- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.221
Selam kızlar uzun zamandir yazmiyorum ama takipteyim çok şükür genelde sorunsuz ilerliyoruz. Ama sizi biraz kıskandırayım. Bugün 16. Haftama girdim ve hamilelikten önceki kiloma göre 3 kg 200 gr daha eksik ilerliyorumvar mi benim gibi kilo veren hala.. Ama sebebini organik beslenmeye ve çok sık az az yemeye bağlıyorum. Çok sık acikiyorum ve her defasında yemek yemek yerine çoğunda meyve ile geçiştiriyorum. Ben zayifliyorim ama inşallah bebiş de zayiflamaz.
Aynen canim belki ben de kilom biraz fazla oldugu icin almiyor olabilirim.68 ile hamile kaldim 1.5aylik hamile iken 69.8 idim. Doktor beni cok korkuttu şeker ve tansiyon çıkar diye. Sonra biraz saglikli beslenmeye dikkat ettim cok meyve tukettim. Simdi 66.6 kilo olmuşum. Doktor bana 5. Aya kadar kilo almazsan sonra her ay 1 yada 1.5 kilo ile kurtarabilirsin demişti. İnşallah öyle olurCnm bende 82 ydim 79-80 gidip geliyorum şuan. Zaten kilolu olduğum için çok almam. 85 le kapatırım gibi geliyo. Hareketli bir yumurcağım var onun sayesinde almıyorumdur. Bide yoğunluk. İlkinde 6. Ayda almaya başladım. Toplam 6 kilo aldım. Ama kimse beni baz almasın ben obez sınıfına girdiğim için çok almıyorum. Bide gebelik şekerim vardı çok şey yasaktı. Zayıf arkadaşlar 15-20 yi bulabiliyorlar. Dikkat edecekler.
Evet kusma olunca da fazla veriliyor canim. Ben ilk 3 ay neredeyse hic kusmadim. 4. Ayimda 6 kere falan kustum. Ona ragmen yine iyi kilo almadan geldim. Hedefim 1 ay daha kilo almamak inşallahbende 5 kg vergim 14.haftamdayım mide bulantı ve istifralarım devam ettiği için doğru düzgün yiyemiyorum hala..
Evet kusma olunca da fazla veriliyor canim. Ben ilk 3 ay neredeyse hic kusmadim. 4. Ayimda 6 kere falan kustum. Ona ragmen yine iyi kilo almadan geldim. Hedefim 1 ay daha kilo almamak inşallah
Canim ilerleyen aylarda tam olur üzerine. Zaten simdilik hala normal kiyafetlerimizi giyebiliyoruz. 5. Aya girince karnımız çok hızlı büyümeye baslayacak o zaman rahat rahat giyersin. Ben de 66 kiloyum ben de en az 42 beden alirim heraldeslm kızlar.. ya ben internetten indirimden lcw den hamile pantolon ve gömleği aldım ama az önce geldi kargo..
çok büyük geldi gözüme acaba ben mi yanlış aldım. normalde 67 kiloydum hamileliğimi öğrendiğimde şuan 62 kg yim. rahat bol olsun diye pantolonu da gömleği de 42 aldım. pantolon idare eder gibi ama gömlek çok büyük geldi gözüme
Bana da ilk 3 ay almak yok dedi. Sonra kilo verdiğimi görünce tebrik etti çok iyi olmuş merak etme sorun olmaz dedi. 5. Aya kadar eski kilonun üzerine çıkmayalım dedi. Zaten cikamam heralde 3 kilo eksikle gidiyorum 16. Haftadainşallah canım. dr bana ilk3 ay kilo almak yok. sonraki aylarda da 1'er kilo alınacak demişti. bakalım sonraki aylarda ne olacak durum
Canim ilerleyen aylarda tam olur üzerine. Zaten simdilik hala normal kiyafetlerimizi giyebiliyoruz. 5. Aya girince karnımız çok hızlı büyümeye baslayacak o zaman rahat rahat giyersin. Ben de 66 kiloyum ben de en az 42 beden alirim heralde
Öyle tabi ama omfalosele neyin sebep olduğu bulunamadı.. çok fazla tetkik tahlil yapıldı ama sonuç yok.. doktorlar hiç bişey bulamayınca en son bebeği trafk kazasında kaybettniz diye düşünün dediler..Benim de 14.haftada ve sebebi bulunamadı. Omfalosel ultrasonla tespit edilen bir durum zaten ve bildiğim kadarıyla genetik bir şey değil.
