2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
aynen cnm vaktimiz bol daha rahat rahat bakarız , benim son aylarım sıkıntılı oluyor böbrekle alakalı sıkıntım var 27. 28 hafta gibi kateter takılmıstı kızımda yıne olabilir dedi dr o yuzden buyuk seyler harici kıyafet biberon emzik onları gördükçe alıyoruz bebek arabası alıcam birde gardrop buyuk olarak zaten onları bi tek 7. ayda falan almayı düşünüyorum . yeniden bi stent durumu olursa bıraz sıkıntı yasıyorum cünkü yürümekte, bakalım nasip artık rabbim neyi nasıp edere oyle olcak zaten hayırlısımı diliyorum

Evet evlat soz konusu olunca insan tutuyor kendini ins diledigin gibi olur .
Ben normalde de kiloyu cok alamayan gruptayim canim. Bu seferki hamilelikten beklentim kilo almak ama yine -1 le devam ediyom.masallah demeyin de kilo alayim

Yavas yavas halletmek en mantiklisi dedigin gibiyse.Ins bu sefer gerek kalmaz canim Rabbim sifa versin

Kızlar selaaam :))

Kilo konusu açık yine valla 1 kilo anca almışım hala 15+4 üz :)
Oğlum bana çok kilo aldırmıştı :)) +4 +5 filandım rahat şimdiye :)
Neyse veririz her halükarda..
Avm ye gittik bugün Allah ım karnımın üstünde bişey tıkandı sanki elim ayağım döküldü bayılcaktım bir yere gitmek mesele artık çokta yürümemiştim ama gezemedim doğru düzgün

Canım beni de yaz artık kız

Kızlar ben hiç hareket hissetmiyorum ya oğlumda çok erken hissetmiştim ikinci bebek olmasına rağmen hiç bir kıpırtı yok nerde bu kız bilmiyorum ki seğirmiyor bile pıt pıt da yok..

aaa ben bizi 12 den beri duyuyor sanıyordum. anasağlıktaki hemşirem bana öyle demişti. artık seni duyuyor hissettiğin herşeyi hissediyor. küfürlü film izlemek yok çocuğun yanında demişti

Yok tatlım duyma kanalları Yen'i açıldı zaten, dışardan her sesi duyuyor mu araştıracağım ama 16.haftada

Bebek aç kalmayacak olmasa hissetmek için yemez beklerim valla :) benim göbeğimde bir sürü iğne deliği ve Altlarında ödemler olduğundan çıkıntıyı anlayamam şimdilik :)

Benim ellerim ayaklarım şişti gece ellerim uyuşuyor sabah ellerimi kapatıp açamıyorum gün boyu da nerdeyse öyle biraz hafifliyor sadece bu durumda olan var mı arkadaşlar aranızda

Hadi gözün aydın, güzel haberleri alıp dönmüşsün. Artık bir ay keyfine bak

Hahahahaha hamilelik takvimlerinde Yen'i Terim'imiz yer almalı bence :)

Bulantın 2-3 güne geçecekmiş canım bana öyle haber yolladı

Geçmiş olsun annene canım, umarım kolayca uyanır sonuçlar da iyi çıkar

holmeys cnm senden tahminde bulunmani istemisstim bugun ruyamda ben sana tahmin yapiyordum burdan yaziyordum oglun olcak diye hayirlisi tabi ki nasil aklimda kalmissa boyle gornusum

Aaaa çok şaşırdım, eşim duysa havalara uçardı sanırım :) bakalım haftaya rüyan çıkacak mı :)

Demekki nasıl yakınlaştıysak artık rüyalarda buluşuyoruz :)

E
Bebek aç kalmayacak olmasa hissetmek için yemez beklerim valla :) benim göbeğimde bir sürü iğne deliği ve Altlarında ödemler olduğundan çıkıntıyı anlayamam şimdilik :)
emin ol aç kalmaz. Hep söylenir ya afrikada okadar zayıf anneden hep normal kiloda çocuk doğuyor. Sonradan onlarda zayıflıyor tabi.30 kilo alıp 2500 gr alan insan biliyorum ben

Evet kızlar daha hareketli olurmuş zaten :) aynı günlerde hissettik desene, denk ki bu haftalarda başlıyor gerçekten.
Kanama değildir canım inşallah, ferah tut sen içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…