- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.081
Ah bu 23 agustos gelse de rahatlasak sanırım bütün hamişler sözleşmiş gibi 23 agustosa almış randevuyu :)) benim saat 3 te bakalım belki sabah olanlar vardır :))
Tatlım geçen gün kardeşim zehirlendi. Doktora gittik sakın kahve yutturmayın dedi :) ben de bu zamana kadar öyle bilirdim ama bazı İshallerde çok ters etki edebiliyormuş.
Jokerde arkadaşım da çok sorun yaşadı, kırık araba gönderdiler. Sonra da aynısını 5 ay sonra getirebiliriz dediler. Aldığı araba trilogy, tüm mağazalarında var. Mecburen marka değiştirdiler. Ben de kapısından girmem.
Sorma ya günde iki rulo tuvalet kağıdı :)
e bebekte puset hediye idi ama adaptörü ayrı aldık 60 lira. urbo 2 tek elle kapanıyor ayrıca. hatta kapatınca 2 teker üzerine çekebiliyorsunda kordonundan tutup.
İlk hediyemiz netten vitamin ısmarlamıştım onunla birlikte geldi çok sevdim
Hadiiii bu da elimizde patlasi desene
Jokere tovbeliler grubu oldukbiz birde arkadasa hediye almoatik ordan motorola goruntulu telsiz bebek monitoru. Bozuk yolladilar.sizin bozmadiginizi nerden bilelim dediler degistirmediler.arizaylada ilgilenmediler.
Cis kardesligiantijoker grubu 23 agustos kaderdasligi totem yapip aynni gun doguralim ay basindan sonundan hepimiz 14 subatta doguralim. Ayin ortasi olsun hem ask cocugu olurlar
Benim urboyu secme nedenim aluminyum olmasi 9 kilo geliyor digeri 11.800Aaa kapanmıyor dediler. Hatta orada kapatırken de iki tarafından bastırarak kapattı. Yanlış biliyorlar demek kiçok güzel araba. Eşim de beğenirse tamamdır.
Bu arada mamas&papas ın bir modeli daha var ya, o da fena değil.
Evet boyu atlamisim benValla biz eşime bol bol yapardık kahve olayını, doktor öyle deyince ben şok
Mothercare e ben bugün gidip 2 saat kaldım, her şeyi kurcaladım, sordum. Çok ilgilendiler valla. Sonra joker in önünden geçtim,uğramadım bile,
Bir de uzun boy kardeşliğimiz var :) arabaya bakarken kız diyor ki, bu arabanın yatış mesafesi baya uzundur, hıh dedim bu da önemli olabilir :)
Benim Doğum günüm de 13 Şubat :)
Oooo süper canım ilk haberler senden o zamansaSabah ilk randevu da benim sanırım :) 8 de. Benim doktorum 7:30 da başlıyor çünkü :)
Bizim doktorun tek boş günü oydu var o günde bi hikmet ya hayırlısı bakalımbeni 25 ti 23e çektim totem yaptık
aramıza hoşgeldin o zaman :) benim doğumda 14 şubat görünüyor ama bana 30 ocakta doğacak gibi geliyorHerkese merhaba :) uzun zamandır 2018 mart annelerindeyim aslında ama burayıda takip etmekten kendimi alamıyordum :) doktorum şubat görünüyor doğum dedi bugün cinsiyetini öğrendik, erkek geliyor, sanırım erkek anneleri yoğunlukta :)) çatlak için en iyisi lieracmış bu arada bilginiz olsun, ikili için bizde yurtdışına giden testi tercih ettik 2 hafta sonra sonucum gelecek :) herkese sağlıklı gebelikler diliyorum :)
Değerlerinde bir sorun yok gibi duruyor canım ama risk oranını hesaplamamışlar sanırım henüz, ense değeri de gayet iyi.
Değerlerinde bir sorun yok gibi duruyor canım ama risk oranını hesaplamamışlar sanırım henüz, ense değeri de gayet iyi.
Teşekkür ederimmm, hoşbulduk :)) günler değişebiliyor tabi hele normal olursa :))aramıza hoşgeldin o zaman :) benim doğumda 14 şubat görünüyor ama bana 30 ocakta doğacak gibi geliyordoğum günüm :)
Bakıyorum size sık sık ..hem bebekleriniz hem siz mücadelecisiniz. İyi olacak sonu O bebişler doğacak .Kızlar bugün yine kanamam oldu,doktora gittik yine,bebeklerim iyi çok şükür,gelişimleri bir hafta önde hatta,ölçümleri gayet iyi,ense,boyun,alın,kalp atımı ve organlar iyi çok şükür.Gel gör ki bu kanamalar bitmedi gitti,kanama alanının büyüklüğünü de söylemedi bu kez,boşver takılma ona dedi doktorumuz,ama ara ara devam edecekmiş maalesefhastaneye yatmak istemediğim için evime döndüm nasılsa evde sürekli bir yardımcım var,Allah korusun bir sorun olursa da hastane ile çok yakın mesafedeyiz diye...
Homely_angel bebeklerin biri kız,diğeri çok uğraştırdı bizi ama çok iyi göremedi maalesef bacaklarını açmadığı için,yine de erkek gibi duruyor deri doktorumuz,sonraki kontrolde bakalım ne göreceğiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?