2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah sizi napmasın. Benim 26 sında. Doğum günümde. İnşallah cindiyetini öğreneceğim. Bir ay öncesinde randevu bulabildiğimiz için erkene alma lüksüm yok

Nasil yani sıkışmıştı bebeğin canım çok fena tutuldu belim ya korkmaya başladım evi daha önce de süpürüyordum şimdiden bu kadar tutulmanin anlami ne ki

Ayy şimdiden abla olmuş bile, nasıl bilinçliler ya.

Fondöten far filan bakacaktım canım ama biota cilt bakım ürünleri de %40 indirimliymiş :)

Bnm de karnım ağrıyor canım bugün nefesim kesiliyor inşallah normaldir Şu aylara kadar geldik Allah korusun dinlenelim bol bol :/
Aynen Allah korusun kötüyü düşünmek bile istemiyorum Rabbim evlatlarimizi sag salim bize bagislasin hic duydunuz mu bel agrisi kötü bisey habercisi olabilir mj

Aynen Allah korusun kötüyü düşünmek bile istemiyorum Rabbim evlatlarimizi sag salim bize bagislasin hic duydunuz mu bel agrisi kötü bisey habercisi olabilir mj
Canm bn gecen hafta misafirlige gittim 3 saat oturdum diye iki gun belim kopuyor gibi agridi agriya dayamadim doktorumu aradim gel bakiyim dedi gittim cok şükür bsy yoktu bebek buyuyor ondan dedi korma ins bsy yoktur ama genede rahat edemiyorsan doktorunu ara icin rahat etsin

Yarın arayacagim insallah canim1. Bir de bir saglik sayfasinda okudum gebelikte fazla salgilanan bir hormon da ozellikle bel bölgesinde kasilmalara neden oluyormuş. Bebegime bir sey olmasin da dayanirim ben. Rabbim evlatlarimizi korusun. Sagol canim benim biraz daha rahatlattin beni

Amin bsy degl canm bnm bide doktorum demistiki bebek buyuyor ve omurgaya baski yapiyor bundan sonra vel agrilarin olabilir korkma bebegin kilo aliyo demisti yavrularimiz Allaha emanet Allah bizede guc versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…