2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de kiz annesi olmaya alisinca hic oglum olacagini dusunemiyordum. Hatta her kontrole gittigimde degisir diye dusunerek gittim ama dun kesinlesti artik. Kiz ismim bile hazirdi erkege isim bulamiyorum:)))

Benim göbek deligim disa dogru sismisti fıtık mi acaba diye korktum. Arkadasim bende de oldu gebelik fitigi dogumdan sonra gecti diyince rahatladim. dun dr a da sordum bi sorun olmaz dedi.

Canim Allah haklarinda hayirlisini versin benim su an 30 yasinda olan bir arkadasim var 950 gr dogmus erken dogmus ve yasamis gayette saglikli su an artık tip okadar gelistiki bir sekilde nasiplerinde varsa yaşatırlar insallah devlet hastanesi falanmi belki biraz daha sanslari olurmuydu bilmiyorun. Allah bebeklerini saglikla kucagina almasini nasip etsin cnm su an cok zatiflar cok gucsuzler ama anneleri yanlarinda onlarin

Bana da 2 hafta sonra demislerdi canım devlette ptesi alicam sonucu..Uzunmus senin süresi canım istersen bir de özelde yaptır.

Kızlar ben 2li testi 11+3te yaptırdım o gune randevum vardi.Sizce erken miydi ya en sağlıklı 14te diyorlar ya..

Yoo tam aksine 12. Hafta ideali. Sende 12 de yaptirmissin bende 11+5 dim yaptırdığımızda.

2 saatte 1 mola verip 15 dk yurumen lazim canim.
Arabamizla gidebilseydik 2 saate kadar giderdik canim. Ama malesef arabamiz kayinpederde sinir oluyorum benim bu halimi bile bile arabayi elinde tutuyor. Gidince alacağız eve arabayla donecegiz insallah. Ama metro ve otobüs yolculuğu yapmam gerekiyor ve metroda oturacak yer bulmak imkansiz en az 1 saat ayakta gidecegim demek .. Yavrum Allah a emanet artık..

Kızlar bu arada detaylı usg tarihini alan var mı benim 4 ekim. Ve o zamana kadar kontrole gelmene gerek yok dedi doktor neredeyse 2 ay ara ile gidecegim.. Ama tabi dayanamayip başka doktora da olsa giderim ben. Oglusum olacagini soylemisyi doktor ama emin olmak icin ayrıntılıyi beklesem diyorum sonra aldigim kiyafetler elimde patlamasin:))

ben çarşamba konuşacağım doktorum yapıyormu yapmıyor mu bu ultrasonu bilmiyorum. ismini arayınca detaylı ultrason için googlede çıkıyor. umarım yapıyordur. başka biri ile uğraşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…