2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Homely_angel senin yavru kız diye doğuyor benim içime
Sen bizim resime yorum yapmadın sankinub bana paralel gibi geliyor Dr erkek gibi demişti ama hala düşünüyorum kız olabilir mi acaba diye

Farklı yorum geldi senden de :) hayırlısı bakalım canım, bana da en baştan beri kız gibi geliyor ama bilmiyorum.
Canım tüm nub tahminlerimiz çöp oldu, hiç tutmadı ki. İstersen bir daha koy bakalım nuba
Allah gönlüne göre versin inş.

Onlar cennette bizi bekliyor canım, dediğin gibi Rabbim bu bebeklerimize uzun sağlıklı ömürler versin.

Kızlar ben hiç hareket hissetmiyorum ya oğlumda çok erken hissetmiştim ikinci bebek olmasına rağmen hiç bir kıpırtı yok nerde bu kız bilmiyorum ki seğirmiyor bile pıt pıt da yok..

Acaba erkekler daha mı erken hissediliyor. Ya da belki kesenin yerleşimine göre filan değişiyordur.

Bugün gratise gitcektim indirim var diye gezemeyince giremedim aklım kaldı yarına kalır inşallah bişeyler

Bugün gratise gitcektim indirim var diye gezemeyince giremedim aklım kaldı yarına kalır inşallah bişeyler
Aaa indirim mi vardi yoksaaaaa ben birkac gün once gidip catlak onleyici aldim indirimde değildi. 60 tl idi bana bu giidsle bana 1 ay dayanmayacak. Gogusten baslayip diz kapaklarimin arkasina kadar sürüyorum valla. En iyisi indirimleri takip etmek..

Kızlar dişciye gittim hiçbirşey yapmadılar biri dolgu biri kanal tedavisi diyor diğeri kanala gerek yok diyor dişimin ağrısından duramıyorum kadın doğumcudan izin kagıdı istediler onlardada hep sıra dolmuş kaldım böyle
Nolur diş ağrısına öneri kızlar

Yanlış bir öneri olmasın bir tecrübem yok ama önceki hamilelikte not almışım diş ağrısı olursa diye karanfil yağını pamuğa damlatıp dişe koyun denilmiş forumlarda falan uygulamadan araştırın olur mu. Çok geçmiş olsun

Geçecek canım hiç merak etme daha rahat olacaksın elbet kalıcı değil bu bulantılar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…