2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
günaydın kızlar. 14.haftadayım mide bulantısı ve istifaralar devam.. sabah gözümü açıp kalktığım gbi lavaboya koştum istifraya. ne zaman bitecek bu durumm

canlar merhaba ikili tarama test sonucum cıktı dün fakat doktorum bayramdan sonraya kadar izinli bende haliyle merak ediyorum sonucu ekliyorum yaptıran arkadaşlardan sonuç hakkında bılgı almak istiyorum sevgiler

Eklentiler

• thumbnail__20170816_210016.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 66
Bedavayaverirse ben alırım hiç sorun değil

canlar merhaba ikili tarama test sonucum cıktı dün fakat doktorum bayramdan sonraya kadar izinli bende haliyle merak ediyorum sonucu ekliyorum yaptıran arkadaşlardan sonuç hakkında bılgı almak istiyorum sevgiler
Canım bu sonuçlar bizim görebildiğimiz kısım bunun asıl bir sonuç raporu oluyor onu doktor veriyor. O raporda yazan olasılık önemli asıl (1/1000 gibi bir olasılık yazacak)

hyirlu olsun

sadece bir kere değil bir kaç kere denk geldi. o yüzden joker dedin mi kaçıyorum

Biz geçen hburada üzerinden alışveriş yaptık da kendilerinden, hızlı kargoladılar falan epey memnun kalmıştım, ama sen yazınca burdan baktım da hakkında epey şikayet var jokerin, biz ucuz atlatmışız diyelim:)

teşekkür ederim canım :)

hepsiburada olunca çok sıkıntı olmaz. arada hepsiburada var çünkü. ben bütün çeyiz beyaz eşyamı hb dan aldım. hatta fırınımın camı patlamıştı kargoda anında para iade ettiler. sorundan dolayı 100 liralık hediye çeki verdiler. alırken de kampayası vardı 100de o zaman almıştık. onuda geri almadılar. sonra aynı fırın tekrar stoga girince arayıp dediler ki işte tekrar satışa girecek siz mağdur olmuştunuz düşünürmüsünüz diye düşünürüz deyince daha indirimli fiyata verdiler. 750 lira filan kar ettim fırından hp candır.
Hahay aynı ben wc ye kalkıyorum geri 1 bardak içip yatıyorum böylece en geç 2 saat yatıyorum
hiç sorma ya bakalım son aylarda ne halt yiyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…