar canım :)Aaa ben hep aşagıda arıyorum bebeği göbek deliğinin üzerine çıktımıki
Cnm senle aramızda 1 gün var dün bende diyordum kasıklarımda ağrı var diye bugün geçtiBen her gün en yaratıcısından bir şeyler buluyorum kendimi. Karnımın sağ tarafında 1-2 saniye süren ağrılar oluyor bugün. Hafif kasığıma doğru, hala geçmedi
Elime sertlik gelecek diye arıyorum ama yerini kestiremedimGöbek deliğine ulaştı mı bilmem ama kaşıktan yukarı çıktı artık alt karındalar canım :)
elbette haklı nedenlere dayalıHomely_angel sizin endişeniz. Ama iyi olacak be bu sefer siz kalben tedirgin olun ben mantıken hatırlatayım
nemesis bundan sonra akıl tamamen devre dışı hele doğunca
Ama belki tek sefer yaşanılan bi süreci evhamla atlıyoruz
Bir de bazı tedirginlikler çok şirin ama çok anlamsız sakız yuttum çocuğuma yapışır mı faln:)))
Doğum videoları izleyip aglayanlar...
Bebeğimi kaybettim sayfalarına girip sabah akşam aha aynı bennnn diyenler....
Eşya almaktan korkup hele bi ay daha geçsin diye içi içini yiyenler...
sizdenim yahu ilkinde ne gerekiyorsa krndimi korkutmak için hepsini yptım sadece bu defa daha pozitifim Kadere inanrım doğacak doğacak:))
Hepinize Sevgiler rahat huzurlu hamilrlikler
Cnm senle aramızda 1 gün var dün bende diyordum kasıklarımda ağrı var diye bugün geçti
elbette haklı nedenlere dayalıHomely_angel sizin endişeniz. Ama iyi olacak be bu sefer siz kalben tedirgin olun ben mantıken hatırlatayım
nemesis bundan sonra akıl tamamen devre dışı hele doğunca
Ama belki tek sefer yaşanılan bi süreci evhamla atlıyoruz
Bir de bazı tedirginlikler çok şirin ama çok anlamsız sakız yuttum çocuğuma yapışır mı faln:)))
Doğum videoları izleyip aglayanlar...
Bebeğimi kaybettim sayfalarına girip sabah akşam aha aynı bennnn diyenler....
Eşya almaktan korkup hele bi ay daha geçsin diye içi içini yiyenler...
sizdenim yahu ilkinde ne gerekiyorsa krndimi korkutmak için hepsini yptım sadece bu defa daha pozitifim Kadere inanrım doğacak doğacak:))
Hepinize Sevgiler rahat huzurlu hamilrlikler
Homely_angel Benim anneminde 5 aylikken bir korku sonrasi su kesesi patlamis.kalan 4 ayi hastanede gecirmis.ayni korku durumu bende olunca benide stresse sokmustu. Insallah bebege bir sey olmaz benimde oyle oldu diye. Sonra o stressle kanamam basladi zaten. Yoksa o saate kadar bir seyim yoktu.
Sakız yuttum yapisirmi efsaneymis yanliz
Bu arada e bebekte bugun indirim var kizlar benim bayadir baktigim mamas papas urban 2 bebek arabasi 3000 den 2400e dusmus simdi bakmaya gidiyorum e bebeke. Baska dusunen varsa simdiden bakabilir e bebeke
Ben cadilac air ile mamas papas arasinda kalmistim sindi 500 liralik bir indirim olunca kacirmayayim dedim. Birazdan gidecegim ebebeke ayrintilari paylasirim :)Hep diyorum ya senle ortak noktalarımız çok.
Anneme doktor ilk haftalarda söylemiş gerçi, plesantanın yerleşimi dolayısıyla dikkat etmesini söylemiş. Ama annem o gün hem bir konu yüzünden stres yaşamış hem de uzanıp perde asmış. Ertesi sabah suyu gelmeye başladı, ben hatırlıyorum. Sonra 31. Haftaya kadar tuttular bebeği ama sonra doğdu fırlama. Çok şükür büyüdü, koca adam oldu ama zor günlerdi.
Mamas papaslar benim de favorim, özellikle kot kumaşı olan. Bir de çok oturaklı görünüyor bu arabalar.
Var var sert Benimde :)Arkadaşlar hiç mi yok karnı sertlesen bi beni aydınlatan olsa keşke
sen gurbettemisKimse cvb yazmamis
cerrahi de bir doktora gitmiştim. Hastane çok dar kalabalık beklerken bunaldım. Doktor sakin sorulara cvp veren biriydi ama beni çok cezbetmedi başka doktora gitmedim. Ayşe hanımı çokçok methettiler baktım iyi bir bayan. Ha iki yıl önce gökben hanımda kürtaj olmuştum hiç memnun değildim ondanDuymuştum adını evet ben Denizli'ye yeni başladım daa ben de Semih mun a gittim bir kez o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?