2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar selam herkese. Bişey soracağım 14.haftamdayim. hala akıntıniz devam ediyor mu. Bazen sulu gibi akıntı geliyor benden korkuyorum bebeğin suyu mu diye. Pazartesi doktora gideceğim sanırım.
Evet benim de bazen su gibi geliyor. Ama kontrolde amniyo sivisi normal dedi

Ya cok tatlilar :)
Babasi konustu dun aksam atlatti biraz :)

Kizlar benim 2li test sonucu 18 eylulde cikacakmis cok uzun degilmi ya devlet hastanwsinde yaptiran arkadaslar ne zaman aldiniz sonucu .18inde 3 lu test zamani geliyor bu arada bacak arasini gisterdi ama diktor emin degilim cinsiyette diyor kız heralde erkek olsa belli olurdu degilmi

Haklısın cnm. En güzeli dua. Duyduğum hemen hemen her hamilenin bir sıkıntısı var. Senin kanaman olmuşmuydu?

İlk aylarda düşük habercisi olabiliyor ama biz artık 5 e dayandık normaldir bence canım
Sagol canim rahatlattiniz beni gerçekten. Bir de ben kilo verdim ama son haftalarda karnım çok büyüdü belime de baskı oldu heralde. Bugün biraz daha iyiyim ama aksam yolculuga cikacam insallah tekrar kilitlenmez belim

Ben devlet hastanesinde 1 gü sonra aldım sonucumu canımm

Çok abartmışlar özel hastanede maksimum 1 haftada çıkan sonuç 1 ayda olur mu,aynı işlem neticede

Selammm.. banada 11+3 te kız gibi ama daha çok küçük belli olmaz dedi kesin konuşmadı. Erkek annesi olmaya alışmışım ya kendimi hayal edemedim bi anda... daha kesin değil dedi ama merak ettim kız mı erkek mi

Canim Allah haklarinda hayirlisini versin benim su an 30 yasinda olan bir arkadasim var 950 gr dogmus erken dogmus ve yasamis gayette saglikli su an artık tip okadar gelistiki bir sekilde nasiplerinde varsa yaşatırlar insallah devlet hastanesi falanmi belki biraz daha sanslari olurmuydu bilmiyorun. Allah bebeklerini saglikla kucagina almasini nasip etsin cnm su an cok zatiflar cok gucsuzler ama anneleri yanlarinda onlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…