2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ne yapıyorsunuz bakalım :)) bende mide bulantı +kusma hala devam reflüde cabası tabi ilk oğlumdan kalma emanet bu arada 23 agustos Çarşamba kontrolüm var cok heyecanlıyım sizde durumlar nasıl

gurbet canim bugun saglik ocagina gittim 20.haftada duyabileceklerini soylediler onlardaki cihazla ancak bilgi ver demistin ya haber edeyim dedim. Ben artik haftya devlete giderim mecbur
Kizlar bugun bi bebek magazasina oylesine girdim cok mutlu oldum ya bakmak bile iyi geldi bosverin daha erken diyenleri oglumdan kalan biseyler var ama memnun kalmadiklarimi yeniden alicam.besik, bebek arabasi, vs. o yuzden ilk bebek alisverisi gibi geliyor bana ins

Kizlar Bende biraz uyumusum až once uyandigimda ağzımda acı bir tatla uyandım ve ne yediysem o his Halen geçmedi sizde de oldu mu hiç umarım birdaha olmaz çok pis bi his

Ben de şimdi mothercare de baktım ona canım ve %90 karar verdim. Ben grisini çok beğendim. Tek dezavantajı tek elle kapanmıyor. Ama çok da dert değil bence.
Şimdi Almanya fiyatlarına bakacağım. MothercAre de 2800 gibi bişiydi. Yanında puset ve puset için adaptör de dahildi.
Trilogylere de baktım ama mamaslar daha rijit ve sağlam geldi bana.

A çok geçmiş 20.hafta sağol cnm ben nette okumuştum sanırım 14 .hafta diye neyse haftayı beklicez artık

e bebekte puset hediye idi ama adaptörü ayrı aldık 60 lira. urbo 2 tek elle kapanıyor ayrıca. hatta kapatınca 2 teker üzerine çekebiliyorsunda kordonundan tutup.

Tatlım geçen gün kardeşim zehirlendi. Doktora gittik sakın kahve yutturmayın dedi :) ben de bu zamana kadar öyle bilirdim ama bazı İshallerde çok ters etki edebiliyormuş.

Yakında tüm testlerin yerini alacağı düşünülen test bu tatlım, bizde ikili de risk düşük çık asına rağmen daha garanti olduğu için yaptırsak mı diye düşünüyoruz hala.
İkiz olaydı da hiç bir testi yaptırmaz, maddi olarak da olanağım varsa bunu yaptırırdım.
Bu arada bana memorial 1750 civArı dedi bu test için, istersen sen de bir sor.

canlar merhaba ikili tarama test sonucum cıktı dün fakat doktorum bayramdan sonraya kadar izinli bende haliyle merak ediyorum sonucu ekliyorum yaptıran arkadaşlardan sonuç hakkında bılgı almak istiyorum sevgiler

Değerlerinde bir sorun yok gibi duruyor canım ama risk oranını hesaplamamışlar sanırım henüz, ense değeri de gayet iyi.

jokere tövbeliyim ya kalkarlar biz bedava dememiştik parasını verin derler

23 ağustostcu kızlar bugünü saymıyorum şafak kaldı 5

Jokerde arkadaşım da çok sorun yaşadı, kırık araba gönderdiler. Sonra da aynısını 5 ay sonra getirebiliriz dediler. Aldığı araba trilogy, tüm mağazalarında var. Mecburen marka değiştirdiler. Ben de kapısından girmem.

Ben de bugün mothercare e girdim, çıldırdım resmen. Her şeye bayıldım. Haftaya cinsiyetimizi gönderirse Allah ın izniyle oradayım ve çılgınlar modunda olabilirim. Üstelik kışlıklar gelmiş, enfes şeyler var. Bugünlük beyaz sarı bir body setiyle yetindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…