2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim bebeklerimin henüz hiçbir şeyi yok maalesef,dışarı çıkamıyorum malum,eşim de tek başına yapamaz,sadece annemin ördüğü birkaç yelek ve aldığı bir iki parça birşey var,ben de internetten beğenip kayınvalideye havale etmeyi düşünüyorum,hem o keyif alır hem de bebişlerim açıkta kalmaz

kizlar tansiyonum dusuk bugun kalbim agzimdan cikacak sanki boyleolan var mi neden oluyor acaba merakediyom esim tuzlu ayran yapti simdi yatiyorum acaba vucudum susuz mu kaldi iciyorum su ama yeterli degil heralde simde esim 3 bardak zorla icirdi bakalim nr olxak beklemedeyim

Bana detayli icin 22. Haftayi verdi ve o da 28 ekime denk geliyo. Aynen ondan once gelmene gerek yok dedi ama ben yine de 2 defa falan arada gidicem.

Hamilelikte tansiyon dusmesi normal canim. Benimde bormalde 12 8 olur gecen 8 e 6 idi. Cok iyi dedi eczaci.benimde basim catliuordu halbujki. Ayran ictim bende iyi geldi.

En sağlıklı 12.hafta dedi doktorum..geç olması sonucu olumsuz etkiliyomş

ben çarşamba konuşacağım doktorum yapıyormu yapmıyor mu bu ultrasonu bilmiyorum. ismini arayınca detaylı ultrason için googlede çıkıyor. umarım yapıyordur. başka biri ile uğraşmak istemiyorum.
Özel klinik ya da devlet hastanesi ise olmayabilir belki canim ama özel hastabe ise büyük ihtimal vardır. Aslinda herkes yaptirmiyormus ama ben tarama testlerini yaptirmadim en azindan bunu yaptirayim diyorum

Özel klinik ya da devlet hastanesi ise olmayabilir belki canim ama özel hastabe ise büyük ihtimal vardır. Aslinda herkes yaptirmiyormus ama ben tarama testlerini yaptirmadim en azindan bunu yaptirayim diyorum
Acibademe gidiyorum ben. Bakalim ogrenecegim çarşamba gunu.

Detaylı ultrason için kendi hastaneme sordum 250liraymış
Devlet e gidecem sanırım artık zamanında sıra bulurum inşallh
Eve dönüşte devletten randevu alıp detaylıyı soracam

Ben de kiz annesi olmaya alisinca hic oglum olacagini dusunemiyordum. Hatta her kontrole gittigimde degisir diye dusunerek gittim ama dun kesinlesti artik. Kiz ismim bile hazirdi erkege isim bulamiyorum:)))

Aynı ben de oğlumdan sonra kızım olur diye umarken oğluşum geliyor sanırım
Kız ismi hazır öyle özel ki benim için kimseye söylemedim bile eşime bile
Ama erkek olacak aklıma isim gelmiyor
Sadece ali ismini çok severim
Ali Koç da güzel duruyor sanki bakalım daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…