Günaydın hanımlar.. çok moralim bozuk kimseye anlatamıyorum bari size anlatıp bi nebze olsun rahatlamak istiyorum.. kayinvalidem ve kayinpederim ayrı. Kayinpederim köyde yaşıyor. Ocak ayında akciğer kanseri olduğunu öğrendik radyoterapi kemoterapi hemen başladı.. bu zamana kadar hala devam ediyor.. tedavi zamanları bizde kaldı kemoterapi hala devam ediyir ve bizde kalıyor. Dönem dönem damardan ilaçlı tomografi çekiliyor. Pazartesi günü eşim biz ozel hastanedeyiz gel bizi al arabayla dışarda yemek yiyelim dedi. Bende bi an tmm işten yarım saat erken çıkar gelirim dedim. Sonra internette araştırdım tomografisi zararlarını bir de doktoruma msj attım böyle detaylı yazdım tomografi radyasyonunun bana etkisi var mı diye o da tabi ki var 4-5 gün gorusmwmelisin yazmış. Msj aynen gösterdim eşime tmm dedi. Babasına da söylemiş. Şimdi ben işe 9.30 da gidiyorum 7.30 da kaldırıyor beni babasını kemoterapiye götürüp kendi 9.30 daki eğitimine yetişecek. Önce seni bırakacağım biz ordan hastaneye gidicez dedi. Bende sinirle kalktım yataktan sen bazı şeylerin farkında değilsin heralde doktor 4-5 gün görüşmeyin dedi dedim o da ben onu arabanın çapraz köşesine oturtacagim deDi bende oradan radyasyon gelmiyor dimi benim karnımda bebek var dedim siz gidin ben minibusle giderim dedim. İçim öyle el vermiyor diyor ben ne yapayım karnımda bebek varken bir gün önce tomografi den çıkan insanla aynı arabada nasıl giderim doktorun uyarılarına rağmen. Anlıyorum onun da babası tabi ki ama bazı şeyleri düşünmesi lazım. Çok üzüldüm dr konuşacağım msj atcam esimle konussun diye. Çok uzun belki karışık yazdım kızlar kusura bakmayın çok doluyum.