Bugün doktorla tekrar konuştum, mutlaka yaptır nift testini çok önemsiyorum dedi.. bi de bu testte normalde 19 parametreye bakılırken ikiz gebelikte sadece 3 trizomiye bakılıyormuş.. doktor bu kadar ısrar ettikçe yaptıracağız gibime geliyor ama hiç istemiyorum4lu test de 16-20. Hafta arasi yapiliyormus canim.Evet doktorunun soyledigi kan tahlili cok kesin sonuc veriyormus ama riskli bir durum yoksa o kadar para verip yaptirmanin anlami olmadigini dusunuyorum.Hatta bana kalsa 4luyudu yaptirmam sonucta ihtimal bunlar hep ihtimal icin cocugumdan vazgecemem.Bence bu testlerin zamanlari çok gec hamileligin en başinda yapilabilse keske
Ben de aynen dar paça bi pantolonla beyaz hafif desenli bi gömlek beğenmiştim LCW'den,karar veremedim,foto göndersene :) senin normal bedenin kaç ki 42 aldın?slm kızlar.. ya ben internetten indirimden lcw den hamile pantolon ve gömleği aldım ama az önce geldi kargo..
çok büyük geldi gözüme acaba ben mi yanlış aldım. normalde 67 kiloydum hamileliğimi öğrendiğimde şuan 62 kg yim. rahat bol olsun diye pantolonu da gömleği de 42 aldım. pantolon idare eder gibi ama gömlek çok büyük geldi gözüme
Ben de aynen dar paça bi pantolonla beyaz hafif desenli bi gömlek beğenmiştim LCW'den,karar veremedim,foto göndersene :) senin normal bedenin kaç ki 42 aldın?
Ben de 4 kilo vermistim ilk 3 ay sonra o 4 kiloyu alarak hamile kaldigim kiloyla doguma gittimBana da ilk 3 ay almak yok dedi. Sonra kilo verdiğimi görünce tebrik etti çok iyi olmuş merak etme sorun olmaz dedi. 5. Aya kadar eski kilonun üzerine çıkmayalım dedi. Zaten cikamam heralde 3 kilo eksikle gidiyorum 16. Haftada
İlerleyen aylarda ayda 1 kg olayı çok ütopik geldi bana,ben son aylarda haftada 1 kg alıyordum
Eveet aynı gömlek :) 40san 42 ilerleyen Zaman'larda olur,ben de bir beden büyük bi pantolon aldım şu an çok çirkin duruyor bol bol,sanırım bir de bedenime göre alıcam önümüzdeki bir iki ay içinnormalde 40 giyiyorum ama bilemedim 42 aldım(xl) pantalon 42. gömleğin resmini ekledim bak
Eveet aynı gömlek :) 40san 42 ilerleyen Zaman'larda olur,ben de bir beden büyük bi pantolon aldım şu an çok çirkin duruyor bol bol,sanırım bir de bedenime göre alıcam önümüzdeki bir iki ay için
Insallah öyle olur canım. Zaten kilom bana fazla bile bir de doğum kilolarim kalsin istemiyorum. Benim bebis de babasina benzerse kilolu doğar ama yine de benim yuzumden çelimsiz olmasini istememBen de 4 kilo vermistim ilk 3 ay sonra o 4 kiloyu alarak hamile kaldigim kiloyla doguma gittimMasallah bebek de 3500 dogmustu yani aldigimiz kilonun bebegin buyuk olmasi ile hic ilgisi yok
Evet farkettim small alacaktım kalmamış,kesimi geniş mi?m alsam çok bol olur mu ki?bir de yakası Nasıl rahatsız ediyor muhatta resimde dikkat edersen bedeni bile kalmamış şuan. olmadı en kötü ihtimal iç tarafta bebe lastiği ince lastikler var ondan dikerim köşelerinealırsan tavsiye ederim bu arada yumuşacık kumaşı
Evet ben de 6-7-8 de 1 er kilo alıp son 4 hafta birer kilo almıştım son haftta bir kilo verdim.İlerleyen aylarda ayda 1 kg olayı çok ütopik geldi bana,ben son aylarda haftada 1 kg alıyordum
Ben de 4 kilo vermistim ilk 3 ay sonra o 4 kiloyu alarak hamile kaldigim kiloyla doguma gittims n amaa bebek de 3500 dogmustu yani aldigimiz kilonun bebegin buyuk olmasi ile hic ilgisi yok
Evet farkettim small alacaktım kalmamış,kesimi geniş mi?m alsam çok bol olur mu ki?bir de yakası Nasıl rahatsız ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?